Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Maltalle voi lentää parhaiten välilaskullisella lennolla kesäkauden aikana, mutta lennot voivat olla pitkiä ja hintavia. Perillä lentoasema sijaitsee 10 kilometrin päässä Maltan pääkaupungista Vallettasta, mutta monet suuntaavat lomalle muualle saarelle kuin pääkaupunkiin.
koristekuva Parhaiten Ateenaan on Suomesta suoria lentoja kesällä, ja perillä Ateenaan lentoasema on reilun puolen tunnin metromatkan päässä ydinkeskustasta. Muualta Kreikasta Ateenaan on helppo matkustaa lentäen, lautalla, bussilla tai junalla, mutta kaikkein suosituinta sinne on matkustaa lautalla Kreikan saaristosta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Torino
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Hotelli lähellä metroasemaa
Porta Nuova -aseman ja Piazza Castello -aukion välimaastossa on melkoisesti hotelleja. Niistä halutuimmat ovat usein lähellä Piazza Castelloa.

Minkälainen hotelli Torinossa kannattaa valita ja miltä alueelta?

Tällä sivulla kerrotaan niistä Torinon alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Majoituksen löytäminen Torinosta

Torinossa hotellin valitseminen on yksinkertaista, sillä siellä on paljon hotelleja aivan keskustassa etenkin rautatieaseman ympäristössä. Keskustan lisäksi toinen hyvä paikka hotellille on myös Lingotto, jonne on lentokenttäbussilta lyhyt metromatka. Torinon keskustassa ja Lingotossa on hyvä valikoima hotelleja, joiden hinnat vaihtelevat reilusta 30 eurosta aina pariinsataan ja siitäkin ylöspäin kahden hengen huoneelta.

Torinossa hotellien hinnat ovat usein edullisempia talvella, jolloin vierailijoita on vähän. Myös elokuussa, joka on hiljainen kuukausi kaupungissa, hinnat voivat olla normaalia edullisempia. Lentokenttäbussi saapuu Porta Nuova- ja Porta Susa -asemille, joten niiden, jotka eivät halua siirtyä turhan kauas lentokenttäbussista, kannattaa valita majapaikka asemien läheltä, missä on paljon hotelleja.

Paljon valinnanvaraa: Porta Nuova -aseman ja Piazza Castello -aukion välimaasto

Porta Nuova -aseman ja Piazza Castello -aukion välimaastossa on melkoisesti hotelleja, joista hienoimmat, halutuimmat ja kalleimmat ovat usein lähellä Piazza Castelloa. Tänne on korkeintaan 10 minuutin kävelymatka Porta Nuova -asemalta, mutta askelia voi halutessaan säästää ja nousta raitiovaunuun aseman vierestä, missä Via Sacchi -kadulta kulkee raitiovaunuja kohti Piazza Castelloa ja siitä edelleen Piazza della Repubblican läpi (raitiovaunu numero 4). Lähellä Piazza Castelloa ja Piazza della Repubblicaa olevista majapaikoista hyviä ovat esimerkiksi Concord Hotel, Principi di Piemonte ja Townhouse 70.

Edullista: Via Nizza lähikatuineen

Edullisia hotelleja ja myös kaupungissa liikeasioilla olevien suosiossa olevia hotelleja on melkoisesti aivan Porta Nuova -aseman vieressä, missä Via Nizza lähikatuineen on hotellien luvattua aluetta. Tämä on jossain määrin öisin rauhatonta aluetta, mutta ei sinänsä vaarallista, ja etuna Via Nizzan lähistöllä yöpyvälle ovat pizzeriat, kebab-paikat ja muut ravintolat, joita on runsaasti aivan naapurissa. Piazza Castellon lähellä yöpyvillä on heilläkin koko joukko palveluita kaupoista ravintoloihin aivan naapurissa, mutta pääaukion tienoo on kaupungin kalleinta etenkin ravintoloiden osalta. Hyvä hotelli aseman naapurissa on esimerkiksi Mercure Torino Crystal Palace.

Hieman rauhallisempaa: Porta Susan lähistö

Porta Susa -asema on sijainniltaan rauhallisempi kuin Porta Nuova, ja tänne majoittuva pääsee nopeasti metrolla tai raitiovaunulla ydinkeskustaan. Palveluita on melko vähän, kadut ovat vilkkaasti liikennöityjä mutta lähellä etenkin Via Cernaia -bulevardin varrella ja sivukaduilla on paljon kaikenlaista ravintoloista kauppoihin ja yöelämään. Täällä yöpyvä voi saapua kätevästi bussilla Milanon Malpensa-kentältä aivan Porta Susan viereen. Tällä alueella erityisen hyvä majapaikka on Hotel Dock Milano.

Rauhallisinta: Piazza Vittorio Veneto -aukion tienoot

Toisella puolella ydinkeskustaa sijaitseva Piazza Vittorio Veneto on kaupungin hienoimpia aukioita, jolta on hyvät liikenneyhteydet moneen paikkaan. Tänne pääsee nopeasti raitiovaunulta Porta Nuova -asemalta. Täällä yöpyvä voi nauttia rauhallisemmasta sijainnista kuin rautatieaseman ja Piazza Castellon tienoilla, ja aukion ravintolat ovat kaupungin parhaita ja monet niistä kohtuuhintaisia. Via Po -katua pitkin kävelee muutamassa minuutissa Piazza Castellolle. Lähellä sijaitsee paljon nähtävyyksiä, kuten Molo Antonelliana -torni ja museoita, ja täällä pääsee käsiksi aitoon torinolaiseen tunnelmaan paremmin kuin aivan ydinkeskustassa.

Kokonaan poissa keskustan humusta: Lingotto

Hotelleja on muuallakin keskustasta ripotellen, mutta kannattaa aina varmistaa, että niille on helppo päästä lentokenttäbussilta, tai sitten vain turvautuu taksiin. Keskustan ulkopuolelle mieliville Lingotto tarjoaa parhaan paikan hotellille, ja tämä on hyvä alue omalla autolla liikkeellä oleville, perheille ja niille, jotka mielellään eivät yövy keskustan humussa. Lingotossa on paljon palveluita ja jonkin verran nähtävyyksiä, ja sinne pääsee muutamassa minuutissa keskustasta metrolla. Hyviä hotelleja Lingotossa ovat esimeriksi NH Lingotto Tech ja NH Lingotto.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Torinossa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hyviä hotelleja Torinossa

Concord Hotel

(Via Lagrange 47)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Parhaalla mahdollisella paikalla sijaitseva kohtuuhintainen neljän tähden hotelli, jolta on lyhyt kävelymatka paitsi lentokenttäbussille myös Piazza Castello ?pääaukiolle. Hotelli on erittäin pidetty, ja sen asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja ystävällistä. Tämä sopii hotelliksi vaateliaillekin asiakkaille.

Hotel Dock Milano

(Via Cernaia 46)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Tämä erikoisesti nimetty hotelli on edullinen kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee Porta Susan lähellä ja jolle voi tulla lentokentältä jäämällä pois Porta Susan pysäkillä. Hotelli on huoneita ja yleisiä tiloja myöten sisustettu hienosti, ja sijainti on loistava mutta ei rauhaton. Hotelli on hyvä myös niille, jotka lentävät Milanon kentän kautta, sillä Malpensasta tuleva bussi pysähtyy aivan viereen.

Mercure Torino Crystal Palace

(Via Nizza 11)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Porta Nuovan vieressä sijaitseva kohtuuhintainen neljän tähden hotelli, jossa yöpyvän ei halutessaan tarvitse ollenkaan käyttää julkisia menopelejä. Hotelli on siisti, henkilökunta ystävällistä ja avuliasta ja hotellissa yöpyneet ovat yleensä viihtyneet siellä hyvin.

NH Lingotto

(Via Nizza 262)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Lingotto-keskuksen vieressä sijaitseva neljän tähden hotelli, johon asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Hotelli ei ole kaupungin halvimmasta päästä, mutta se on siisti, moderni ja hyvin varusteltu. Metroasema on aivan vieressä, Lingotto-keskus tarjoaa kaikenlaisia palveluita ja huvituksia, ja yöt ovat täälläpäin rauhallisia.

NH Lingotto Tech

(Via Nizza 230)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Vanhoissa Fiat-tehtaan rakennuksissa sijaitseva neljän tähden hotelli, joka on monia muita Lingoton hotelleja edullisempi. Hotellista on pidetty erittäin paljon, sijainti on syrjäinen mutta metroasema on vieressä, ja Lingotto-keskus tarjoaa paljon palveluita. Lähistöllä on myös talviolympialaisten pitopaikkoja ja olympiastadion.

Principi di Piemonte

(Via Piero Gobetti 15)
Lisätiedot ja varaaminen:
Hotels.com
Aivan pääkadun ja pääaukion naapurissa ja kävelymatkan päässä lentokenttäbussilta ja päärautatieasemalta sijaitseva viiden tähden hotelli, joka kuuluu kaupungin hienoimpiin. Vaikka purnaajia on joka hotellissa aina yöpymässä, on tämä erittäin kiitelty hotelli, jossa yöpyvät kohtaavat mahdollisimman vähän ongelmia majapaikassaan.

Townhouse 70

(Via XX Settembre 70)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Aivan pääaukion ja Euroopan suurimman torin naapurissa oleva neljän tähden hotelli, joka kuuluu kaupungin pidetyimpien joukkoon. Kaikki on hyvää palvelusta aamiaiseen, sijainti on erittäin hyvä ja täällä yöpyvä pääsee nauttimaan Torinon parhaista paloista vaivattomasti.

Muut Torinon hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Torinossa ja lisäksi tarjoushintaiset vaihtoehdot. Jos olet lähdössä heti, katso ja hyödynnä viimehetken tarjoukset.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2014/01

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti