Esimerkkejä Miamin hinnoista

Sivulle on kerätty muutamia perustuotteita ja -palveluja euromääräisine hintoineen, ja niiden avulla on mahdollista muodostaa suuntaa antava kuva Miamin hintatasosta. Sivulla esitetyt hinnat perustuvat matkailijoiden kohtaamiin ja ilmoittamiin hintoihin, ja ovat niiden keskiarvoja. Keskiarvon luonteen mukaisesti, paikan päällä tulee varmasti vastaan myös näitä matalampia ja korkeampia hintoja. Fiksu matkaaja tekee hankintansa siellä, missä paikallisetkin, ja pääsee yleensä näin halvemmalla.

Otamme mielellämme vastaan havaintojanne hinnoista Miamissa. Myös vinkit, joilla ostoksista selviää matkan varrella pienemmillä kuluilla ovat tervetulleita. Lähettäkää hintoja, vinkkejä edullisista ostospaikoista ja muuta palautetta sivun alalaidan palautelomakkeella.

Ruoan hinta ruokakaupassa

maitopurkki Litra maitoa 90 senttiä
banaaneja Kilo banaaneja 1.70 euroa / kg
leipää Vaalea leipä 2.80 euroa

Elintarvikkeista esimerkiksi kana ja liha ovat keskimäärin edullisempia kuin Suomessa, kun taas kalliimpia ovat vaikkapa perunat, omenat, tomaatit, juustot, kananmunat, leipä ja salaatti. Banaanit ja maito ovat suurin piirtein samoissa hinnoissa. Yleisesti ottaen elintarvikkeet ovat Miamissa kalliimpia kuin Suomessa. Keskimääräinen ero hintatasossa on 10-20 prosentin luokkaa.

Mitä maksaa syödä ravintolassa

ravintolassa Ateria yhdelle edullisessa ravintolassa 12 euroa
hampurilainen, ranskalaiset ja juoma Hampurilaisateria ketjuravintolassa (sisältää hampurilainen, ranskalaiset ja juoma) 6.40 euroa
illallinen Ateria kahdelle tavanomaisessa ravintolassa alku-, pää-, ja jälkiruoan kanssa 55 euroa

Arkinen lounas tai päivällinen tavallisessa ravintolassa on Miamissa selvästi kalliimpi kuin Suomessa. Hampurilaisateriat ovat hieman edullisempia. Kunnon illallinen keskitason ravintolassa maksaa suurin piirtein saman verran Kahvin saa kahvilasta suurin piirtein samalla rahalla kuin kotimaassa. Ylipäätään syöminen ulkona on hieman halvempaa Miamissa kuin Suomessa. Hintaero on kuitenkin vain muutaman prosenttiyksikön luokkaa.

Vaatteet ja kengät

housut Aikuisten tavalliset merkkifarkut 34 euroa
mekko Naisten kevyt mekko 36 euroa
lenkkitossut Merkkilenkkarit 75 euroa

Kautta linjan katsottuna kulutustuotteet ovat Miamissa aika lailla saman hintaisia kuin Suomessa.

Viini, olut ja tupakka

viinipullo Pullo keskihintaista viiniä kaupasta ostettuna 13 euroa
olutpullo Pullo paikallista olutta kaupasta ostettuna 1.70 euroa
tupakka-aski Tupakka-aski 5.80 euroa

Liikkuminen

taksi Taksin kilometriveloitus 1.90 euroa / km
bensapumppu Litra bensiiniä 60 senttiä / l

Taksikyydeistä joutuu Miamissa maksaamaan hieman Suomea enemmän, mutta onnekkaassa tapauksessa ero on varsin pieni. Samoin julkisilla liikennevälineillä voi kertalipulla matkustaa roimasti Suomea halvemmalla. Jos Miamissa viettää useita viikkoja ja hankkii julkisiin kausikortin, se maksaa kuitenkin selvästi enemmän kuin vastaava Suomessa.

Muita paikkoja

Yhdysvallat   Hawaiji   Honolulu   New York   Orlando   Washington  

Päivitetty: 23.9.2019  |   Tietoa kuvituksesta
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti