Puola – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Göteborgiin voi lentää suoraan Suomesta puolessatoista tunnissa, ja välilaskullisella lennolla myös Turun kautta. Göteborgiin saavutaan suorilla lennoilla Landvetterin lentoasemalle, joka sijaitsee noin puolen tunnin bussimatkan päässä ytimessä sijaitsevasta linja-autoasemasta.
koristekuva Liguriassa, Pohjois-Italian rannikolla sijaitseva Genova on kuuluisa satamakaupunki, jonka sijainti on ainutlaatuinen ja jossa on täysin omaa tunnelmaansa. Genovaan ei voi Suomesta suoraan lentää ja myös välilaskulliset lennot ovat aika harvinaisia. Genovaan onkin paras matkustaa jonkin muun kaupungin kuten Milanon tai sen lähellä sijaitsevan Bergamon kautta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Gdansk
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

La Sicilia Pizzeria

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
41
Erittäin hyvä
29
Keskitaso
10
Huono
2
Todella huono
8
Keittiöt: Italialainen, Pizza, Eurooppalainen
Ruokarating 4.0
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:
Osoite: Ul. Panska 7/8, Gdańsk 80-844 Puola
Aukioloajat:
Sunnuntai11:00-23:00
Maanantai11:00-23:00
Tiistaisuljettu
Keskiviikkosuljettu
Torstai11:00-23:00
Perjantai11:00-00:00
Lauantai11:00-00:00

Muita keskustan hyviä katuja ravintolalle

Näitä kahta ravintolaa vastapäätä on kohtuullinen pizzeria, ja vastapäisessä kulmauksessa on yksi kaupungin tunnetuimmista maitobaareista, Bar Turystyczny, josta saa ruokia itsepalveluperiaatteella klo 8–18.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti