Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Zadarin valttikortteihin kuuluvat kielitaitoiset ja ystävälliset paikalliset, erinomaiset luomuruoat, vilkas ja kohtuuhintainen yöelämä ja muulloin kuin keskikesällä rauhallinen, lomailuun sopiva ilmapiiri, joka tuntuu puhdistavan niin sielun kuin ruumiinkin. Lue lisää Zadarista
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Lissabon
Varaamalla majapaikan oppaamme sivujen kautta tuet matkaoppaan tekemistä ja kehittämistä ja varmistat että pysymme ilmaisena matkaoppaana, josta hyötyvät kaikki suomalaiset.
Booking.com
Ilmoitus

A Marisqueira Do Lis

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
223
Erittäin hyvä
209
Keskitaso
65
Huono
30
Todella huono
39
Keittiöt: Meren antimet, Välimerellinen, Eurooppalainen, Portugalilainen
Ruokarating 4.0
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Avenida Almirante Reis 27B, Lissabon 1150-008 Portugali
Aukioloajat:
Sunnuntai09:00-02:00
Maanantai09:00-02:00
Tiistai09:00-02:00
Keskiviikko09:00-02:00
Torstai09:00-02:00
Perjantai09:00-02:00
Lauantai09:00-02:00

Mouraria

Ravintolaa etsivälle kadun parhaat osat ovat lähellä vihreän linjan Intendente-metroasemaa, jolle on helppo tulla esimerkiksi Cais do Sodrén suunnalta. Tämän alueen tarjontaan kuuluvat arvostetut kalaruokaravintolat, jotka ovat yksinomaan paikallisten suosiossa. Paikallisten suosimat ravintolat ovat vilkkaita iltaisin, ja etenkin klo 21 jälkeen niissä on jopa tungosta. Intendente-aseman ulkopuolella oleviin erinomaisiin ravintoloihin kuuluvat perinteinen oluttupa Cervejaria Ramiro ja A Marisqueira do Lis, joka on aivan metroaseman vieressä. Metron lisäksi sekä Martim Monizille että Rua Palmalle pääsee muualta kaupungista raitiovaunulla 28E.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti