Aiheeseen liittyvää: Lisää valokuvia
Liettua – Lisää kiinnostavia paikkoja
Vilna
Vilna
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Göteborgiin voi lentää suoraan Suomesta puolessatoista tunnissa, ja välilaskullisella lennolla myös Turun kautta. Göteborgiin saavutaan suorilla lennoilla Landvetterin lentoasemalle, joka sijaitsee noin puolen tunnin bussimatkan päässä ytimessä sijaitsevasta linja-autoasemasta.
koristekuva Liguriassa, Pohjois-Italian rannikolla sijaitseva Genova on kuuluisa satamakaupunki, jonka sijainti on ainutlaatuinen ja jossa on täysin omaa tunnelmaansa. Genovaan ei voi Suomesta suoraan lentää ja myös välilaskulliset lennot ovat aika harvinaisia. Genovaan onkin paras matkustaa jonkin muun kaupungin kuten Milanon tai sen lähellä sijaitsevan Bergamon kautta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Vilna
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Soprano

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
59
Erittäin hyvä
62
Keskitaso
16
Huono
6
Todella huono
11
Keittiöt: Kahvila, Eurooppalainen
Ruokarating 4.5
Tunnelmarating 4.5
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Pilies g. 3, Vilna 01123 Liettua

Vanhankaupungin pääkadut ja niiden sivukadut

Toinen suositeltava, myös terassilla varustettu vierailupaikka on kahvila Soprano numerossa 3, jossa on erinomaisia jäätelöitä. Tämä kahvila on paikallisten vankassa suosiossa, ja sen valttikortteja ovat kohtuulliset hinnat ja vanhanajan tyyliin sisustetut sisätilat.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti