Kroatia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Riian lähellä, Latvian rannikolla sijaitseva Jurmala on Baltian legendaarisin rantalomakohde, joka toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin on yksi Baltian railakkaimpia rantalomapaikkoja.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dubrovnik
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Stara Loza Rooftop Restaurant

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
603
Erittäin hyvä
136
Keskitaso
49
Huono
20
Todella huono
27
Keittiöt: Meren antimet
Tunnelmarating 5.0
Ruokarating 4.5
Palvelurating 4.5
Hinta-laatusuhderating 4.5
Hintataso:€€€€
Osoite: Prijeko 24 Prijeko 22, Dubrovnik 20000 Kroatia
Aukioloajat:
Sunnuntai08:00-23:45
Maanantai08:00-23:45
Tiistai08:00-23:45
Keskiviikko08:00-23:45
Torstai08:00-23:45
Perjantai08:00-23:45
Lauantai08:00-23:45

Vanhakaupunki

Paljon ravintoloita on kadulla nimeltä Prijeko, joka on pääkadusta katsoen korttelin ylämäkeen. Jos ei oikein tiedä, mitä haluaa syödä eikä hinnoilla ole suurta merkitystä, kannattaa mennä tämän kadun varrelle ja katsoa sopiva terassi. Sisäänheittäjät ovat kadulla aktiivisia, sillä ainoastaan turistit syövät kadun varrella, ja kaikkein paras on olla välittämättä mainospuheista ja keskittyä tutkimaan minkälaisia ruokia ravintolassa on tarjolla ja mitä ne maksavat. Yksi takuuvarmasti erinomainen ravintola on Stara Loza eli Prijeko Palace, jonka suppeasta menusta löytyy ruokia keskimäärin 20–30 eurolla, mutta niiden kanssa ei tarvitse ottaa lisukkeita. Ravintola on saanut esimerkiksi TripAdvisorissa hyvää palautetta, ja siellä voi syödä paitsi katuterassilla myös sisällä tai kattoterassilla.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti