Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rimini on mielenkiintoisella alueella sijaitseva rantalomapaikka, johon voi helposti yhdistää jonkin muun Italian kaupungin, ja näin sinne on kaikkein paras matkustaa omatoimisesti.
koristekuva Italian pohjoisosissa lähellä itärannikkoa sijaitseva Ravenna on Emilia-Romagnan alueen helmi, jonka nähtävyydet ovat peräisin eri kaudelta kuin monen muun Italian kaupungin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Napoli
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Antica Osteria Pisano

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
194
Erittäin hyvä
196
Keskitaso
70
Huono
50
Todella huono
60
Keittiöt: Italialainen, Meren antimet, Välimerellinen, Napolilainen, Campanialainen, Eteläitalialainen
Ruokarating 4.0
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 3.5
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Piazza Crocelle Ai Mannesi 1 Corner Via Duomo, 80138, Napoli Italia
Aukioloajat:
Sunnuntai12:00-23:00
Maanantai12:00-23:00
Tiistai12:00-23:00
Keskiviikko12:00-23:00
Torstai12:00-23:00
Perjantai12:00-23:00
Lauantai12:00-23:00

Centro storico

Via dei Tribunalin vieressä kulkeva Spaccanapoli ei ole ravintoloiltaan yhtä hyvä katu, mutta sen varrella on monenmoista pizzeriaa ja trattoriaa, jotka kaikki ovat vähintäänkin kelvollisia ruokapaikkoja. Pitsoja ja pastoja on tarjolla eniten, ja kuten Via dei Tribunalinkin varrella, on täällä huomattava määrä erilaisia pikaruokia tarjolla suolaisista makeisiin, pikkupitsoista vähän oudomman näköisiin välipaloihin, jotka ovat paitsi edullisia myös erittäin hyviä. Niitä on usein saatavana ravintoloista ja pizzerioistakin, niin että niitä voi hyvin maistella ennen varsinaisen aterian saapumista eurolla parilla. Spaccanapolin ravintoloista huomionarvoisimpia on kadun alkupäässä oleva Antica Osteria Pisano (Piazza Crocella ai Mannesi 1–4), jonka ruokien joukossa on paljon kaikkein suosituimpia napolilaisia ruokia, etenkin pastoja ja liharuokia.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti