Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Amsterdam
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Amsterdamiin Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Amsterdamiin ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (25.9.–1.10.) toteutuneisiin suoriin Amsterdamin-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Amsterdamiin viime aikoina.

44
42
40
39
38
38
41
41
45
51
55
57
53
55
54
55
52
54
55
56
49
44
39
26
28
30
27
36
36
37
37
36
39
39
40
39
41
37
37
37
38
37
36
34
35
37
37
37
38
38
LokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesäHeinäEloSyys
2
yhtiötä

Helsinki-Vantaa

Finnair ja KLM Royal Dutch Airlines tekevät Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Amsterdamiin.

1
yhtiö

Tampere-Pirkkala

Air Baltic tekee Tampere-Pirkkalasta suoria lentoja Amsterdamiin.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Amsterdamiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Tampere-Pirkkala.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Amsterdamiin. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Amsterdamiin.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Amsterdamiin. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Amsterdamiin.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Amsterdamiin. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Amsterdamiin.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti