Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Bryssel
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
Erittäin hyvä
Keskitaso
Huono
Todella huono
Osoite:

Pörssitalon tienoot

Boulevard Anspach on katu, jolla on monenmoista baaria, kahvilaa ja ravintolaa. Sillä on useita hyviä kebabpaikkoja, joista saa myös muunlaisia ruokia kuten falafelia ja joskus muitakin ruokia. Sen varrella olevien paikkojen joukossa on hyviä lounaspaikkoja ja kohtuuhintainen kiinalainen ravintola Chao Chow City (Boulevard Anspach 89). Yksi kadun varrella olevista tasokkaista kebabpaikoista on Sultans of Kebab (Boulevard Anspach 16).
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti