Kroatia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Riian lähellä, Latvian rannikolla sijaitseva Jurmala on Baltian legendaarisin rantalomakohde, joka toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin on yksi Baltian railakkaimpia rantalomapaikkoja.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dubrovnik
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Pizzeria Castro

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
347
Erittäin hyvä
184
Keskitaso
49
Huono
17
Todella huono
15
Keittiöt: Italialainen, Pizza, Välimerellinen, Eurooppalainen
Ruokarating 4.5
Tunnelmarating 4.5
Palvelurating 4.5
Hinta-laatusuhderating 4.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Gunduliceva Poljana 5, Dubrovnik 20000 Kroatia
Aukioloajat:
Sunnuntai10:00-22:00
Maanantai10:00-22:00
Tiistai10:00-22:00
Keskiviikko10:00-22:00
Torstai10:00-22:00
Perjantai10:00-22:00
Lauantai10:00-22:00

Vanhakaupunki

Lučarica on aivan Luža-aukion vieressä, ja kuja johtaa myös aukiolle nimeltään Gundulićeva poljana. Tällä aukiolla on pieni tori ja aina jonkinlaista vipinää, ja siltä on myös näkymät Game of Thronesista tutuille jesuiittaportaille, jotka sarjassa tunnetaan nimellä “Walk of Shame”. Aukiolla on muutama terassiravintola, joista Kamenice on kohtuuhintainen ja varsin pidetty terassi-ravintola syödä etenkin ostereita, jotka ovat antaneet ravintolalle nimensä, ja muita mereneläviä, kuten pikkukaloja (girice) ja simpukoita (musule). Sen vieressä oleva Pizzeria Castro on lähinnä vain ulkona oleva ravintola, jonka maukkaat pitsat ovat hinta-laatusuhteeltaan vanhankaupungin parhaimmistoa. Molemmat ravintolat ovat varsin vilkkaita, ja etenkin lounasaikaan niiden terassien pöydät voivat yhtäkkiä täyttyä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti