Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Valtaosa suomalaisista matkustajista lentää Edinburghiin, ja lentoasema sijaitsee reilun 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Edinburghiin voi matkustaa myös laskeutumalla jollekin muulle lentoasemalle, ja niistä Glasgow on kaikkein helpoimman matkan päässä.
koristekuva Düsseldorfiin ja lähistön muille lentokentille voi Suomesta lentää suoraan tai välilaskullisella lennolla, joita lähtee sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalta että muualta maasta. Kaupungissa on niin metroja, paikallisjunia, raitiovaunuja kuin bussejakin, ja niihin käyvät samat liput.
Black Friday- tarjouksia julkaistaan koko ajan lisää!
Keräämme hotellitarjoukset
Parhaimpia
paikkoja ja aikoja
viedään jo
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dublin
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Homemade

The Kitchen Restaurant Arnotts
TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
28
Erittäin hyvä
22
Keskitaso
12
Huono
27
Todella huono
28
Keittiöt: Irlantilainen, Eurooppalainen, Kansainvälinen
Ruokarating 3.0
Tunnelmarating 2.5
Palvelurating 3.0
Hinta-laatusuhderating 2.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: 12 Henry Street UPPER 1st FLOOR, Dublin Irlanti
Aukioloajat:
Sunnuntai11:00-18:30
Maanantai09:30-18:30
Tiistai09:30-18:30
Keskiviikko09:30-18:30
Torstai09:30-20:30
Perjantai09:30-19:30
Lauantai09:00-18:30

Northside

Seuraava katu joesta poispäin kuljettaessa on Abbey Street, jonka varrella on paljon ruokapaikkoja. Heti O’Connell Streetin kulmassa sijaitseva The Oval (78 Middle Abbey St) on tyypillinen irlantilainen pubi, jossa ovat aina viihtyneet kirjailijat ja lehtialan ihmiset, ja siellä istuskeli aikoinaan myös Pentti Saarikoski. Pubi on nykyisin siisti paikka 5 euron pintille ja aterioille, joiden joukossa on tietysti tyypillisiä pubiruokia kuten Irish stew -muhennosta ja full Irish breakfast -aamiaisia. Saman kadun varrella on huomattava määrä erilaisia ruokapaikkoja, joista tasokkaimmat ovat Arnott’s-tavaratalossa, jossa sijaitseva Homemade-ravintola on etenkin vähän varakkaampien paikallisten mieleen.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti