Esimerkkejä Kanariansaarten hinnoista

Sivulle on kerätty muutamia perustuotteita ja -palveluja euromääräisine hintoineen, ja niiden avulla on mahdollista muodostaa suuntaa antava kuva Kanariansaarten hintatasosta. Sivulla esitetyt hinnat perustuvat matkailijoiden kohtaamiin ja ilmoittamiin hintoihin, ja ovat niiden keskiarvoja. Keskiarvon luonteen mukaisesti, paikan päällä tulee varmasti vastaan myös näitä matalampia ja korkeampia hintoja. Fiksu matkaaja tekee hankintansa siellä, missä paikallisetkin, ja pääsee yleensä näin halvemmalla.

Otamme mielellämme vastaan havaintojanne hinnoista Kanariansaarilla. Myös vinkit, joilla ostoksista selviää matkan varrella pienemmillä kuluilla ovat tervetulleita. Lähettäkää hintoja, vinkkejä edullisista ostospaikoista ja muuta palautetta sivun alalaidan palautelomakkeella.

Ruoan hinta ruokakaupassa

maitopurkki Litra maitoa 80 senttiä
banaaneja Kilo banaaneja 1.20 euroa / kg
leipää Vaalea leipä 70 senttiä

Elintarvikkeista esimerkiksi tomaatit, leipä, kana, salaatti, banaanit, liha, omenat ja maito ovat keskimäärin edullisempia kuin Suomessa, kun taas kalliimpia ovat vaikkapa perunat ja juustot. Kananmunat ovat suurin piirtein saman hintaisia. Yleisesti ottaen elintarvikkeet ovat Kanariansaarilla vähintään neljänneksen verran Suomen hintatasoa edullisempia.

Mitä maksaa syödä ravintolassa

ravintolassa Ateria yhdelle edullisessa ravintolassa 8.30 euroa
hampurilainen, ranskalaiset ja juoma Hampurilaisateria ketjuravintolassa (sisältää hampurilainen, ranskalaiset ja juoma) 6.30 euroa
illallinen Ateria kahdelle tavanomaisessa ravintolassa alku-, pää-, ja jälkiruoan kanssa 32 euroa

Arkinen lounas tai päivällinen tavallisessa ravintolassa on Kanariansaarilla halvempi kuin Suomessa. Hampurilaisateriat ovat hieman edullisempia. Kunnon illallinen keskitason ravintolassa on selvästi halvempi. Kahvin juominen kahvilassa tekee samoin selvästi pienemmän loven kukkaroon kuin kotimaassa. Kaiken kaikkiaan ateriointi ulkona on selvästi halvempaa Kanariansaarilla kuin Suomessa. Ruokailun hinta on helposti vain puolet Suomessa totutusta tai vieläkin vähemmän.

Vaatteet ja kengät

housut Aikuisten tavalliset merkkifarkut 50 euroa
mekko Naisten kevyt mekko 23 euroa
lenkkitossut Merkkilenkkarit 55 euroa

Yleisesti ottaen kulutustuotteet ovat Kanariansaarilla Suomea halvempia. Keskimääräinen ero on muutaman kymmenyksen luokkaa.

Viini, olut ja tupakka

viinipullo Pullo keskihintaista viiniä kaupasta ostettuna 4.30 euroa
olutpullo Pullo paikallista olutta kaupasta ostettuna 80 senttiä
tupakka-aski Tupakka-aski 3.40 euroa

Liikkuminen

taksi Taksin kilometriveloitus 2.20 euroa / km
bensapumppu Litra bensiiniä 1 euro / l

Taksilla matkustaminen on Kanariansaarilla roimasti kotimaan hintoja kalliimpaa. Julkisilla liikennevälineillä voi kuitenkin kertalipulla matkustaa roimasti Suomea halvemmalla. Jos Kanariansaarilla viettää viikkokausia ja hankkii julkisiin kausikortin, myös sen saa hivenen edullisemmin kuin vastaavan Suomessa.

Muita paikkoja

Espanja   Costa del Sol   Gran Canaria  

Päivitetty: 23.9.2019  |   Tietoa kuvituksesta
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti