Saksa – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Eteläisen Saksan suurin ja tunnetuin kaupunki on München. Müncheniin on mukava matkustaa pitkin vuotta, ja sekä talvi- että kesäkausi ovat sopivia kaupunkiin tutustumiselle.
koristekuva Málagaan voi lentää suoraan vähän alle viidessä tunnissa, ja sinne on päivittäisiä suoria lentoja ympäri vuoden. Málagan lähellä olevalta lentoasemalta voi parhaimmillaan alle vartissa siirtyä junalla Málagan ytimeen. Jos matkan tekee mieluummin bussilla, kulkee lentoasemalta niitäkin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Berliini
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Berliiniin Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Berliiniin ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (13.3.–19.3.) toteutuneisiin suoriin Berliinin-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

X

Helsinki-Vantaa

Helsinki-Vantaalta ei lennetä suoria lentoja Berliiniin.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Berliiniin.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Berliiniin.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Berliiniin.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Berliiniin.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Berliiniin.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti