Esimerkkejä Hua Hinin hinnoista

Sivulle on kerätty muutamia perustuotteita ja -palveluja euromääräisine hintoineen, ja niiden avulla on mahdollista muodostaa suuntaa antava kuva Hua Hinin hintatasosta. Sivulla esitetyt hinnat perustuvat matkailijoiden kohtaamiin ja ilmoittamiin hintoihin, ja ovat niiden keskiarvoja. Keskiarvon luonteen mukaisesti, matkalla tulee varmasti vastaan myös näitä matalampia ja korkeampia hintoja. Fiksu matkaaja tekee hankintansa siellä, missä paikallisetkin, ja pääsee yleensä näin halvemmalla.

Otamme mielellämme vastaan havaintojanne hinnoista Hua Hinissä. Myös vinkit, joilla ostoksista selviää matkan varrella pienemmillä kuluilla ovat tervetulleita. Lähettäkää hintoja, vinkkejä edullisista ostospaikoista ja muuta palautetta sivun alalaidan palautelomakkeella.

Ruoan hinta ruokakaupassa

maitopurkki Litra maitoa 1.20 euroa
banaaneja Kilo banaaneja 1.50 euroa / kg
leipää Vaalea leipä 1.20 euroa

Elintarvikkeista esimerkiksi kana, tomaatit, liha, leipä, salaatti, banaanit ja kananmunat ovat keskimäärin edullisempia kuin Suomessa, kun taas kalliimpia ovat vaikkapa juustot, maito ja perunat. Omenat ovat suurin piirtein samoissa hinnoissa. Yleisesti ottaen elintarvikkeet ovat Hua Hinissä vähintään neljänneksen verran Suomen hintatasoa edullisempia.

Mitä maksaa syödä ravintolassa

ravintolassa Ateria yhdelle edullisessa ravintolassa 1.90 euroa
hampurilainen, ranskalaiset ja juoma Hampurilaisateria ketjuravintolassa (sisältää hampurilainen, ranskalaiset ja juoma) 5 euroa
illallinen Ateria kahdelle tavanomaisessa ravintolassa alku-, pää-, ja jälkiruoan kanssa 16 euroa

Arkinen lounas tai päivällinen tavallisessa ravintolassa on Hua Hinissä selvästi halvempi kuin Suomessa. Hampurilaisateriat ovat hieman edullisempia. Kunnon illallinen keskitason ravintolassa on selvästi halvempi. Kahvin juominen kahvilassa tekee niinikään selvästi pienemmän loven kukkaroon kuin kotimaassa. Kaiken kaikkiaan ateriointi ulkona on selvästi halvempaa Hua Hinissä kuin Suomessa. Ruokailun hinta on helposti vain puolet Suomessa totutusta tai vieläkin vähemmän.

Vaatteet ja kengät

housut Aikuisten tavalliset merkkifarkut 42 euroa
mekko Naisten kevyt mekko 18 euroa
lenkkitossut Merkkilenkkarit 90 euroa

Kun tekee halkileikkauksen eri tuoteryhmistä,

Viini, olut ja tupakka

viinipullo Pullo keskihintaista viiniä kaupasta ostettuna 20 euroa
olutpullo Pullo paikallista olutta kaupasta ostettuna 1.40 euroa
tupakka-aski Tupakka-aski 3.80 euroa

Liikkuminen

taksi Taksin kilometriveloitus 40 senttiä / km
bensapumppu Litra bensiiniä 80 senttiä / l

Taksilla matkustamiseen ei Hua Hinissä kulu läheskään niin paljon rahaa kuin kotimaassa. Samoin julkisilla liikennevälineillä voi kertalipulla matkustaa roimasti Suomea halvemmalla. Jos Hua Hinissä viettää useita viikkoja ja hankkii julkisiin kausikortin, myös sen saa selvästi pienemmällä rahalla kuin vastaavan Suomessa.

Muita paikkoja

Thaimaa  

Päivitetty: 23.9.2019  |   Tietoa kuvituksesta
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti