Spichlerzenillä (”vilja-aittasaarella”) sijaitsevalla Szafarnia-kadulla ja sen ympäristössä on suuria, hyvin varustettuja hotelleja. Kuvassa Królewski-hotelli.
Lentoasemalta voi myös ottaa yksityiskuljetuksen, joista airport shuttle -tyyliset kyydit ovat hyviä porukoille. Niitä lähtee samasta paikasta kuin bussejakin, ja tarvittaessa kuski odottaa nimikyltin kanssa.
Gdańsk on etenkin kesäaikaan vilkas tapahtumapaikka, ja sen lisäksi tapahtumia on myös Sopotissa ja muualla Kolmoiskaupungin alueella.
Merenkulkumuseossa oppii Puolan laivaston historiasta, täällä on vanhoja kanuunoita ja muuta vastaavaa rekvisiittaa, meriaiheisia öljyvärimaalauksia ja paljon muuta merenkulkuun liittyvää.
Ulica Długa -kadun varrella on kaikenlaista toimintaa etenkin kesäaikaan, katukauppiaista lapsia viihdyttäviin maskotteihin.
Sopot on kesäaikaan oiva yöpymispaikka niille, jotka haluavat vain käydä vierailulla Gdańskin keskustassa ja viihtyvät paremmin Sopotin pitkällä hiekkarannalla.
Tyypillisiä puolalaisia ruokia ovat kaalikääryleet.
Motława-joen rannalla oleva laivat ovat erinomainen tapa liikkua kesäaikaan, ja niillä voi kulkea Sopotiin, Gdyniaan, Heliin ja moniin muihin paikkoihin.
Gdańsk on kohtalainen pyöräilykaupunki, mutta enemmänkin keskustan ulkopuolella, Sopotissa ja Gdyniassa kuin Gdańskin varsinaisessa keskustassa.
Kenties hyödyllisin julkinen liikenneväline Gdańskissa on paikallisjuna, joka on erityisen hyvä Gdyniaan ja Sopotiin meneville