Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rimini on mielenkiintoisella alueella sijaitseva rantalomapaikka, johon voi helposti yhdistää jonkin muun Italian kaupungin, ja näin sinne on kaikkein paras matkustaa omatoimisesti.
koristekuva Italian pohjoisosissa lähellä itärannikkoa sijaitseva Ravenna on Emilia-Romagnan alueen helmi, jonka nähtävyydet ovat peräisin eri kaudelta kuin monen muun Italian kaupungin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Torino
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Caffè Baratti & Milano

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
623
Erittäin hyvä
455
Keskitaso
161
Huono
85
Todella huono
87
Keittiöt: Italialainen, Kahvila
Tunnelmarating 4.5
Ruokarating 4.0
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 3.5
Hintataso:€€€€
Osoite: Piazza Castello 29, 10123 Torino Italia
Aukioloajat:
Sunnuntai08:30-20:00
Maanantaisuljettu
Tiistai08:00-20:00
Keskiviikko08:00-20:00
Torstai08:00-20:00
Perjantai08:00-20:00
Lauantai08:30-20:00

Kahvilat ja gelateriat

Keskustan parhaiden nähtävyyksien vieressä sijaitsee useita upeita "Grand Cafe" -tyylisiä kahviloita, joista on tullut yksi Torinon monista tavaramerkeistä. Baratti & Milano (Piazza Castello 29), Mulassano (Piazza Castello 9), filosofi Nietzschen kantapaikka Fiorio (Via Po 8), San Carlo (Piazza San Carlo 156) ja Caffe Torino (Piazza San Carlo 204) ovat kaikki maailmankuuluja kahviloita, joihin astuva on heti kiinni siinä kuulussa suuren maailman menossa. Nämä ovat tietenkin hyviä kahvipaikkoja, joissa tiskillä juomansa nauttiva maksaa siitä huomattavasti vähemmän kuin pöytiintarjoilusta nauttiva. Niissä on kuitenkin jonkin verran myös ruokia: monet niistä tarjoavat noin klo 18-21 aperitivo-noutopöytiä, ja miltei kaikki ovat myös erinomaisia paikkoja kaakaolle tai muille suklaaherkuille, jotka ovat Torinossa parhaimmillaan.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti