Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Gran Canarian etelärannikko on 70-luvulta lähtien vetänyt puoleensa suomalaisia, ja edelleenkin edulliset hinnat ja talviöinäkin lämpiminä pysyttelevät ilmat ovat sen vetonauloja. Saaren aurinkoiselle etelärannikolle ihmisiä vetävät myös hienohiekkaiset rannat, joista Maspalomasin dyynit Playa del Inglésin vieressä ovat unohtumattomimmat.
koristekuva Suomesta Las Palmasiin ja muualle Gran Canarian saarelle siirrytään lentämällä Gran Canarian lentoasemalle. Linja-autot kulkevat melko laajassa Las Palmasissa kaikkialle, mutta turistille näille vihreille busseille on käyttöä lähinnä lentokenttämatkoilla ja kaupungin kahden pääosan välillä siirtymiseen.
ilmoitus
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Tunnelmallinen alue iltavalaistuksessa
Tunnelmallinen alue iltavalaistuksessa (täyskuva)

Mistä kaupunginosasta tai alueelta hotelli kannattaa valita

Etsitkö kaupungin parhaita paikkoja yöpyä?

Tutustu oppaisiimme parhaista kaupunginosista ja alueista, joissa on hotelleja ja muita majoituspaikkoja. Meillä on myös vinkkejä siitä, mitkä ovat kunkin alueen pidetyimmät ja parhaat majapaikat.

Valitse matkakohteesi hotelli- ja alueopas:

A – D

E – K

L – N

O – S

T – Z

Black Friday -hotellitarjoukset

Täältä pääset katsomaan Black Fridayn vuotuisia hotellitarjouksia.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö .  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti