Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Bryssel
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Ajiyoshi

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
46
Erittäin hyvä
21
Keskitaso
6
Huono
2
Todella huono
3
Keittiöt: Japanilainen, Sushi, Kappo
Ruokarating 4.5
Tunnelmarating 3.0
Palvelurating 3.5
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Quai aux Briques 32, Bryssel 1000 Belgia
Aukioloajat:
Sunnuntaisuljettu
Maanantaisuljettu
Tiistai19:00-21:30
Keskiviikko19:00-21:30
Torstai19:00-21:30
Perjantai19:00-21:30
Lauantai19:00-21:30

Marche aux Poissons

Marche aux Poissons on entistä satama-aluetta, ja tänne on luontevaa lähteä maistelemaan kalaa ja mereneläviä. Yksi takuuvarmasti hyvä kalaravintola on Bij den Boer. Toinen takuuvarmasti hyvä kalaravintola, johon voi mennä myös lounaalle, on Chez Jacques. Korkeatasoisia japanilaisia ruokia voi maistella ravintolassa nimeltään Ajiyoshi, joka kuten muutkin aukion hienoimmat ravintolat on avoinna vain lounaalle ja illalliselle ja on sunnuntaisin kokonaan suljettu.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti