Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Bryssel
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

La Sardine

La Sardine du Marseillais
TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
22
Erittäin hyvä
6
Keskitaso
2
Huono
1
Todella huono
0
Keittiöt: Pikaruoka
Ruokarating 4.5
Tunnelmarating 4.0
Palvelurating 4.5
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:
Osoite: Rue Blaes 159 M, Bryssel 1000 Belgia

Marolles

Jos vain haluaa hyvän voileivän tai täytetyn patongin, jota voi alueella mutustella, on La Brocantea vastapäätä oleva La Sardine maineeltaan erinomainen voileipäpaikka.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti