Marokko – Lisää kiinnostavia paikkoja
Marrakech
Marrakech
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Zadarin valttikortteihin kuuluvat kielitaitoiset ja ystävälliset paikalliset, erinomaiset luomuruoat, vilkas ja kohtuuhintainen yöelämä ja muulloin kuin keskikesällä rauhallinen, lomailuun sopiva ilmapiiri, joka tuntuu puhdistavan niin sielun kuin ruumiinkin. Lue lisää Zadarista
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Miltä alueelta hotelli kannattaa valita?
Alue- ja hotellivinkeissä kerromme sijainniltaan ja palveluiltaan parhaista alueista hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esittelemme näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.
Ilmoitus

Le Grand Cafe De La Poste

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
970
Erittäin hyvä
875
Keskitaso
356
Huono
170
Todella huono
153
Keittiöt: Ranskalainen, Marokkolainen, Välimerellinen, Eurooppalainen
Ruokarating 4.0
Tunnelmarating 4.0
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 3.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Angle Boulevard El Mansour Eddahbi Et Avenue Imam, Marrakech 40000 Marokko
Aukioloajat:
Sunnuntai09:00-23:00
Maanantai09:00-23:00
Tiistai09:00-23:00
Keskiviikko09:00-23:00
Torstai09:00-23:00
Perjantai09:00-23:00
Lauantai09:00-23:00

Villa Nouvelle

Varsinaisia ravintoloita Ville Nouvellen alueella on, kuten Medinassakin, siellä täällä, mutta siinä missä Medinassa on tarjolla eniten marokkolaisia ruokia, saa uuden puolen ravintoloista eniten kansainvälisiä ruokia. Monet uuden puolen ravintolat tarjoavat ruokajuomaksi alkoholiakin, mutta sen tilaaminen nostaa aterian hintaa melkoisesti. Tarjolla on hyviä pitsoja, ja italialaisia pasta-aterioita ja ranskalaisia ruokia on Ville Nouvellessa hyvin saatavilla. Myös muista arabimaista tulevia ruokia on Ville Nouvellessa hyvin tarjolla, ja enemmän paikallismakua edustavat berberien korkeatasoiset ruoat. Niitä on jo pitkään ollut hyvin tarjolla Grand Cafe de la Poste -ravintolassa (Boulevard el-Mansour Eddahbi), joka illan hämärryttyä muuntautuu biletyspaikaksi. Se sijaitsee Place 16 Novembre -aukiolla, joka on kaupunginosan keskus, ja sillä ja siltä lähtevillä kaduilla on muitakin vaihtoehtoja. Jos haluaa syödä pitsaa ja muutenkin olla länsimaisessa, hivenen ylihintaisessa ravintolassa, on aukiolla oleva Bistrot Romain siihen oiva valinta.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti