Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Lissabon
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

A Marisqueira Do Lis

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
234
Erittäin hyvä
214
Keskitaso
66
Huono
30
Todella huono
48
Keittiöt: Meren antimet, Välimerellinen, Eurooppalainen, Portugalilainen
Ruokarating 4.0
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Avenida Almirante Reis 27B, Lissabon 1150-008 Portugali
Aukioloajat:
Sunnuntai09:00-02:00
Maanantai09:00-02:00
Tiistai09:00-02:00
Keskiviikko09:00-02:00
Torstai09:00-02:00
Perjantai09:00-02:00
Lauantai09:00-02:00

Mouraria

Ravintolaa etsivälle kadun parhaat osat ovat lähellä vihreän linjan Intendente-metroasemaa, jolle on helppo tulla esimerkiksi Cais do Sodrén suunnalta. Tämän alueen tarjontaan kuuluvat arvostetut kalaruokaravintolat, jotka ovat yksinomaan paikallisten suosiossa. Paikallisten suosimat ravintolat ovat vilkkaita iltaisin, ja etenkin klo 21 jälkeen niissä on jopa tungosta. Intendente-aseman ulkopuolella oleviin erinomaisiin ravintoloihin kuuluvat perinteinen oluttupa Cervejaria Ramiro ja A Marisqueira do Lis, joka on aivan metroaseman vieressä. Metron lisäksi sekä Martim Monizille että Rua Palmalle pääsee muualta kaupungista raitiovaunulla 28E.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti