Uusimmat Kotimaan menovinkit

Rovaniemi

Hotelli Arctic Light

Uusi Rauhallinen ja tunnelmaltaan miellyttävä hotelli keskellä Rovaniemeä. Huoneet ovat viihtyisiä ja siistejä, ja niitä on joka lähtöön. Polar-luokan huoneissa on jopa sauna, jossa on hyvä toipua Lapin luontoon tehdyiltä patikkaretkiltä. Yöpymisen täällä kruunaa kerrassaan loistava, ihanasti erilainen ja kauniisti esille pantu aamiainen, joka saa asiakkailta jatkuvasti vuolaasti kehuja. Tarjolla on monenmoista maisteltavaa marja- ja hedelmäshoteista Lapin herkkuihin. Näkymät Jätkänkynttilä-sillalle.

Närpiö

Bon Appétit Närpes - Filippiiniläinen ravintola

Uusi Filippiiniläistä ruokakulttuuria filosofiansa mukaisesti suomalaiseen yhdistelevä ravintola, joka sijaitsee helpolla paikalla päätien varrella. Valikoimassa vilahtelee niin hampurilaisia, sushia, kuin perinteistä pihviä, mereneläviä kuten lohta ja kanaruokia. Tarjolla annoksia a'la carte -listalta ja lounasaikaan buffet.

Turku

Cafe Brahe Hansa

Uusi Tervetuloa Cafe Braheen! Meidät tunnetaan erityisesti kansainvälisestä, New Yorkin Italialaisesta, rennosta ilmapiiristä sekä perinteisestä turkulaisesta vieraanvaraisuudesta. Maankuulut korvapuustimme ovat 'MUST' - unohtamatta muita joka aamu leivottuja tuotteitamme. Runsas Salad Barimme on helppo ja vaivaton: Valitse Tuotteet, Punnitus ja Nauti meillä tai ota mukaan! Verkkokaupassamme tuotteemme on tilattavissa etukäteen, niin kotiin kuin toimistollekin;) Per Brahe