Thaimaa – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Göteborgiin voi lentää suoraan Suomesta puolessatoista tunnissa, ja välilaskullisella lennolla myös Turun kautta. Göteborgiin saavutaan suorilla lennoilla Landvetterin lentoasemalle, joka sijaitsee noin puolen tunnin bussimatkan päässä ytimessä sijaitsevasta linja-autoasemasta.
koristekuva Liguriassa, Pohjois-Italian rannikolla sijaitseva Genova on kuuluisa satamakaupunki, jonka sijainti on ainutlaatuinen ja jossa on täysin omaa tunnelmaansa. Genovaan ei voi Suomesta suoraan lentää ja myös välilaskulliset lennot ovat aika harvinaisia. Genovaan onkin paras matkustaa jonkin muun kaupungin kuten Milanon tai sen lähellä sijaitsevan Bergamon kautta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Bangkok
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Bangkokiin Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Bangkokiin ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (13.3.–19.3.) toteutuneisiin suoriin Bangkokin-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Bangkokiin viime aikoina.

7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
8
11
11
11
11
11
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
11
11
12
12
12
HuhtiToukoKesäHeinäEloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmiMaalis
1
yhtiö

Helsinki-Vantaa

Finnair tekee Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Bangkokiin.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Bangkokiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Bangkokiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Turusta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Bangkokiin. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Bangkokiin.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Bangkokiin. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Bangkokiin.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Bangkokiin. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Bangkokiin.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti