hotellien haku
Elbe-joki, Dresden
Sekä Altstadista että Neustadista voi löytää hotelleja, joista on näkymä kaupunkia halkovalle Elbe-joelle.

Hotellit - Dresden, Saksa

Tällä sivulla annetaan vinkkejä majapaikan sijainnin valintaan ja esitellään hyviä hotelleja Dresdenissä.

Majoituksen löytäminen Dresdenistä

Dresdenissä vierailee miljoonia kävijöitä vuosittain, useimmat tulevat ulkomailta. Kaupungin kymmenet hotellit, hostellit ja majatalot tarjoavat jokaiselle jotakin, halusitpa sitten luksustason hotelliin tai pieneen pensionaattiin. Tämän historiallisen kaupungin yöpymisvaihtoehtoihin kuuluvat mm. majoittuminen barokkityylisessä palatsissa, yö Elbellä laivassa tai miksei telttaillen leirintäalueella.

Keskustassa Neustadtin alueelta löytyy monia hotelleja ja siellä matkailija pääsee keskelle tapahtumia, sillä lähellä sijaitsevat suurin osa ravintoloista, baareista ja kahviloista. Monet hotellit ovat hieman piilossa Neustadtin kapeilla kaduilla, myös budjettimatkailija voi löytää sopivan kohteen täältä.

Dresdenin vanha kaupunki Altstadt tarjoaa myös runsaasti hotelleja ja aivan tunnetuimpien nähtävyyksien läheltä. Hyvä sijainti kuitenkin näkyy hinnoissa, useimmat Altstadtin hotelleista ovat tasokkaita hotelleja hintahaitarin yläpäästä. Prager Strassen ostoskadulla Altstadtin laidalla hotellivalikoima on laaja, tarjonta kattaa monenlaisten matkailijoiden tarpeet.

Keskustan tuntumasta päärautatieaseman läheisyydestä löytyy useita keskihintaisia hotelleja. Myös lentokentän läheisyydestä löytyy hyviä vaihtoehtoja, niin majataloja kuin luksushotellejakin.

Sekä Altstadista että Neustadista voi löytää hotelleja, joista on näkymä kaupunkia halkovalle Elbe-joelle. Tämä sijainti on muutenkin suosittu matkailijoiden keskuudessa, myös hieman kaupungin ulkopuolella, jossa joen penkereillä ja pienillä kukkuloilla kasvavat viiniköynnökset tuovat oman värinsä maisemaan. Katsasta esim. hieman kauempana sijaitsevan Loschwitzin alueen hotelli- ja majatalotarjonta, useimmat tarjoavat jokinäkymän.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Alla esiteltävät Dresdenin hotellit on valittu niissä yöpyneiden myönteisten kokemusten perusteella. Otamme aina ilolla vastaan kommentteja hyvistä hotelleista. Kertokaa myös kokemuksistanne sivun hotelleissa niin päivitämme niiden perusteella kuvauksia.

Lisätietoja kustakin hotellista saat hotellin ohessa olevasta linkistä. Lisätiedoista käy ilmi mm...

  • Mitä huone maksaisi tiettynä ajanjaksona.
  • Mikä on hotellin ja huoneiden varustelutaso.
  • Missä majapaikka sijaitsee kartalla.
  • Mitä palveluja ja nähtävyyksiä hotellin lähellä on.

Lisätietodot tulevat hotels.com:sta. Hotels.com on paikkansa vakiinnuttanut hotellimajoituksen välityspalvelu, jolla on usein kilpailukykyiset hinnat. Tykkäämme ja suosittelemme.

Jos et löydä tältä sivulta sopivaa hotellia, valitse kaikkien Dresdenin hotellivaihtoehtojen joukosta. Tai tarkista tarjoushintaiset hotellivaihtoehdot Dresdenissä.

Hyviä hotelleja Dresdenissä

Art’otel Dresden

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on keskeisellä paikalla Park Plazan läheisyydessä. Kävellen pääsee helposti esimerkiksi Zwinger Palaceen. Junalla pääsee nopeasti muihinkin paikkoihin. Ensimmäinen asia mitä tässä hotellissa huomaa, on taideteokset aulassa ja huoneissa. Siellä on impressionistisen taiteen galleria joka esittelee töitä kuuluisalta paikalliselta taiteilijalta, A.R. Penckiltä. Huoneita on 174. Hotellin tyylikkään tunnelman takia jotkut voivat tuntea olonsa hieman ulkopuolisiksi - mutta suotta. :-) Kahvilasta saa erilaisia ruokia. Hotellin ravintolasta saa lounaan ja päivällisen.

Dorint Hotel Dresden

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotellilta kävelee kymmenessä minuutissa Vanhaankaupunkiin. Suosittu oopperatalo on lähellä. Ja alueelta löytyy paljon muutakin tutkittavaa, kuten hygieniamuseo. Pyörän voi vuokrata matkan taittoon. Hotellilla on pieni uima-allas ja sauna.

Hotel Elbflorenz

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä on hiljainen ja miellyttävä hotelli. Täällä ei ole mitään pröystäilevää, ja kaikki on puhdasta ja hyvin hoidettua. Kymmenessä minuutissa kävelee sekä juna-asemalle että toiseen suuntaan Inner Alstad alueelle. Tällä alueella on monta ravintolaa ja hyvät ostosmahdollisuudet. Huoneita on 227 ja ne ovat italialaistyyliin sisustettu. Aamiaisbuffet on keskitasoa parempi. Kesällä on mahdolisuus syödä ulkona terassilla. Baari voi olla meluisa viikonloppuisin, perjantaina ja lauantaina siellä on elävää musiikkia.

Four Points by Sheraton Köningshof

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on Strehlenin hiljaisessa kauppunginosassa, lähellä Dresdenin kuuluisaa vanhaakaupunkia ja Grosser Gartenia. Hotelli on ylellinen ja se tarjoaa monia luksuspalveluja. Se ei ole liian kaukana alueen päänähtävyyksistä. Kävelymatkan päässä pääsee hyppämään raitiovaunuun ja linja-autoihin. Lähellä on monia hyviä ravintoloita ja leipomoja. Niissä kannattaa käydä etenkin jos hotellin ravintolan hinnat alkavat hirvittää.

Grand City Hotel Dresden Zentrum

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotellissa on 81 huonetta ja pari hyvää baaria. Hotelli on melko yksinkertainen mutta riittää useimpien matkailijoiden tarpeisiin. Huoneet ovat pienet mutta mukavat. Jos ei aio viettää paljoa aikaa huoneessaan, tämä on täydellinen hotelli pienellä rahalla.

Ramada Hotel

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Huoneita on 262 jotka ovat puhtaita ja mukavia, mutta kylpyhuoneet ovat aavistuksen pienet. Kylpylä ja kuntosali ovat hyvät. Bistrosta saa erittäin hyvää kahvia, jota voi nauttia terassilla hienoissa maisemissa. Lähistöllä oli vierailun arvoinen ravintola, Leubnitzer.

Muut Dresdenin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, valitse kaikkien Dresdenin hotellivaihtoehtojen joukosta.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti