Esimerkkejä Párgan hinnoista

Sivulle on kerätty muutamia perustuotteita ja -palveluja euromääräisine hintoineen, ja niiden avulla on mahdollista muodostaa suuntaa antava kuva Párgan hintatasosta. Sivulla esitetyt hinnat perustuvat matkailijoiden kohtaamiin ja ilmoittamiin hintoihin, ja ovat niiden keskiarvoja. Keskiarvon luonteen mukaisesti, matkalla tulee varmasti vastaan myös näitä matalampia ja korkeampia hintoja. Fiksu matkaaja tekee hankintansa siellä, missä paikallisetkin, ja pääsee yleensä näin halvemmalla.

Otamme mielellämme vastaan havaintojanne hinnoista Párgassa. Myös vinkit, joilla ostoksista selviää matkan varrella pienemmillä kuluilla ovat tervetulleita. Lähettäkää hintoja, vinkkejä edullisista ostospaikoista ja muuta palautetta sivun alalaidan palautelomakkeella.

Ruoan hinta ruokakaupassa

maitopurkki Litra maitoa 1.20 euroa
banaaneja Kilo banaaneja 1.90 euroa / kg
leipää Vaalea leipä 1 euro

Elintarvikkeista esimerkiksi salaatti, leipä, tomaatit, liha, kana, omenat ja perunat ovat keskimäärin edullisempia kuin Suomessa, kun taas kalliimpia ovat vaikkapa kananmunat, maito ja juustot. Banaanit ovat suurin piirtein saman hintaisia. Yleisesti ottaen elintarvikkeet ovat Párgassa vähintään neljänneksen verran Suomen hintatasoa edullisempia.

Mitä maksaa syödä ravintolassa

ravintolassa Ateria yhdelle edullisessa ravintolassa 11 euroa
hampurilainen, ranskalaiset ja juoma Hampurilaisateria ketjuravintolassa (sisältää hampurilainen, ranskalaiset ja juoma) 7.20 euroa
illallinen Ateria kahdelle tavanomaisessa ravintolassa alku-, pää-, ja jälkiruoan kanssa 36 euroa

Arkinen lounas tai päivällinen tavallisessa ravintolassa on Párgassa halvempi kuin Suomessa. Hampurilaisateriat ovat hieman edullisempia. Kunnon illallinen keskitason ravintolassa on selvästi halvempi. Kahvittelu kahvilassa on samoin hieman kotimaata halvempaa. Kaiken kaikkiaan syömiseen ulkona uppoaa Párgassa selvästi vähemmän kuin Suomessa.

Vaatteet ja kengät

housut Aikuisten tavalliset merkkifarkut 60 euroa
mekko Naisten kevyt mekko 40 euroa
lenkkitossut Merkkilenkkarit 70 euroa

Kautta skaalan katsottuna kulutustuotteet ovat Párgassa Suomea halvempia. Keskimääräinen ero on parin kymmenyksen luokkaa.

Viini, olut ja tupakka

viinipullo Pullo keskihintaista viiniä kaupasta ostettuna 6.10 euroa
olutpullo Pullo paikallista olutta kaupasta ostettuna 1.30 euroa
tupakka-aski Tupakka-aski 4.50 euroa

Liikkuminen

taksi Taksin kilometriveloitus 1 euro / km
bensapumppu Litra bensiiniä 1.50 euroa / l

Taksilla matkustamiseen ei Párgassa kulu läheskään niin paljon rahaa kuin kotimaassa. Samoin julkisilla liikennevälineillä voi kertalipulla matkustaa roimasti Suomea halvemmalla. Jos Párgassa viettää useita viikkoja ja hankkii julkisiin kausikortin, myös sen saa selvästi pienemmällä rahalla kuin vastaavan Suomessa.

Muita paikkoja

Kreikka   Hania  

Päivitetty: 29.1.2021  |   Tietoa kuvituksesta
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti