Puola – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Krakova
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Krakovaan Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Krakovaan ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (17.6.–23.6.) toteutuneisiin suoriin Krakovan-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Krakovaan viime aikoina.

8
8
7
8
9
8
8
8
8
7
7
6
8
9
8
9
6
1
4
4
6
6
5
6
5
5
5
3
6
4
5
6
4
5
3
3
5
7
20
20
20
18
20
20
21
18
18
18
20
19
HeinäEloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesä
1
yhtiö

Helsinki-Vantaa

Finnair tekee Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Krakovaan.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Krakovaan. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Krakovaan. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Turusta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Krakovaan. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Krakovaan.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Krakovaan. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Krakovaan.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Krakovaan. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Krakovaan.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti