Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rimini on mielenkiintoisella alueella sijaitseva rantalomapaikka, johon voi helposti yhdistää jonkin muun Italian kaupungin, ja näin sinne on kaikkein paras matkustaa omatoimisesti.
koristekuva Italian pohjoisosissa lähellä itärannikkoa sijaitseva Ravenna on Emilia-Romagnan alueen helmi, jonka nähtävyydet ovat peräisin eri kaudelta kuin monen muun Italian kaupungin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Napoli
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Antica Trattoria da Carmine

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
560
Erittäin hyvä
589
Keskitaso
218
Huono
95
Todella huono
73
Keittiöt: Eteläitalialainen, Napolilainen, Campanialainen
Ruokarating 4.0
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 3.5
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Via Dei Tribunali 330, 80138, Napoli Italia

Centro storico

Kenties paras katu ravintolalle on Via dei Tribunali, joka on hyvin monipuolinen katu, niin että sen varrella on koko kaupungin parhaita mutta myös edullisimpia ravintoloita. Katu on tunnettu sellaisista huippuluokan pizzerioista kuin Di Matteo (Via dei Tribunali 94) ja Sorbillo (Via dei Tribunali 32), joissa ruokaileminen on edullista. Ne ovat lounasaikaan mutta usein myös illalla melkoisen tukossa, ja niiden edustalla on etenkin lounasaikaan pitkiä jonoja. Kadun varrella on myös tyypillisiä napolilaisia ja La Campanian maakunnasta tulevia ruokia tarjoavia trattorioita, kuten Trattoria da Carmine (Via dei Tribunali 330), joka on turistien suosiossa ja melko hintava, ja Trattoria La Campagnola (Via dei Tribunali 47), joka vuodesta 1947 lähtien on tarjonnut erinomaisia tyypillisiä paikallisia ruokia kohtuuhintaan, lähinnä paikallisista muodostuvalle asiakaskunnalle.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti