Kroatia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Riian lähellä, Latvian rannikolla sijaitseva Jurmala on Baltian legendaarisin rantalomakohde, joka toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin on yksi Baltian railakkaimpia rantalomapaikkoja.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dubrovnik
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Konoba Tabak

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
53
Erittäin hyvä
34
Keskitaso
5
Huono
2
Todella huono
6
Keittiöt: Grilli, Eurooppalainen, Kroatialainen, Meren antimet, Välimerellinen
Ruokarating 4.5
Tunnelmarating 4.5
Palvelurating 4.5
Hinta-laatusuhderating 5.0
Hintataso:
Osoite: Vukovarska 34, Dubrovnik 20000 Kroatia

Lapad

Usean Lapadin ostoskeskuksen eli Minčetan, Atlant Centarin ja Mercanten vieressä on useita valintamyymälöitä, muita liikkeitä, majapaikkoja ja bussipysäkki. Paikalle on helppo siirtyä kävellen Lapadista tai Gružista ja bussilla vanhastakaupungista. Sen vieressä voi myös ruokailla jonkin verran edullisemmin ja yksinkertaisemmin kuin esimerkiksi rannan tuntumassa, ja melko autenttinen kroatialainen ravintola on Konoba Tabak, jota on TripAdvisorissa arvostettu korkeammalle kuin monia vanhankaupungin ravintoloita.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti