Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Bodrum on Turkin länsirannikon suosituimpia lomakohteita, ja vuosikymmeniä sen lämmin ja rento lomatunnelma on vetänyt ihmisiä puoleensa. Aurinko paistaa Bodrumissa lähes takuuvarmasti toukokuun alusta pitkälle lokakuuhun. Vedet ovat lämpimiä, sateet harvinaisia ja hinnat ovat pahimmillaankin huomattavasti kotimaan hintoja edullisempia.
koristekuva Izmir on Turkin kolmanneksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee maan länsirannikolla. Se on metropoli, jossa on noin kolme miljoonaa asukasta, mutta keskusta on pieni ja kaikkeen olennaiseen voi tutustua siellä parissa päivässä.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Black Friday kuvituskuva
Black Friday kuvituskuva (täyskuva)

Black Week / Black Friday / Cyber Monday Hotellitarjoukset 2022

Olemme keränneet tälle sivulle ajankohtaisia linkkejä eri hotelliketjujen ja hotellipalveluiden tarjouksiin mustana perjantaina sekä sitä edeltävän black weekin ja sitä seuraavan cyber mondayn aikana.

Uutta 25.11.2022: Lisätty tarjoukset Sokos Hotelsilta, Lapland Hotelsilta jatkoksi Holiday Clubin, Booking.comin, Hotels.comin, Naantali Span, Ruissalon kylpylän, Järvisydämen, Flamingo Span, Primehotelsin ja muiden sivulle jo aiemmin mainittujen joukkoon. Päivitämme tätä sivua uusilla tarjouksilla sitä mukaa, kun niitä on saatavilla.

Meille matkakuumeisille black week on vuoden parhaimpia aikoja varata majoitus ensi kevään tai kesän lomareissulle. Kun hyödynnämme hotellien ja muiden majoitusliikkeiden alennetut kampanjahinnat voimme säästää pitkän pennin yöpymisen hinnasta.
Pieni osa majoitusliikkeistä antaa esimakua alennuksistaan jo marraskuun alussa, kun taas suurin osa alkaa julkaista tarjouksia hiljalleen black week -maanantaina, ja kiihdyttävät vauhtia kohti huipennusta black fridayna. Tavat vaihtelevat yrityksestä toiseen.

Milloin Black Friday on vuonna 2022

Black fridayn päivämäärä on 25.11.2022. Vuoden vilkkainta ostospäivää vietetään aina marraskuun neljäntenä perjantaina, mutta alennuksia ilmaantuu useisiin kauppoihin jo saman viikon eli black weekin maanantaina, joka on tänä vuonna 21.11. Mustaa viikkoa seuraa vielä yksi tarjouspäivä, seuraavan viikon maanantai 28.11. eli cyber monday, joka perinteisesti on ollut varsinkin verkkokauppojen alennuspäivä.

Alennukset hotellien varaussivustoilla kuten Booking.com ja Hotels.com

Tämän vuoden ilmoitetut tarjoukset suurimmilla varaussivustoilla Booking.comissa ja Hotels.comissa ovat 30% mutta siinä missä Hotels.comin matka-aika voi ulottua ensi vuoden puoleen väliin, Booking.comilla majoituksen ajankohdaksi voi valita koko ensi vuoden.

Kun haluat varata hotellimajoituksen mustan perjantain aikana, hotellisivustot ovat loistava paikka aloittaa haku. Hotellisivustot tarjoavat keskitettyjä alennuksia, ja kun niin monet ihmiset etsivät tarjouksia hotellihuoneista, online-varauspalvelut kuten Booking.com ja Hotels.com helpottavat parhaiden hintojen seulomista esiin.

Booking.com

Booking.comin tarjoussivu

Booking.com tarjoaa säästöjä hotelliyöpymisistä aina ensi vuoden (2023) loppuun asti Black Friday -myynnissään.

 • Kampanjaan osallistuvat majoitusliikkeet antavat alkaen 30 % hinnasta pois.
 • Autonvuokrauksesta voi saada 25 % alennuksen.

Tarjoukset ovat saatavilla 17.11. – 1.12.2022 välisenä aikana tehdyille varauksille jotka toteutuvat loppuvuoden tai ensi vuoden aikana eli joissa uloskirjautumispäivä on viimeistään 31.12.2023.

Booking.com on yksi maailman suurimmista hotellivarauspalveluista, jolla on hotelleja yli 150 000 kohteessa ja 230 maassa. Majoituspaikkojen valikoimaan kuuluu kaikkea huoneistoista ja loma-asunnoista perheomisteisiin B&B-hotelleihin ja viiden tähden luksushotelleihin.

Hotels.com

Hotels.comin tarjoussivu

 • Hotels.com Rewards -ohjelman jäsenet säästävät valituissa hotelleissa vähintään 30 prosenttia.

Majoitustarjous koskee yöpymisiä, jotka toteutuvat 21.11.2022 ja 30.6.2023 välisenä aikana ja varataan alennusviikon ja cyber-maanantain 21.11.-28.11. kuluessa.

Suunnitteletpa sitten talvi- tai kesälomaa, tämä on hyvä tilaisuus varmistaa edulliset hotelliyöt.

Hotels.com on 1991 perustettu, pitkään Suomessa toiminut majoitusvaraussivusto, joka tarjoaa niin monikansallisten hotelliketjujen kuin pienten itsenäisten toimijoiden majoitusvaihtoehtoja. Hotels.comin kanta-asiakasohjelmassa voit ansaita ilmaisia hotelliöitä ja hyödyntää vain jäsenille näkyviä "salaisia hintoja". Hotels.comilla on myös uutiskirje, jossa annetaan esimerkiksi viime hetken hotellitarjouksia.

Joko tiedät, mihin kaupunginosaan matkakohteessasi kannattaa majoittua?

Millä alueilla on hyvät kulkuyhteydet, monipuoliset palvelut tai tietynlainen tunnelma, kuten rauhallinen tai vilkas ilmapiiri. Meillä on vinkkejä yli 80 suosituimman kaupungin parhaista alueista ja niiden pidetyimmistä yöpymispaikoista.

Käy katsomassa hotellioppaitamme, niin et majoitu minne tahansa seuraavalla Euroopan-lomallasi.

Hotellioppaissa on kaikki tarvitsemasi tiedot siitä, millä alueella matkakohteessasi on hyvä yöpyä.

Hotelliketjut

Jos haluat helposti käydä läpi suuren valikoima hotellivaihtoehtoja ja tarjoushintoja, netin varauspalvelut ovat kätevä apuväline. Jos sinulla kuitenkin on muutama tietty hotelliketju kiikarissa tai olet jonkin niistä kanta-asiakas, olemme koostaneet seuraavaan tietoa eri hotelliketjujen tarjouksista.

Suurimpien suomalaisten ja joidenkin ulkomaisten hotelliketjujen tarjoukset tänä vuonna ovat 30 – 40 prosentin luokkaa. Prosentuaalisesti isoimman 40 % alennuksen on tähän mennessä julkistanut Sokos Hotels.

Sokos Hotellit

Sokos Hotelsien tarjoussivu

 • Sokos Hotels tarjoaa alennusta -40 % huoneiden hinnoista asiakasomistajille. Tämä on toistaiseksi suurin näkemämme alennusprosentti tämän vuoden Black Friday -myynneissä.

Alennuksen saa käyttämällä tarjouskoodia, joka julkaistaan tarjoussivulla torstaina. Varaus tulee tehdä 24.11. torstaina tai 25.11. perjantaina, ja yöpymisen tulee ajoittua välille 1.12.2022–12.3.2023. Voidakseen tehdä varauksen alennettuun hintaan on omistettava S-Etukortti ja kirjauduttava sokoshotels.fi-sivustolle.

Sokos Hotelsilla on neljää eri tyyppiä edustavia hotelleja: Original, Break, Solo ja Heymo. Kukin hotellityyppi vetoaa erityyppisiin matkailijoihin. Original on perinteinen suomalainen hotelli. Breakeissä voi virkistyä ja ladata akkujaan esimerkiksi kylpylässä tai hiihtokeskuksessa. Solot ovat luonteikkaita ja uniikkeja hotelleja paikallisilla mausteilla. Uusimpana lisäyksenä on Heymo, jossa vastakohtana täyden palelun hotellille, asiakas valitsee, mitä palveluja hän haluaa käyttää ja maksaa vain niistä.

Holiday Club

Holiday Clubin tarjoussivu

 • Holiday Clubin tarjous on 1 päivän spa-lahjakortti 30 % alennuksella, eli...
  • 1 vrk kylpylälahjakortti kahdelle 103 €:lla (norm. 148 €)
  • 1 vrk kylpylälahjakortti perheelle 131 €:lla (norm. 188 €)

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, joten voit hyödyntää tarjouksen nyt ja päättää myöhemmin milloin lähdet. Tarjous on voimassa cyber-maanantaihin eli 28.11. klo 23.59 asti.

Holiday Clubilla on kylpylähotelleja, loma-asuntoja ja -mökkejä eri puolilla maata. Etsitpä sitten aktiviteetteja tai rauhallista vetäytymispaikkaa luonnossa, Holiday Clubilla on jokaiselle jotain. Perheystävälliset kylpylähotellit sopivat erinomaisesti lapsiperheille, ja niitä löytyy eri puolilta Suomea – iloisesta Itä-Suomesta Tampereelle ja Turkuun. Loma-asuntoja ja -mökkejä on 26 eri kohteessa ympäri Suomea yli 2000 kappaletta.

Lapland Hotels

Lapland Hotelsin tarjoussivu

 • Lapland Hotelsin Black Friday -tarjouksena on majoitus -20 % hotelliöistä clubilaisille valituista hotelleista Lapissa ja kaupungeissa. Edun saavat myös uudet klubilaiset.

Lapland Hotels on on Suomen suurin yksityinen hotellitoimija, jolla on 19 hotellia eri puolilla maata. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu luonnollisesti hotelleja Lapissa Rovaniemellä, Saariselällä ja Hetalla, mutta lisäksi myös kaupunkihotellit Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa.

Ketjuun kuuluvat myös hiihtokeskukset Pallaksella, Oloksella, Ylläksellä, Luostolla ja Ounasvaarassa. Lapland Hotelsin koti on pohjoinen, ja heillä hotellielämystä muovaa voimakkaasti arktinen luonto ja sen ominaispiirteiden kunnioittaminen.

Radisson

Radisson Hotelsin tarjoussivu

 • Cyber Sale -alennusmyynnissä voi säästää ylimmillään 30 % majoituksen hinnasta.
 • Tämän lisäksi Radisson Rewards -jäsenet ansaitsevat tavallista enemmän bonuspisteitä, eli 2 000 bonuspistettä per yö.

Ennakkomyynnin aikana 10.11.–20.11. tarjoushintaisen varauksen voivat tehdä vain Radisson Rewards -jäsenet. 21.11. eteenpäin tarjous on saatavilla myös muille. Varaukset on tehtävä 28.11.2022 mennessä mihin tahansa osallistuvaan hotelliin Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella. Yöpumisen on ajoituttava välille 5.12.2022 – 31.12.2023.

Primehotels

Primehotelsin tarjoussivu

 • Primehotelsin tarjouksessa saa -30 % huonehinnasta.

Varaus tulee tehdä 14.11. – 29.11.2022 välisenä aikana. Majoitusaika on 14.11.2022 – 2.5.2023.

Primehotels ei kutsu itseään hotelliketjuksi perinteisessä mielessä, vaan ryhmittymäksi uniikkeja hotelleja, jotka jakavat saman arvomaailman ja tavoitteen – tarjota maan parasta palvelua.

Joukon ehkä tunnetuin kohde on vankilahotelli Katajanokka Helsingissä, jossa sijaitsevat myös Rantapuisto, Mestari ja AX. Lisäksi yhteenliittymään kuuluvat Hotel Sveitsi Hyvinkäällä, Oscar Varkaudessa ja Spahotel Casino Savonlinnassa. Näistä Hotel Sveitsi on palkittu kolmena vuonna World Travel Awardseissa Suomen parhaana matkakohteena.

Iberostar

Iberostarin tarjoussivu

 • Iberostarin ennakkomyynnissä saa enimmillään 40 % alennusta hotelliyöpymisten hinnasta.

Ennakkomyynti alkaa mustan viikon alusta eli 21.11., ja siihen voivat osallistua rekisteröityneet käyttäjät.

Iberostar ilmoittaa lahjoittavansa 1 % saamisaan tuotoista rannikkojen terveyden parantamiseen ympäri maailmaa.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotelsin tarjoussivu

Nordic Choice ei ole vielä ilmoittanut, osallistuuko se ostosviikkoon, vai pitääkö se voimassa normaalit tarjouksensa ajankohdan yli.

Nordic Choice Hotels painottaa toiminnassaan kestävää kehitystä ja vastuullisuutta, mikä heijastuu sen triple bottom line -filosofiassa. Tämä tarkoittaa, että ketju pyrkii luomaan kannattavuutta ja samalla huolehtimaan ihmisistä ja ympäristöstä. Hotelliketjulla on hotelleja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Liettuassa.

Best Western

Best Westernin tarjoussivu

Best Western ei ole vielä julkaissut vuoden 2022 black friday -tarjouksiaan.

Viime vuonna Best Western kampanjoi tarjouksella, jossa "hot deal" -hinnasta sai 20 % alennuksen ja Best Western Rewards -jäsenet saivat 10 % lisäalennuksen. Kampanja oli voimassa marraskuun loppuun ja koski marraskuusta huhtikuun loppuun välisenä aikana toteutuvia yöpymisiä Puolan, Suomen ja Liettuan hotelleissa. Best Western Rewards -jäsenet saattoivat myös ansaita kolminkertaiset BWR-pisteet rekisteröitymällä ohjelmaan.

Scandic Hotellit

Scandic Hotellien tarjoussivu

Scandic ei vaikuta vielä julkaisseen black friday -tarjouksia. Odottelemme mielenkiinnolla, onko niitä tulossa.

Viime vuonna mustana perjantaina Scandic Hotels tarjosi alennusta lahjakorteista. Asiakkaat saivat 69 eurolla lahjakortin (norm. 90€), jolla sai yhden yön majoituksen kahdelle standardihuoneessa sekä aamiaisen ja spa-tilojen käytön. Alennus oli tarjolla mustan perjantain keskiyöhön asti, ja itse lahjakortti oli voimassa huhtikuun 2022 loppuun. Tämän vuoden black friday -tarjoukset ovat varmasti yhtä hyviä, joten pidetään silmät auki. Scandicin uusin hotelli on Hamburger Börs Turussa.

Omena-hotellit

Omena Hotellien tarjoussivu

Emme ole huomanneet Omena Hotellien julkaisseen black friday -tarjouksia. Odottelemme, onko niitä tulossa tänä vuonna.

Viime vuonna Omena Hotels tarjosi 25 prosentin alennuksen hotelliyöpymisistä, jotka sijoittuivat joulukuun ja huhtikuun 15. päivän välille.

Kylpylähotellit

Naantali Spa

Naantali Span tarjoussivu

 • Tarjolla on lahjakortteja Naantalin ja Ruissalon Kylpylöihin, hoitoihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, esimerkiksi:
  • Kesän Muumiloma 28% alennuksella, 1 vrk deluxe-huoneessa, 3 henkilöä, sisältäen liput Muumimaailmaan 289 € (norm 400 €)
  • Loma kahdelle 53% alennuksella, 2 vrk deluxe-huoneessa 259 € (norm 550 €)
  • Premium-loma kahdelle 29% alennuksella, 2 vrk teema-sviittissä sisältäen molemmille 2 x buffet­päivällinen ja 1 x balilainen hieronta, 810 € (norm 1144 €)
  • Ja monia muita paketteja...

Myynti alkaa perjantaina 25.11. klo 6.00. Lahjakortit ovat voimassa puoli vuotta tai vuoden. Voimassaoloaikaa voi pidenentää puolesta vuodesta vuoteen muutamalla kympin lisämaksulla. Tarkemmat tiedot Naantali Span tarjoussivulla.

Ruissalon kylpylä

Ruissalon kylpylän Black Friday -hintaiset lahjakortit ostetaan Naantali Spa:n sivuilta koska molemmat ovat Sunborn Hotelsin kylpylöitä.

Ruissalon kylpylän tarjoukset (Naantali Span sivuilla)

 • Kampanjaan kuuluu Ruissalon Kylpylän lomalahjakortteja, esimerkiksi:
  • Loma kahdelle 56 % alennuksella, 2 vrk superior-huoneessa, 175 € (norm 400 €)
  • Loma kahdelle 55 % alennuksella, 4 vrk superior-huoneessa sisältäen buffet-päivälliset, 452 € (norm 1012 €)
  • Golf-loma kahdelle 43 % alennuksella, 1 vrk superior-huone sisäläten green feet kahdelle Aura Golfiin, 212 € (norm 370 €)
  • Ja monia muita paketteja...

Myynti alkaa perjantaina 25.11. klo 6.00

Ruissalon kylpylähotelli sijaitsee Ruissalon saarella Turun edustalla, ja on täydellinen paikka rentoutua ja virkistyä. Miljöö hotellin ympärillä on luonnonkaunista ja rehevää ja hotellilta on upeat näkymät merelle. Kylpylässä on kolme uima-allasta (mukaan lukien ulkoallas), kaksi saunaa ja kuntosali. Saatavilla on erilaisia kylpylähoitoja hieronnoista kasvohoitoihin.

Järvisydän

Järvisydämen tarjoussivu

 • Järvisydämen tarjouksissa mm.
  • 2 yön aktiiviloma 2:lle hengelle 270 € (norm. 434 €)
  • 2 yön kylpyläloma 2 hengelle sisälten majoittumisen, 2hh aamiaiset ja päivittäin sisäänpääsyn Järvikylpylään sekä aktiviteetin 370 € (norm. 594 €)
  • Lisäksi lukuisia muita paketteja, kuten tänä vuonna tarjous myös Kuru Resortiin.

Tarjoukset ovat voimassa 28.11.2022 saakka Järvisydämen verkkokaupassa.

Järvisydän on kylpylähotelli, joka sijaitsee Saimaan rannalla aivan Linnansaaren kansallispuiston tuntumassa. Se tarjoaa erilaisia aktiviteetteja ja palveluja ympäri vuoden - metsä- ja järviretkistä hemmotteleviin kylpylähoitoihin. Vuonna 2020 Järvisydän palkittiin Vuoden kotimainen matkailuyritys -tunnustuksella, mikä korostaa sen omistautumista tarjoamaan unohtumattomia kokemuksia vierailijoille.

Flamingo Spa

Flamingo Span tarjoukset

 • Flamingo Spa tarjoaa...
  • Aikuisten kylpylän Prepaid-kertalipun 19 eurolla, jolloin säästät 56 %.
  • Vesipuiston prepaid-junnulipun (3-9-vuotiaille) voi hankkia 6 eurolla, aikuisten Prepaid-kertalipun 12 eurolla ja koko perheen 36 eurolla.
  • Lasten sisäleikkipuistoon pääsee pomppimaan ja kiipeilemään 6 € Prepaid-kertalipulla.

Tarjoukset ovat myynnissä 21.–28.11.2022 Flamingo Span verkkokaupassa. Liput ovat voimassa 2 kuukauden ajan ostopäivästä.

Flamingo Spa Vantaalla sijaitsee samassa rakennuksessa kuin sen yhteistyöhotelli, Sokos Hotel Flamingo. Kylpylässä on vesipuisto, josta koko perhe voi nauttia, aikuisten kylpylä, jossa on ylellisiä hemmottelu- ja kauneusshoitoja ja lapsille myös sisäleikkipuisto. Flamingo on mitä oivin paikka lasten kanssa vietettävään vapaa-aikaan sekä aikuisten hemmotteluun ja hyvinvointilomiin.

Muut majoitusmuodot: Kesämökit, hiihtomökit, muut loma-asunnot ja huoneistot

Lomarengas

Lomarenkaan tarjoukset

Lomarengas ei ole eritellyt varsinaisia Black Friday -tarjouksia, mutta myy tällöinkin äkkilähtöhintaan lähiaikojen lomia.

Lomarengas on kotimainen loma-asuntojen välittäjä, joka on perustettu vuonna 1967, ja joka tarjoaa mökkejä, huviloita ja huoneistoja vuokralle ympäri Suomen. Lomarenkaan valikoimissa on yli 4 000 kiinteistöä alkaen rantamökeistä hiihtomökkeihin ja huoneistoihin. Lomarengas tarkastaa kaikki loma-asunnot ja varmistaa niiden kunnon. Tämän perusteella se myöntää niille tähtiluokituksen oman tiukan laatuluokituksensa mukaisesti. Mökkejä voi vuokrata kätevästi verkosta.

Forenom

Forenomin tarjoukset

Odotamme mielenkiinnolla, tarjoaako Forenom tänä vuonna Black Friday -tarjouksia.

Forenom tarjoaa väliaikaisia kalustettuja asuntoja sekä hostelli- ja huoneistohotellityyppistä majoitusta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Vaihtoehtoja on niin lyhyeen kuin pitkään oleskeluun ja useassa eri hintaluokassa. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita Forenomin kodinomaisiin kohteisiin.

Säästöpossu rannalla symboloi tarkan kuluttajan matkailua

Pidä maltti mukana mustan viikon ostopäätöksissä

Musta perjantai on yksi vuoden kiireisimmistä ostospäivistä, ja monet alkavat suunnitella Black Friday -ostoksiaan jo viikkoja etukäteen. Kaupat myös kilpailevat keskenään parhaista tarjouksista ja alhaisimmista hinnoista, mikä sataa suoraan kuluttajien laariin. On helppo jäädä kiinni hyvien tarjousten löytämisen jännitykseen ja hurmaan. Ennen kuin lähdet tekemään Black Friday -ostoksia, on hyvä palauttaa mieleen muutama asia:

 • Hotellitarjoukset voivat elää koko viikon ajan: Mustan perjantain tarjoukset saatetaan ilmoittaa jo ennen perjantaita, ja myyjien verkkosivuilla kannattaakin käydä jo etukäteen tarkistamassa tilanne. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan ostoksesi ja budjetoimaan rahanmenoa. Samat tarjoukset voivat olla saatavilla koko viikon, mutta uusia tarjouksia voi myös ilmestyä lisää eri päivinä. On siis hyödyllistä tarkistaa usein, onko tarjolla uusia kiinnostavia tarjouksia. Lopuksi, ennen kuin aloitat ostokset, mieti omaa budjettiasi ja tarpeitasi. Näin et tee hätiköityjä päätöksiä.
 • Vertaile hintoja: Jos haluat saada parhaat Black Friday -tarjoukset, älä luota yhteen tarjoajaan. Vertaile hintoja eri sivustojen välillä nähdäksesi, missä on halvin hinta haluamallesi tuotteelle. Vertaile varaussivustojen hintoja toisiinsa ja hotellien omien sivujen tarjouksiin.
 • Varmista, mihin hintaan huoneita on myyty aikaisemmin: Kun etsit Black Friday -tarjouksia, pyri tarkistamaan majoutusliikkeiden hintahistoria. Tämä on tärkeää siksi, että joskus myyjät nostavat hintaa juuri ennen mustaa perjantaita saadakseen tilanteen näyttämään siltä, että itse alennuspäivänä on suurempi alennus. Yritä löytää vanhoja hintoja esim. aikaisemmasta ilmoittelusta. Hotellien keskimääräisiä hintoja eri ajanjaksoilla voi nähdä esimerkiksi joistain varauspalveluista.
 • Vältä huijareita: Tee ostoksia vain tutuilta verkkosivustoilta välttääksesi huijaukset. Huijaajat käyttävät hyväkseen sitä, että kampanjapäivinä on paljon ihmisiä, jotka haluavat ostaa, ja ihmiset saattavat tehdä ostoksia kiireessä. Kiireen tunnetta luo se, että Black Friday -alennukset ovat aikasidonnaisia, ja jotkin tuotteet saattavat loppua nopeasti. Jos olet epävarma jostakin verkkosivustosta, tee tutkimusta tarkistaaksesi sen luotettavuuden ennen ostosten tekemistä. Kun teet ostoksia verkossa, maksa aina mahdollisuuksien mukaan luottokortilla, sillä se tarjoaa enemmän suojaa kuin muut maksutavat.
 • Älä osta pelkästään ostamisen takia: Ennen kuin varaat hotellin, mieti, onko tämä oikeasti sellainen majapaikka jonka haluat, ja sijaitseeko se sellaisella alueella, missä haluat viettää yösi. Muista, että samaan aikaan mustan perjantain kanssa vietetään myös "älä osta mitään" -päivää. Se kannustaa ihmisiä välttämään heräteostoksia ja tekemään harkitumpia ja ympäristöystävällisempiä valintoja.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten suuria hotellitarjoukset ovat tänä vuonna?

Pääasiassa hotellitarjousten alennusprosentti vaihtelee 20 % ja 40 % välillä tänä vuonna.

Miten nopeasti tarjoushintaiset varaukset pitää käyttää?

Tämä vaihtelee tarjouksesta toiseen. Lyhimmillään, yöpymisen pitää toteutua ensi vuoden maaliskuussa, mutta tavanomaisempaa on asettaa takarajaksi ensi vuoden puoliväli, ja osassa tarjouksista aikaa annetaan jopa kokonainen vuosi.

Päivitetty: 25.11.2022

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti