Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Bryssel
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Friterie Tabora

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
245
Erittäin hyvä
163
Keskitaso
75
Huono
30
Todella huono
25
Keittiöt: Belgialainen, Pikaruoka
Ruokarating 4.0
Tunnelmarating 3.0
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:
Osoite: Rue de Tabora 2, Bryssel 1000 Belgia
Aukioloajat:
Sunnuntai11:00-06:00
Maanantai11:00-06:00
Tiistai11:00-06:00
Keskiviikko11:00-06:00
Torstai11:00-06:00
Perjantai11:00-06:00
Lauantai11:00-06:00

Belgialaiset ruoat

Edullista pikaruokaa ovat "ranskalaiset perunat" eli frites, jotka itse asiassa on keksitty jo 1680-luvulla Belgiassa, mutta Ranskassa niitä alkoi saada vasta 1780-luvulla. Belgiassa nämä uppopaistetut perunat ovatkin hyvin suosittuja niin muiden ruokien kanssa kuin sellaisenaan välipalana, mutta Ranskassa niitä tarjotaan oikeastaan vain pihvin ja kebabin kanssa. Paikat, jotka myyvät uppopaistettuja perunoita, ovat nimeltään “Friture” tai “Friterie”. Uppopaistettuja perunasuikaleita onkin hyvä ottaa sellaisenaan tai vaikka sämpylän välissä välipalaksi tai sitten pääruoan ja etenkin simpukoiden kanssa varsinaisella aterialla. Friture-paikkoja on ympäri kaupunkia, ja niitä tulee vastaan ilman etsimistäkin. Maineeltaan kenties paras paikka uppopaistetuille perunasuikaleille on lähellä pääaukiota ja Bourse-metroasemaa oleva Friterie Tabora (Rue de Tabora 2).
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti