Esimerkkejä Orlandon hinnoista

Sivulle on kerätty muutamia perustuotteita ja -palveluja euromääräisine hintoineen, ja niiden avulla on mahdollista muodostaa suuntaa antava kuva Orlandon hintatasosta. Sivulla esitetyt hinnat perustuvat matkailijoiden kohtaamiin ja ilmoittamiin hintoihin, ja ovat niiden keskiarvoja. Keskiarvon luonteen mukaisesti, paikan päällä tulee varmasti vastaan myös näitä matalampia ja korkeampia hintoja. Fiksu matkaaja tekee hankintansa siellä, missä paikallisetkin, ja pääsee yleensä näin halvemmalla.

Otamme mielellämme vastaan havaintojanne hinnoista Orlandossa. Myös vinkit, joilla ostoksista selviää matkan varrella pienemmillä kuluilla ovat tervetulleita. Lähettäkää hintoja, vinkkejä edullisista ostospaikoista ja muuta palautetta sivun alalaidan palautelomakkeella.

Ruoan hinta ruokakaupassa

maitopurkki Litra maitoa 90 senttiä
banaaneja Kilo banaaneja 1.70 euroa / kg
leipää Vaalea leipä 2.40 euroa

Elintarvikkeista esimerkiksi liha ja kana ovat keskimäärin edullisempia kuin Suomessa, kun taas kalliimpia ovat vaikkapa perunat, omenat, juustot, leipä ja kananmunat. Tomaatit, maito, salaatti ja banaanit ovat suurin piirtein saman hintaisia. Yleisesti ottaen elintarvikkeet ovat Orlandossa kalliimpia kuin Suomessa. Keskimääräinen ero hintatasossa on 10-20 prosentin luokkaa.

Mitä maksaa syödä ravintolassa

ravintolassa Ateria yhdelle edullisessa ravintolassa 17 euroa
hampurilainen, ranskalaiset ja juoma Hampurilaisateria ketjuravintolassa (sisältää hampurilainen, ranskalaiset ja juoma) 7.30 euroa
illallinen Ateria kahdelle tavanomaisessa ravintolassa alku-, pää-, ja jälkiruoan kanssa 40 euroa

Arkinen lounas tai päivällinen tavallisessa ravintolassa on Orlandossa selvästi kalliimpi kuin Suomessa. Hampurilaisateriat ovat hieman edullisempia. Kunnon illallinen keskitason ravintolassa on hieman edullisempi. Kahvin saa kahvilasta suurin piirtein samalla rahalla kuin kotimaassa. Ylipäätään syöminen ulkona on keskimääräisesti selvästi halvempaa Orlandossa kuin Suomessa. Hintaero on reilun kymmeneksen luokkaa.

Vaatteet ja kengät

housut Aikuisten tavalliset merkkifarkut 44 euroa
mekko Naisten kevyt mekko 38 euroa
lenkkitossut Merkkilenkkarit 60 euroa

Kautta skaalan katsottuna kulutustuotteet Orlandossa ovat suurin piirtein saman hintaisia kuin Suomessa.

Viini, olut ja tupakka

viinipullo Pullo keskihintaista viiniä kaupasta ostettuna 9.30 euroa
olutpullo Pullo paikallista olutta kaupasta ostettuna 1.60 euroa
tupakka-aski Tupakka-aski 6.70 euroa

Liikkuminen

taksi Taksin kilometriveloitus 1.80 euroa / km
bensapumppu Litra bensiiniä 60 senttiä / l

Taksimatkat Orlandossa maksavat jokseenkin saman verran kuin Suomessa. Samoin julkisilla liikennevälineillä voi kertalipulla matkustaa roimasti Suomea halvemmalla. Jos Orlandossa viettää viikkokausia ja hankkii julkisiin kausikortin, myös sen saa hivenen edullisemmin kuin vastaavan Suomessa.

Muita paikkoja

Yhdysvallat   Hawaiji   Honolulu   Miami   New York   Washington  

Päivitetty: 23.9.2019  |   Tietoa kuvituksesta
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti