Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Ilmoitus

Lennot Billundiin Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Billundiin ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (17.6.–23.6.) toteutuneisiin suoriin Billundin-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Billundiin viime aikoina.

6
6
6
5
1
0
0
0
1
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
1
2
0
0
0
0
0
0
0
0
1
0
0
4
4
2
4
4
3
3
5
4
4
4
4
4
4
7
HeinäEloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesä
1
yhtiö

Helsinki-Vantaa

Finnair tekee Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Billundiin.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Billundiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Billundiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Turusta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Billundiin. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Billundiin.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Billundiin. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Billundiin.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Billundiin. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Billundiin.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti