Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Torinoon ei ole Suomesta paljon suoria lentoja, mutta lähistöllä sijaitsee muita lentoasemia, joilta voi siirtyä nopeasti Torinoon. Jos saapuu Milanoon tai sen lähellä sijaitsevaan Bergamoon, on molemmista hyvät yhteydet Torinoon. Matkaan kuitenkin kuluu huomattavasti pidempään kuin jos laskeutuu Torinon omalle lentoasemalle.
koristekuva Puerto de la Cruz on parhaimmillaan lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Suomesta Teneriffalle lentävä laskeutuu lähes poikkeuksetta sen eteläiselle lentoasemalle, josta on noin puolentoista tunnin matka Puerto de la Cruziin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Genova
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
NH Plaza -hotelli
Alue Piazza de Ferrari -aukiolta satamaan kuuluu Genovan keskustan uuteen puoleen. Itse aukiota enemmän hotelleja on aivan lähellä, esimerkiksi Via XX Settembre -kadulla ja sen lähellä.

Mikä hotelli Genovassa kannattaa valita ja miltä alueelta

Tällä sivulla kerrotaan niistä Genovan alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Majoituksen löytäminen Genovasta

Hotellin tai muun majoituksen löytyminen Genovasta ei ole ongelma, sillä siellä on paljon vuodepaikkoja eikä turisteja sinne kuitenkaan tule valtavia määriä mihinkään vuodenaikaan.

Vanhakaupunki vaikuttaa tunnelmallisimmalta alueelta hotellille, mutta siellä ei juurikaan ole hotelleja ja vanhaankaupunkiin erityisen hyvin tutustumaan aikovien on mahdollista yöpyä sen vieressä, vaikkapa sataman ja vanhankaupungin välillä tai sitten lähellä Piazza de Ferrari -aukiota. Hosteleihin mieltyneet voivat yöpyä vanhassakaupungissakin, ja siellä Manena sijaitsee hyvin lähellä Piazza del Portello -aukiota ja Via Garibaldia.

Sataman lähistö

Satama on paikka, jota moni tulee Genovaan ihastelemaan, ja sen lähellä yöpyvän on hyvä tutustua myös vanhaankaupunkiin turvautumatta julkisiin. Sataman edustalle tulee metro kummaltakin rautatieasemalta, joiden kautta lentokenttäbussit kulkevat, ja metrolla voi myös kulkea muutamassa minuutissa rautatieasemille toiseen kaupunkiin matkustaakseen. Ravintolat, kahvilat, baarit, parhaat ostosmahdollisuudet ja tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kaikki sataman ja vanhankaupungin alueella tai lähellä sitä. Hyviä hotelleja tällä alueella ovat esimerkiksi Holiday Inn Genoa City, Morali Palace ja NH Marina.

Kaupungin uusi puoli

Vanhankaupungin toisella puolella satamasta katsoen sijaitsevat Piazza de Ferrari -aukiolta alkavat keskustan uudet osat. Aukiolla on metroasema, ja täältä pääsee nopeasti metrolla satamaan ja molemmille rautatieasemille, joille myös lentokenttäbussit kulkevat. Varsinaisella aukiolla ei juurikaan hotelleja ole, mutta joitain kaupungin hienoimpia hotelleja on aivan lähellä, Via XX Settembre -kadulla ja sen lähellä.

Via XX Settembre -katua
Via XX Settembre -kadulla ja sen lähellä on kaupungin hienoimpia hotelleja.

Melko lähellä Piazza de Ferrari -aukiota mutta ei välttämättä kaikille aivan kävelymatkan päässä sijaitsee myös Brignolen rautatieasema, ja koko alue Ferrari-aukiolta satamaan kuuluu Genovan keskustan uuteen puoleen. Alueella on hyvä syödä, shoppailla ja viettää iltaa, ja vanhankaupungin parhaat ostos- ja huvittelupaikat ovat nekin aivan Piazza de Ferrarin naapurissa. Hyviä hotelleja kaupungin uudella puolella ovat esimerkiksi Hotel Bristol Palace ja Ricci.

Principe-rautatieaseman vieressä oleva tienoo

Kolmas keskustan tienoo, missä on hotelleja ja mistä on hyvät kulkuyhteydet, on Principe-rautatieaseman vieressä oleva tienoo, etenkin Via Balbi -kadun ympäristössä. Täältä on melko lyhyt matka vanhaankaupunkiin ja satamaan, mutta kaupunkia tuntemattomalle matka ei etenkään pimeän laskeuduttua ole vaivaton.

Kulkuyhteydet ovat asemalta taksilla, metrolla tai bussilla hyvät, joskin metroasema sijaitsee hivenen asemasta poispäin. Lentokenttäbussit tulevat tänne ja junilla pääsee päiväretkille, ja alueella on hyvin kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Hyviä hotelleja tällä tienoolla ovat esimerkiksi Albergo della Posta ja Hotel Continental Genova.

Nervi-kaupunginosa

Nervi-kaupunginosa reilun 10 kilometrin päässä keskustasta tarjoaa hyvän vaihtoehdon keskikaupungilla yöpymiselle, mutta sieltä on matkaa kaupunkiin ja nähtävää siellä tarjoavat oikeastaan vain museot. Hyvä hotelli Nervissä on Rex Hotel Residence.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Genovassa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkit

Albergo della Posta

(Via Balbi 21)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Principe-rautatieasemaa sijaitseva 3 tähden hotelli, joka on edullinen mutta pidetty majapaikka. Hotelli on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta, jonne pääsee hyvin lentokentältä, ja sieltä on myös melko lyhyt kävelymatka vanhaankaupunkiin ja satamaan. Huoneet ovat siistejä, aamiainen hyvä ja muutenkin hotellista on pääosin pidetty erittäin paljon. Hotelli on pieni, siinä on vain 19 huonetta, mutta ne ovat kaikki ilmastoituja.

Holiday Inn Genoa City

(Via Milano 47)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Aivan Porto Antico -sataman ja vanhankaupungin vieressä sijaitseva neljän tähden ketjuhotelli, jonne pääsee hyvin metrolla ja jossa yöpyvällä on kaikki kävelymatkan päässä. Tienoo on mielenkiintoinen, huoneet siistejä ja palvelu ystävällistä, ja hotellista löytyy 134 ilmastoitua huonetta.

Hotel Bristol Palace

(Via XX Settembre 35)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pääkadun varrella, kaupungin uudella puolella sijaitseva neljän tähden korkeatasoinen hotelli, joka kuitenkin on varsin kohtuuhintainen. Kaikki on lähellä, metrolla pääsee tarvittaessa rautatieasemille, ja kävelläkin voi hyvin pääaukiolle, vanhaankaupunkiin ja moneen muuhunkin paikkaan.

Hotel Continental Genova

(Via Arsenale de Terra 1)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Principe-rautatieasemaa ja lentokenttäbussin pysäkkiä sijaitseva hotelli, josta on lyhyt matka moneen paikkaan ja josta on pidetty erittäin paljon. Hotellissa on 44 ilmastoitua huonetta, siinä on vanhanajan tyyliä ja täällä yöpyvät ovat viihtyneet erittäin hyvin.

Morali Palace

(Piazza Della Raibetta 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Sataman ja vanhankaupungin vieressä, erittäin hyvällä paikalla sijaitseva pieni neljän huoneen hotelli, joka on ilmastoitu ja joka kuuluu kaupungin pidetyimpiin. Tänne pääsee nopeasti lentokenttäbussipysäkiltä metrolla, metrolla on hyvä lähteä rautatieaseman kautta päiväretkille ja kaikki kaupat, ravintolat ja nähtävyydet ovat kävelymatkan etäisyydellä.

NH Marina

(Molo Ponte Calvi 5)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Satamassa sijaitseva neljän tähden pidetty ketjuhotelli, jossa on 140 ilmastoitua huonetta ja jossa voi todellakin nauttia Genovan kuuluisan sataman tunnelmasta. Tänne pääsee hyvin metrolla lentokenttäbussilta, kävelymatkaa vanhaankaupunkiin ja päänähtävyyksille on vähän ja kaikki tarpeellinen löytyy läheltä. Sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat tutustua kunnolla satamaan, ja myös niille, jotka haluavat aloittaa päivänsä parhaalla mahdollisella aamiaisella.

Rex Hotel Residence

(Via O de Gaspari 9)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Nervissä, keskustan ulkopuolella sijaitseva pidetty hotelli, jossa on 27 ilmastoitua huonetta. Hotelli on kaikin puolin korkeatasoinen, ja se on kolmen tähden hotelliksi melko tasokas. Keskustaan täältä tulee matkaa, mutta Nervissä on omaa tunnelmaansa ja hyviä museoita.

Ricci

(Piazza Colombo 4–8)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Brignole-rautatieaseman lähellä sijaitsevista hotelleista tämä on pidetyin, ja tänne majoittuva voi kävellä tänne Brignole-aseman lentokenttäbussilta, ja täältä on lyhyt kävelymatka pääaukiolle ja vanhaankaupunkiin. Hotellissa on vain 15 huonetta, jotka ovat kaikki ilmastoituja, palvelutaso on hyvä ja muutenkin hotellissa yöpyvät ovat viihtyneet hyvin.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2014/01

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti