Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Tunnelmallinen alue iltavalaistuksessa
Tunnelmallinen alue iltavalaistuksessa (täyskuva)

Mistä kaupunginosasta tai alueelta hotelli kannattaa valita

Etsitkö kaupungin parhaita paikkoja yöpyä?

Tutustu oppaisiimme parhaista kaupunginosista ja alueista, joissa on hotelleja ja muita majoituspaikkoja. Meillä on myös vinkkejä siitä, mitkä ovat kunkin alueen pidetyimmät ja parhaat majapaikat.

Valitse matkakohteesi hotelli- ja alueopas:

A – D

E – K

L – N

O – S

T – Z

Black Friday -hotellitarjoukset

Täältä pääset katsomaan Black Fridayn vuotuisia hotellitarjouksia.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö .  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti