Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Budapest
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Budapestiin Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Budapestiin ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (15.7.–21.7.) toteutuneisiin suoriin Budapestin-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Budapestiin viime aikoina.

14
14
14
14
14
14
14
12
12
14
14
13
9
3
6
7
7
8
7
7
6
7
6
6
7
5
6
6
4
7
6
14
11
6
14
14
14
14
13
13
13
13
14
14
14
14
14
14
14
14
EloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesäHeinä
1
yhtiö

Helsinki-Vantaa

Finnair tekee Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Budapestiin.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Budapestiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Budapestiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Turusta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Budapestiin. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Budapestiin.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Budapestiin. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Budapestiin.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Budapestiin. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Budapestiin.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti