Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Albanian pääkaupunki Tirana on yksi Euroopan eteläisimpiä ja tuntemattomampia pääkaupunkeja. Maa oli vuosikymmeniä täydellisessä eristyksessä, sen 1990-luku oli kaoottinen ja vasta reilu vuosikymmen sitten sinne alettiin matkustella.
koristekuva Pohjois-Makedonian pääkaupunki Skopje on kaukainen kaupunki, jonne on siitä huolimatta helppo siirtyä kaksi kertaa viikossa Turusta lähtevillä lennoilla. Paikan päällä odottavat erikoiset katunäkymät, kaupunkikuva johon kuuluu turkkilaisia kortteleita mutta myös Jugoslavian ajan rakennuksia, hyvät ruoat, edulliset hinnat, rento meininki ja turvallinen lomailu. Lue lisää Skopjesta
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dublin
Pienen matkaoppaan tekijät saavat pienen provision kun teet varauksen tämän sivun linkkien kautta. Itse et silti maksa ylimääräistä. Kiitos tuestasi.
Booking.com
Ilmoitus

Homemade

Arnotts Restaurants Homemade & The Kitchen
TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
24
Erittäin hyvä
22
Keskitaso
12
Huono
26
Todella huono
25
Keittiöt: Irlantilainen, Kansainvälinen
Ruokarating 3.0
Tunnelmarating 2.5
Palvelurating 3.0
Hinta-laatusuhderating 2.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: 12 Henry Street UPPER 1st FLOOR, Dublin Irlanti
Aukioloajat:
Sunnuntai11:00-18:30
Maanantai09:30-18:30
Tiistai09:30-18:30
Keskiviikko09:30-18:30
Torstai09:30-20:30
Perjantai09:30-19:30
Lauantai09:00-18:30

Northside

Seuraava katu joesta poispäin kuljettaessa on Abbey Street, jonka varrella on paljon ruokapaikkoja. Heti O’Connell Streetin kulmassa sijaitseva The Oval (78 Middle Abbey St) on tyypillinen irlantilainen pubi, jossa ovat aina viihtyneet kirjailijat ja lehtialan ihmiset, ja siellä istuskeli aikoinaan myös Pentti Saarikoski. Pubi on nykyisin siisti paikka 5 euron pintille ja aterioille, joiden joukossa on tietysti tyypillisiä pubiruokia kuten Irish stew -muhennosta ja full Irish breakfast -aamiaisia. Saman kadun varrella on huomattava määrä erilaisia ruokapaikkoja, joista tasokkaimmat ovat Arnott’s-tavaratalossa, jossa sijaitseva Homemade-ravintola on etenkin vähän varakkaampien paikallisten mieleen.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti