Esimerkkejä Kanariansaarten hinnoista

Sivulle on kerätty muutamia perustuotteita ja -palveluja euromääräisine hintoineen, ja niiden avulla on mahdollista muodostaa suuntaa antava kuva Kanariansaarten hintatasosta. Sivulla esitetyt hinnat perustuvat matkailijoiden kohtaamiin ja ilmoittamiin hintoihin, ja ovat niiden keskiarvoja. Keskiarvon luonteen mukaisesti, paikan päällä tulee varmasti vastaan myös näitä matalampia ja korkeampia hintoja. Fiksu matkaaja tekee hankintansa siellä, missä paikallisetkin, ja pääsee yleensä näin halvemmalla.

Otamme mielellämme vastaan havaintojanne hinnoista Kanariansaarilla. Myös vinkit, joilla ostoksista selviää matkan varrella pienemmillä kuluilla ovat tervetulleita. Lähettäkää hintoja, vinkkejä edullisista ostospaikoista ja muuta palautetta sivun alalaidan palautelomakkeella.

Ruoan hinta ruokakaupassa

maitopurkki Litra maitoa 70 senttiä
banaaneja Kilo banaaneja 1.30 euroa / kg
leipää Vaalea leipä 90 senttiä

Elintarvikkeista esimerkiksi tomaatit, kana, leipä, salaatti, banaanit, liha, maito ja omenat ovat keskimäärin edullisempia kuin Suomessa, kun taas kalliimpia ovat vaikkapa juustot. Kananmunat ja perunat ovat suurin piirtein saman hintaisia. Yleisesti ottaen elintarvikkeet ovat Kanariansaarilla vähintään neljänneksen verran Suomen hintatasoa edullisempia.

Mitä maksaa syödä ravintolassa

ravintolassa Ateria yhdelle edullisessa ravintolassa 14 euroa
hampurilainen, ranskalaiset ja juoma Hampurilaisateria ketjuravintolassa (sisältää hampurilainen, ranskalaiset ja juoma) 6.90 euroa
illallinen Ateria kahdelle tavanomaisessa ravintolassa alku-, pää-, ja jälkiruoan kanssa 44 euroa

Arkinen lounas tai päivällinen tavallisessa ravintolassa on Kanariansaarilla halvempi kuin Suomessa. Hampurilaisateriat ovat suurin piirtein samoissa hinnoissa. Kunnon illallinen keskitason ravintolassa on hieman edullisempi. Kahvin juominen kahvilassa tekee samoin selvästi pienemmän loven kukkaroon kuin kotimaassa. Kaiken kaikkiaan syömiseen ulkona uppoaa Kanariansaarilla selvästi vähemmän kuin Suomessa.

Vaatteet ja kengät

housut Aikuisten tavalliset merkkifarkut 70 euroa
mekko Naisten kevyt mekko 29 euroa
lenkkitossut Merkkilenkkarit 32 euroa

Viini, olut ja tupakka

viinipullo Pullo keskihintaista viiniä kaupasta ostettuna 4.30 euroa
olutpullo Pullo paikallista olutta kaupasta ostettuna 90 senttiä
tupakka-aski Tupakka-aski 6.80 euroa

Liikkuminen

taksi Taksin kilometriveloitus 1.70 euroa / km
bensapumppu Litra bensiiniä 1.30 euroa / l

Taksin käyttäminen Kanariansaarilla on aavistuksen Suomea kalliimpaa, mutta hintaero on varsin maltillinen. Julkisilla liikennevälineillä voi kuitenkin kertalipulla matkustaa roimasti Suomea halvemmalla. Jos Kanariansaarilla viettää useita viikkoja ja hankkii julkisiin kausikortin, myös sen saa selvästi pienemmällä rahalla kuin vastaavan Suomessa.

Muita paikkoja

Espanja   Costa del Sol   Gran Canaria   Ibiza  

Päivitetty: 29.1.2021  |   Tietoa kuvituksesta
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti