Kroatia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Riian lähellä, Latvian rannikolla sijaitseva Jurmala on Baltian legendaarisin rantalomakohde, joka toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin on yksi Baltian railakkaimpia rantalomapaikkoja.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dubrovnik
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lokanda Peskarija

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
645
Erittäin hyvä
706
Keskitaso
358
Huono
156
Todella huono
175
Keittiöt: Meren antimet, Välimerellinen, Eurooppalainen, Kroatialainen
Tunnelmarating 4.0
Ruokarating 3.5
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Na Ponti BB, Dubrovnik 20000 Kroatia
Aukioloajat:
Sunnuntai10:00-23:00
Maanantai10:00-23:00
Tiistai10:00-23:00
Keskiviikko10:00-23:00
Torstai10:00-23:00
Perjantai10:00-23:00
Lauantai10:00-23:00

Vanhakaupunki

Pääkadusta katsoen muurien takana oleva Vanha satama eli Stara Luka (Old Port) on tunnelmallinen paikka vierailla iltaisin, ja siellä oleva kalaruokaravintola Lokanda Peskarija on kokeilemisen arvoinen. Se ei ole enää hinnoiltaan yhtä edullinen kuin ennen, ja se on saanut varsin ristiriitaista palautetta, mutta edelleen, jos sattuu löytämään vapaan pöydän, se on paras merellinen ravintola näillä tienoin. Syödä voi sisällä tai terassilla aivan laivojen vieressä, palvelu pelaa monella kielellä ja sujuvasti. Yksi pariskuntien suosikki on suuri annos mereneläviä, joka antaa hyvän kuvan Adrianmeren tarjonnasta. Ravintola täyttyy melko totaalisesti niin lounaalle kuin illan hämärrettyäkin, mutta se on suuri ja pöytiä vapautuu yleensä pienen odottelun jälkeen.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti