Esimerkkejä Miamin hinnoista

Sivulle on kerätty muutamia perustuotteita ja -palveluja euromääräisine hintoineen, ja niiden avulla on mahdollista muodostaa suuntaa antava kuva Miamin hintatasosta. Sivulla esitetyt hinnat perustuvat matkailijoiden kohtaamiin ja ilmoittamiin hintoihin, ja ovat niiden keskiarvoja. Keskiarvon luonteen mukaisesti, paikan päällä tulee varmasti vastaan myös näitä matalampia ja korkeampia hintoja. Fiksu matkaaja tekee hankintansa siellä, missä paikallisetkin, ja pääsee yleensä näin halvemmalla.

Otamme mielellämme vastaan havaintojanne hinnoista Miamissa. Myös vinkit, joilla ostoksista selviää matkan varrella pienemmillä kuluilla ovat tervetulleita. Lähettäkää hintoja, vinkkejä edullisista ostospaikoista ja muuta palautetta sivun alalaidan palautelomakkeella.

Ruoan hinta ruokakaupassa

maitopurkki Litra maitoa 80 senttiä
banaaneja Kilo banaaneja 2.30 euroa / kg
leipää Vaalea leipä 2.70 euroa

Elintarvikkeista esimerkiksi banaanit, liha ja maito ovat keskimäärin edullisempia kuin Suomessa, kun taas kalliimpia ovat vaikkapa omenat, perunat, juustot, tomaatit, leipä ja kananmunat. Kana ja salaatti ovat suurin piirtein samoissa hinnoissa. Yleisesti ottaen elintarvikkeet ovat Miamissa hieman kalliimpia kuin Suomessa. Ero hintatasossa on kuitenkin vain muutaman prosentin verran, joten hintojen vertailu kannattaa.

Mitä maksaa syödä ravintolassa

ravintolassa Ateria yhdelle edullisessa ravintolassa 11 euroa
hampurilainen, ranskalaiset ja juoma Hampurilaisateria ketjuravintolassa (sisältää hampurilainen, ranskalaiset ja juoma) 6.40 euroa
illallinen Ateria kahdelle tavanomaisessa ravintolassa alku-, pää-, ja jälkiruoan kanssa 55 euroa

Arkinen lounas tai päivällinen tavallisessa ravintolassa on Miamissa kalliimpi kuin Suomessa. Hampurilaisateriat ovat hieman edullisempia. Kunnon illallinen keskitason ravintolassa on hieman edullisempi. Kahvin saa kahvilasta suurin piirtein samalla rahalla kuin kotimaassa. Ylipäätään syöminen ulkona on keskimääräisesti selvästi halvempaa Miamissa kuin Suomessa. Hintaero on reilun kymmeneksen luokkaa.

Vaatteet ja kengät

housut Aikuisten tavalliset merkkifarkut 32 euroa
mekko Naisten kevyt mekko 44 euroa
lenkkitossut Merkkilenkkarit 80 euroa

Kautta linjan katsottuna kulutustuotteet Miamissa ovat suurin piirtein saman hintaisia kuin Suomessa.

Viini, olut ja tupakka

viinipullo Pullo keskihintaista viiniä kaupasta ostettuna 8.50 euroa
olutpullo Pullo paikallista olutta kaupasta ostettuna 2.10 euroa
tupakka-aski Tupakka-aski 6 euroa

Liikkuminen

taksi Taksin kilometriveloitus 1.70 euroa / km
bensapumppu Litra bensiiniä 50 senttiä / l

Taksimatkat ovat Miamissa pitkälti saman hintaisia kuin Suomessa, hyvällä tuurilla hieman halvempia. Samoin julkisilla liikennevälineillä voi kertalipulla matkustaa roimasti Suomea halvemmalla. Jos Miamissa viettää useita viikkoja ja hankkii julkisiin kausikortin, se maksaa kuitenkin selvästi enemmän kuin vastaava Suomessa.

Muita paikkoja

Yhdysvallat   Hawaiji   Honolulu   New York   Orlando   Washington  

Päivitetty: 29.1.2021  |   Tietoa kuvituksesta
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti