Nähtävää

Hiekkarannat ja puistot

Hiekkarannat ja puistot

Rodoksella voit nauttia loputtomista hiekkarannoista ja kauniista luonnosta, vaikka saari onkin suosittu turistikohde. Saarella sijaitsee ainoastaan yksi keskisuuri kaupunki, mutta sen lisäksi siellä on lukuisia rantalomapaikkoja ja idyllisiä kyliä ... (jatkuu sivulla)

Lähistön nähtävyydet

Lähistön nähtävyydet

Rodoksen saarelta pääsee helposti meriteitse tutustumaan lähisaariin. Esimerkiksi Kos on suosittu kohde, mutta myös Turkissa sijaitseva Marmaris on lähellä, vain alle tunnin katamaraanimatkan päässä. Sekä lautta- että katamaraanimatkat ovat kohtuuhintaisia, ja ... (jatkuu sivulla)

Museot ja taidegalleriat

Museot ja taidegalleriat

Rodoksen kaupungissa sijaitsee suurin osa saaren museoista, joissa pääset tutustumaan monipuolisesti Rodoksen historiaan, taiteeseen ja nykytaiteeseen. Pääsymaksut museoihin alkavat parista eurosta. Muista tarkistaa aukioloajat, maanantai esimerkiksi on perinteisesti ... (jatkuu sivulla)

Nähtävää ja tekemistä lapsiperheille

Nähtävää ja tekemistä lapsiperheille

Rodoksella on erilaisia aktiviteetteja lapsille ja nuorille ... (jatkuu sivulla)

Rakennukset ja maamerkit

Rakennukset ja maamerkit

Rodos on suosittu lomakohde, jossa on kauniiden rantojen, uintimahdollisuuksien, ostosmahdollisuuksien ja aktiviteettien lisäksi myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Rodoksen kaupunki on arkkitehtuuriltaan monimuotoinen, sillä siellä näkyy niin ... (jatkuu sivulla)

Rodos alue alueelta

Rodos alue alueelta

Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista. Se sijaitsee Dodekanesian saaristossa Egeanmeren kaakkoisosassa lähellä Turkin rannikkoa. Saaren asukasluku on likimain 120 000, ja heistä noin 50 prosenttia on pääkaupungin asukkaita. Suurin osa saaren asukkaista saa ... (jatkuu sivulla)