Kroatia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Riian lähellä, Latvian rannikolla sijaitseva Jurmala on Baltian legendaarisin rantalomakohde, joka toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin on yksi Baltian railakkaimpia rantalomapaikkoja.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dubrovnik
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Glorijet

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
122
Erittäin hyvä
79
Keskitaso
30
Huono
17
Todella huono
27
Keittiöt: Meren antimet, Välimerellinen, Eurooppalainen, Kroatialainen
Ruokarating 4.0
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 3.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Obala Stjepana Radica 16, Dubrovnik 20000 Kroatia

Gruž

Yksi perinteinen paikka paikallisille mennä lounaalle tai illalliselle on Restoran Glorijet. Se kenties erottuu edukseen tämän kaupunginosan vilkkaan pääkadun ravintoloista, mutta ruokalistaa tutkiva tietää jo ennen sinne menemistä, että se on aivan yhtä hintava kuin vanhankaupungin ravintolatkin ja vain harva ateria maksaa alle 100 kunaa.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti