Black Week / Black Friday / Cyber Monday Hotellitarjoukset 2023

Black Friday -kuvistuskuva

Olemme keränneet ajankohtaisia linkkejä eri hotelliketjujen ja hotellipalveluiden tarjouksiin black fridayna sekä sitä edeltävän black weekin ja sitä seuraavan cyber mondayn aikana.

Musta viikko on vuoden parhaimpia aikoja varata majoitus ensi kevään tai kesän lomareissulle. Kun hyödyntää hotellien ja muiden majoitusliikkeiden alennetut kampanjahinnat voi säästää pitkän pennin.
Pieni osa majoitusliikkeistä antaa esimakua alennuksistaan jo marraskuun alussa, kun taas suurin osa alkaa julkaista tarjouksia hiljalleen black week -maanantaina, ja kiihdyttää vauhtiaan kohti black fridayn huipennusta. Viikonlopun jälkeen osa tarjoilee vielä lisää makupaloja cyber mondayna.

Milloin Black Friday on vuonna 2023

Black fridayn päivämäärä on 24.11.2023. Vuoden vilkkainta ostospäivää vietetään aina marraskuun neljäntenä perjantaina, mutta alennuksia ilmaantuu useisiin kauppoihin jo saman viikon eli black weekin maanantaina, joka on tänä vuonna 20.11.
Mustaa viikkoa seuraa vielä yksi tarjouspäivä, seuraavan viikon maanantai 27.11. eli cyber monday, joka perinteisesti on ollut varsinkin verkkokauppojen alennuspäivä.

Alennukset hotellien varaussivustoilla kuten Booking.com ja Hotels.com

Hotellisivustot ovat hyvä paikka aloittaa hotellidiilin haku Black Friday -hulinoissa.

Booking.com

Booking.comin tarjoussivu

Booking.com on suuri hotellivarauspalvelu, jolla on majoitusvaihtoehtoja yli 150 000 kohteessa 230 maassa, kattaen hotellit, huoneistot, loma-asunnot, B&B-majapaikat ja luksusresortit.

Hotels.com

Hotels.comin tarjoussivu

Hotels.comissa on sekä suuria hotelliketjuja että pieniä itsenäisiä toimijoita. Sen kanta-asiakasohjelmassa voi ansaita ilmaisia hotelliöitä ja hyödyntää jäsenille tarkoitettuja "salaisia" erikoishintoja.

Tunnetko jo Pienen Matkaoppaan alue- ja hotellioppaat?

Missä kaupunginosissa on parhaatt kulkuyhteydet, monipuolisimmat palvelut tai tietynlaista tunnelmaa. Sivustollamme on vinkkejä yli 80 suosituimman kaupungin parhaista alueista hotellille ja niiden pidetyimmistä yöpymispaikoista.

Älä majoitu minne tahansa seuraavalla Euroopan-matkallasi, tutustu hotellioppaisiimme.

Hotelliketjujen tarjoukset

Seuraavassa on kerätty yhteen hotelliketjujen tarjoussivuja. Täältä löytyvät Black Friday -diilit suosituimmilta hotelliketjuilta, joissa yövyt staycationin merkeissä kotikaupungissasi siinä missä muilla maillakin.

Sokos Hotellit

Sokos Hotelsien tarjoussivu

Sokos Hotelsilla on neljän tyyppisiä hotelleja: Original, Break, Solo ja Heymo. Originalit ovat perinteisiä suomalaisia hotelleja, Breakit keskittyvät virkistykseen ja ovat esimerkiksi kylpylöitä tai hiihtokeskuksia. Solot erottuvat paikallisisuudella ja Heymot edustavat itsepalvelumallia, jossa maksetaan vain käytettävistä palveluista.

Holiday Club

Holiday Clubin tarjoussivu

Holiday Clubin perheystävälliset kylpylähotellit, loma-asunnot ja -mökit sijaitsevat eri puolilla Suomea, palvellen niin aktiivisen toiminnan etsijöitä kuin rauhaa kaipaavia luonnon ystäviä. Yli 2000 loma-asuntoa ja -mökkiä levittäytyvät 26 eri kohteeseen ympäri maan.

Lapland Hotels

Lapland Hotelsin tarjoussivu

Arktista luontoa kunnioittava Lapland Hotels on myös Suomen suurin yksityinen hotellitoimija. Ketjuun kuuluu 19 hotellia niin Lapissa - Rovaniemellä, Saariselällä ja Hetalla - kuin kaupunkikohteissa Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Lisäksi ketjulla on hiihtokeskuksia Pallaksella, Oloksella, Ylläksellä, Luostolla ja Ounasvaarassa.

Radisson

Radisson Hotelsin tarjoussivu

Radisson Blun hotellit sijaitsevat useissa merkittävissä kaupungeissa, kuten Helsingissä, Espoossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Hotelleissa on tarjolla laaja valikoima palveluita, kuten ravintola-, tapahtuma- ja kokouspalveluita.

Primehotels

Primehotelsin tarjoussivu

Primehotels ei kutsu itseään hotelliketjuksi perinteisessä mielessä, vaan ryhmittymäksi uniikkeja hotelleja, joilla on sama arvomaailma ja tavoite – maan paras palvelu. Ketjun ehkä tunnetuin kohde on vankilahotelli Katajanokka Helsingissä

Best Western

Best Westernin tarjoussivu

Best Western -hotelliketju levittäytyy ympäri maailmaa, ja sen hotellit sopivat niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotellit ovat kansainvälisten standardien mukaisiam, ja hotelleja on kolmessa eri hintaluokassa: Best Western, Best Western Plus ja Best Western Premier.

Scandic Hotellit

Scandic Hotellien tarjoussivu

Scandicilla on laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja eri puolilla Pohjoismaita ja Eurooppaa. Ketjun hotelleihin kuuluu niin kaupunkikohteita kuin luonnonläheisiä paikkoja. Scandic keskittyy kestävään matkailuun ja korkealaatuiseen asiakaskokemukseen.

Omena-hotellit

Omena Hotellien tarjoussivu

Omena-hotellit tunnetaan itsepalvelusta, edullisuudesta ja sijainnista Suomen suurimpien kaupunkien keskeisillä paikoilla. Huoneet ovat yksinkertaisia, mutta sisältävät perusmukavuudet. Omena-hotellit soveltuvat mainiosti omatoimisille, edullisuutta arvostaville matkailijoille.

Kylpylähotellien Black Friday -tarjontaa

Seuraavana on vuorossa Black Friday -tarjouksia kylpylähotelleista. Olisiko aika rentoutua hetkeksi ja nauttia virkistävistä hoidoista? Tutustu tarjouksiin ja varaa unelmiesi kylpyläloma ennen kuin nämä houkuttelevat diilit katoavat.

Naantali Spa

Naantali Span tarjoussivu

Naantali Spa sijaitsee Naantalin merenrantakaupungissa ja yhdistää ylellisen spa-kokemuksen monipuolisiin majoitus- ja ravintolapalveluihin. Hotellin rentouttava spa-osasto, erilaiset hoito- ja hyvinvointipalvelut, ovat ihanteellisia perhelomille ja romanttisille viikonlopuille.

Ruissalon kylpylä

Ruissalo Spa

Ruissalon kylpylähotelli sijaitsee Ruissalon saarella Turun edustalla. Sitä ympäröi luonto retkeilypolkuineen, ja hotellilta avautuu upeat näkymät merelle. Kylpylässä on kolme uima-allasta, mukaan lukien ulkoallas, kaksi saunaa ja kuntosali sekä erilaisia kylpylähoitoja hieronnoista kasvohoitoihin.

Järvisydän

Järvisydämen tarjoussivu

Järvisydän on Saimaalla, Linnansaaren kansallispuiston läheisyydessä oleva kylpylähotelli. Se kutsuu vieraita nauttimaan monipuolisista aktiviteeteista, kuten metsä- ja järviretket sekä kylpylähoidot. Hotelli sai jokin aika sitten Vuoden kotimainen matkailuyritys -palkinnon.

Flamingo Spa

Flamingo Span tarjoussivu

Flamingo Spa Vantaalla, yhteistyössä Sokos Hotel Flamingon kanssa, yhdistää vesipuiston perheen yhteisiin hetkiin, aikuisten kylpylän hemmotteluun ja kauneushoitoihin sekä lapsille sisäleikkipuiston. Se on ihanteellinen kohde niin lasten vapaa-ajan viettoon kuin aikuisten hyvinvointilomiin.

Muut majoitusmuodot: Kesämökit, hiihtomökit, muut loma-asunnot ja huoneistot

Black Friday on mainio tilaisuus löytää tarjouksia myös muista majoitusvaihtoehdoista kuin hotelleista. Tutustu esimerkiksi loma-asuntoihin ja kalustettuihin huoneistoihin eri puolilla maata. Olipa kyseessä mökkiloma tai pidempi oleskelu, täältä voi löytyä houkuttelevia diilejä.

Lomarengas

Lomarengas

Lomarengas on kotimainen loma-asuntojen välittäjä, joka välittää mökkejä, huviloita ja huoneistoja. Yli 4 000 kiinteistön valikoima kattaa rantamökit, hiihtomökit ja huoneistot. Lomarengas tarkastaa jokaisen loma-asunnon ja myöntää tähtiluokituksen tiukan laatuluokituksensa mukaisesti.

Forenom

Forenomin tarjoussivu

Forenomilla on kalustettuja väliaikaisia asuntoja sekä hostelli- ja huoneistohotellityyppisiä majoitusvaihtoehtoja useissa eri kaupungeissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Vaihtoehtoja löytyy niin lyhyeen kuin pitkään oleskeluun, eri hintaluokissa.

Pidä maltti mukana mustan viikon ostopäätöksissä

Säästöpossu rannalla symboloi tarkan kuluttajan matkailua

Musta perjantai on yksi vuoden kiireisimmistä ostospäivistä, ja monet alkavat suunnitella Black Friday -ostoksiaan jo viikkoja etukäteen. Kaupat myös kilpailevat keskenään parhaista tarjouksista ja alhaisimmista hinnoista, mikä sataa suoraan kuluttajien laariin. On helppo jäädä kiinni hyvien tarjousten löytämisen jännitykseen ja hurmaan. Ennen kuin lähdet tekemään Black Friday -ostoksia, on hyvä palauttaa mieleen muutama asia:

  • Hotellitarjoukset voivat elää koko viikon ajan: Mustan perjantain tarjoukset saatetaan ilmoittaa jo ennen perjantaita, ja myyjien verkkosivuilla kannattaakin käydä jo etukäteen tarkistamassa tilanne. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan ostoksesi ja budjetoimaan rahanmenoa. Samat tarjoukset voivat olla saatavilla koko viikon, mutta uusia tarjouksia voi myös ilmestyä lisää eri päivinä. On siis hyödyllistä tarkistaa usein, onko tarjolla uusia kiinnostavia tarjouksia. Lopuksi, ennen kuin aloitat ostokset, mieti omaa budjettiasi ja tarpeitasi. Näin et tee hätiköityjä päätöksiä.
  • Vertaile hintoja: Jos haluat saada parhaat Black Friday -tarjoukset, älä luota yhteen tarjoajaan. Vertaile hintoja eri sivustojen välillä nähdäksesi, missä on halvin hinta haluamallesi tuotteelle. Vertaile varaussivustojen hintoja toisiinsa ja hotellien omien sivujen tarjouksiin.
  • Varmista, mihin hintaan huoneita on myyty aikaisemmin: Kun etsit Black Friday -tarjouksia, pyri tarkistamaan majoutusliikkeiden hintahistoria. Tämä on tärkeää siksi, että joskus myyjät nostavat hintaa juuri ennen mustaa perjantaita saadakseen tilanteen näyttämään siltä, että itse alennuspäivänä on suurempi alennus. Yritä löytää vanhoja hintoja esim. aikaisemmasta ilmoittelusta. Hotellien keskimääräisiä hintoja eri ajanjaksoilla voi nähdä esimerkiksi joistain varauspalveluista.
  • Vältä huijareita: Tee ostoksia vain tutuilta verkkosivustoilta välttääksesi huijaukset. Huijaajat käyttävät hyväkseen sitä, että kampanjapäivinä on paljon ihmisiä, jotka haluavat ostaa, ja ihmiset saattavat tehdä ostoksia kiireessä. Kiireen tunnetta luo se, että Black Friday -alennukset ovat aikasidonnaisia, ja jotkin tuotteet saattavat loppua nopeasti. Jos olet epävarma jostakin verkkosivustosta, tee tutkimusta tarkistaaksesi sen luotettavuuden ennen ostosten tekemistä. Kun teet ostoksia verkossa, maksa aina mahdollisuuksien mukaan luottokortilla, sillä se tarjoaa enemmän suojaa kuin muut maksutavat.
  • Älä osta pelkästään ostamisen takia: Ennen kuin varaat hotellin, mieti, onko tämä oikeasti sellainen majapaikka jonka haluat, ja sijaitseeko se sellaisella alueella, missä haluat viettää yösi. Muista, että samaan aikaan mustan perjantain kanssa vietetään myös "älä osta mitään" -päivää. Se kannustaa ihmisiä välttämään heräteostoksia ja tekemään harkitumpia ja ympäristöystävällisempiä valintoja.