Kroatia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Riian lähellä, Latvian rannikolla sijaitseva Jurmala on Baltian legendaarisin rantalomakohde, joka toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin on yksi Baltian railakkaimpia rantalomapaikkoja.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dubrovnik
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Konoba Pjatanca

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
198
Erittäin hyvä
77
Keskitaso
29
Huono
32
Todella huono
58
Keittiöt: Välimerellinen, Eurooppalainen, Kroatialainen, Grilli
Ruokarating 3.5
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 3.5
Hinta-laatusuhderating 3.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Koločepska 2, Dubrovnik 20000 Kroatia
Aukioloajat:
Sunnuntai09:00-23:45
Maanantai09:00-23:45
Tiistai09:00-23:45
Keskiviikko09:00-23:45
Torstai09:00-23:45
Perjantai09:00-23:45
Lauantai09:00-23:45

Ploče-portin lähellä olevat ravintolat

Toisella puolella vanhaakaupunkia sijaitsevan Ploče-portin lähistöllä on useita majapaikkoja ja myös kelvollisia ravintoloita. Kuten Pile-portinkin lähistöllä, ravintoloita ei ole kovin montaa, mutta kohtuuhintainen, paikallisten suosima Konoba Pjatanca löytyy Banje-rannan yläpuolelta. Tämä aamusta iltaan avoinna oleva, isolla terassilla varustettu ravintola on kohtalaisen hyvä mutta entistä hintavampi paikka syödä vaikka grillattuja mereneläviä. Hinnat eivät juurikaan enää poikkea vanhastakaupungista, mutta ruoan taso on saanut kehuja, ja kalaruokien lisäksi se on oiva paikka syödä lihaakin, etenkin hitaasti kypsynyttä lammasta.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti