Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Suomesta Las Palmasiin ja muualle Gran Canarian saarelle siirrytään lentämällä Gran Canarian lentoasemalle. Linja-autot kulkevat melko laajassa Las Palmasissa kaikkialle, mutta turistille näille vihreille busseille on käyttöä lähinnä lentokenttämatkoilla ja kaupungin kahden pääosan välillä siirtymiseen.
koristekuva Valtaosa suomalaisista matkustajista lentää Edinburghiin, ja lentoasema sijaitsee reilun 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Edinburghiin voi matkustaa myös laskeutumalla jollekin muulle lentoasemalle, ja niistä Glasgow on kaikkein helpoimman matkan päässä.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Milano
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Breran aluetta
Brera on yksi kätevämpiä seutuja hotellille, ja majapaikan hintataso on usein hivenen Duomon liepeitä edullisempi mutta ei kuitenkaan missään tapauksessa alhainen.
Kuva: Peter Forsberg

Hyviä hotelleja ja alueita majoittumiselle Milanossa

Tällä sivulla kerrotaan niistä Milanon alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Huoneiden hinta

Milano on hotellinhuoneiden hinnoilta yksi Italian ja Etelä-Euroopan kalleimpia kaupunkeja, ja sen hintataso on samantyylinen kuin Roomassa ja Venetsiassa. Ympäri vuoden sen hotelleissa käy kuhina, siellä on aina vierailijoita monesta eri syystä, ja niin messut, jalkapallo-ottelut kuin muutkin tapahtumat tuovat sinne jatkuvia tungoksia. Milanosta on hankala marraskuussakaan saada kolmen neljän tähden hotellihuonetta alle 100 eurolla, mutta toisaalta siellä on pidettyjä yhden ja kahden tähden hotelleja, joissa voi yöpyä alle 50 eurolla kahden hengen huoneessa.

Sijainti on Milanossa tärkeä, eikä ydinkeskustasta, läheltä tuomiokirkkoa (Duomo) löydy halpoja hotelleja. Brera, joka on aivan ydinkeskustan vieressä, on sekin tyylikäs ja pääosin kallis alue, jolla alle 100 euron huoneet ovat tiukassa. Milanossa on myös valtavasti majapaikkoja, joista asiakkaat eivät alkuunkaan ole pitäneet, ja näin ollen hotellia varatessa on oltava erityisen tarkkana.

Jos haluaa vain majoittua omaan huoneeseen, jossa ei välttämättä ole omaa kylpyhuonettakaan, onnistuu tämä keskustassa parhaiten päärautatieaseman ja Corso Buenos Airesin välisellä alueella, joka ulottuu aina Repubblica-metroasemalle asti. Näissä kortteleissa, joissa on paljon toimistoja ja maahanmuuttajia, voi yöpyä alle 40 eurolla per yö.

Hotelli Vecchia (CC License: Attribution 2.0 Generic)
Vähintään pari viikkoa ennen matkaa hiljaisina matkustusaikoina ja kuukausi vilkkaampina aikoina on hyvä alkaa tutkia vaihtoehtoja ja tehdä pian sen jälkeen varaus.

Jos haluaa majoittua huoneeseen, jossa on oma kylpyhuone, maksaa se vähintään 50–60 euroa, eikä tällaisia hotelleja tällaisella hinnalla tule paljon vastaan muualla kuin Corso Buenos Airesin varrella ja lähikortteleissa.

Jos haluaa majoittua ydinkeskustaan, Breraan tai Navigliin, joutuu muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta maksamaan huoneestaan alimmillaan 80–100 euroa. Yli sadan euron huoneet ovat varsin tavallisia ydinkeskustassa, Brerassa ja Naviglissa, mutta jos matkasuunnitelmat ovat joustavia eikä matkustaa tarvitse juuri silloin kun on kaikkein vilkkainta, voi huoneen saada jonkin verran edullisemmin. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin sanoa, että Milano on monin tavoin kallis kaupunki, ja hyvätasoiseen, neljän tai viiden tähden hotelliin majoittuvan on hyvä asennoitua siihen, että kahden hengen huone maksaa vähintään 80 euroa ja todennäköisesti yli 100 euroa.

Kaikkien huoneiden hintaan sisältyy vielä muutaman euron vero, joka laskutetaan kultakin asiakkaalta erikseen, yleensä vasta sisäänkirjoituksen yhteydessä.

Huoneiden saatavuus

Milanossa on valtava määrä hotelleja, joista osa on heikkotasoisia ja jopa luokattomia, ja näin sieltä löytää lähes aina lyhyelläkin varoajalla huoneen. Käytännössä kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan parhaita huoneita etsivän on hyvä olla liikkeellä etukäteen, oli matkustusajankohta sitten mikä tahansa. Vähintään pari viikkoa ennen matkaa hiljaisina matkustusaikoina ja kuukausi vilkkaampina aikoina on hyvä alkaa tutkia vaihtoehtoja ja tehdä pian sen jälkeen varaus.

Vilkkaita matkustusaikoja on ympäri vuoden, joitain niistä kuten jalkapallo-otteluita on vaikea ennustaa ja myös sitä kuinka moni sellaiseen menevä tarvitsee hotellihuoneen. Takuuvarmasti vilkkaita matkustusaikoja Milanoon ovat pääsiäinen ja lokakuun lomien viikot, mutta Milano voi koska tahansa yllättää vilkkaudellaan ja yllättävinä aikoina siellä voi olla aika hiljaistakin. Keskikesä, joka monessa kaupungissa on vilkas, on Milanossa varsin hiljainen aika, jolloin monet hotellit, ravintolat ja liikkeet lomailevat ja paikalliset siirtyvät mielellään rannikolle.

Jos Milanoon haluaa tukahduttavan kuuman keskikesän aikana, on ilmastoitu hotellihuone aivan välttämätön. Ilmastointi on suositeltava myös muina kesäkuukausina, ja toukokuun puolivälin ja syyskuun loppupuolen välisenä aikana on järkevää katsella vain ilmastoituja hotellihuoneita.

Hostellin yksityishuone (CC License: Attribution-ShareAlike 2.0 Generic)
Hostelit ovat yksinkertaisempia majapaikkoja kuin hotellit, mutta ne ovat usein varsin tasokkaita ja ne ovat kaikkialta maailmasta tulevien ja kaikenlaisten ihmisten suosiossa.

Hostelit ja muut edulliset vaihtoehdot

Milanossa voi yöpyä päärautatieaseman lähistöllä olevissa halvoissa hotelleissa, joiden taso on usein arveluttava ja jotka eivät näennäisestä halpuudestaan huolimatta ole hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Etenkin yksinäinen matkailija löytää sieltä helposti huoneen alle 40 eurolla, mutta moni yksinään matkustava tai muukin voi löytää paremman hinta-laatusuhteen hostelista.

Hostelit ovat yksinkertaisempia majapaikkoja kuin hotellit, mutta ne ovat usein varsin tasokkaita ja ne ovat kaikkialta maailmasta tulevien ja kaikenlaisten ihmisten suosiossa. Italiassa niissä yöpyvät vanhemmatkin ihmiset, jotka usein saapuvat englanninkielisistä maista, Saksasta tai Ranskasta, ja näin niissä on helppo tavata erilaisia matkalaisia. Nuoret ovat tietenkin aktiivisimpia hosteleissa yöpyviä, ja heille tällaista yöpymistapaa voi suositella hotelliakin enemmän, sillä niissä saa aivan erilaista tuntumaa Milanoon.

Hosteleissa on kaikkien halvimpien yhteismajoitushuoneiden lisäksi huoneita yhdelle, kahdelle ja useammallekin hengelle, ja näin hostelissa voi yöpyä myös oman rauhan kanssa. Yhteismajoitushuoneet, joissa on en-suite-kylpyhuoneet, eivät välttämättä ole sekahuoneiden osalta hyviä miehille, sillä nuorilla naisilla on tapana vallata kylpyhuoneet omaan käyttöönsä, ja tämä on erityisen yleistä Milanossa, jossa moni nuori matkalainen intoutuu näyttämään normaalia paremmalta ja tyylikkäämmältä.

Hyvä hostel on kaupungin pidetyin mutta lähes aina hintava Ostello Bello, jossa on sekä yhteis- että yksityishuoneita ja joka on kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Nykyisin samalla ketjulla on myös toinen hostel, Ostello Bello Grande, joka on aivan päärautatieaseman vieressä. Mielenkiintoinen hostel on myös Naviglissa sijaitseva New Generation Hostel, joka on parhaiden illanviettopaikkojen naapurissa. Kaikki Milanon hostelit, joita on melkoinen määrä, voi katsoa Hotels.comista

Parhaita alueita hotellille

Milanossa kannattaa majoittua joko ydinkeskustaan lähelle tuomiokirkkoa eli Duomoa, Breraan, Navigliin tai päärautatieaseman lähistöllä oleviin kortteleihin. Ydinkeskustan vieressä olevat alueet, etenkin Cadorna-rautatieaseman lähitienoot, ovat nekin hyviä hotellille. Siellä on paljon nähtävää kuten Leonardo da Vincin Viimeinen ehtoollinen, ja sieltä on hyvät liikenneyhteydet muualle. Jos siis haluaa löytää hinta-laatusuhteeltaan parhaita hotelleja, kannattaa katsella vähän muualle kuin Piazza del Duomon ympäristöön tai lähelle Via Monte Napoleonea, sillä ne ovat poikkeuksetta kalliita tienoita hotellille.

Muuallakin kaupungissa on niin keskustassa kuin laitakaupungilla majapaikkoja, mutta aina kannattaa varmistaa, että metroasema ei ole kovin kaukana, sillä muuten lyhyellä matkalla hälyttävän suuri osa ajasta saattaa kulua ratikoiden odotteluun ja liikennevälineestä toiseen siirtymiseen. Myös Naviglissa kannattaa katsoa että majapaikka ei ole turhan kaukana metroasemasta tai että ainakin ratikkapysäkki on lähellä, sillä Naviglista pääsee hyvin keskustaan raitiovaunullakin.

Duomon ympäristö (CC License: Attribution 2.0 Generic)
Duomon välitön ympäristö eli Piazza del Duomo ja sen lähikorttelit on kaikin tavoin hyvä ja kätevä paikka yöpyä, mutta se on kallis ja myös kiireinen valtaosan ajasta.

Duomon ympäristö – Suosittu ja keskeinen alue

Paras ja kallein alue hotellille on Duomon välitön ympäristö eli Piazza del Duomo ja sen lähikorttelit. Tämä on kaikin tavoin hyvä ja kätevä paikka yöpyä, mutta se on hyvin kallis ja myös kiireinen valtaosan ajasta. Tämä on kuitenkin kätevä tienoo niille, jotka haluavat mennä oopperaan, shoppailla kaikkein kuuluisimmissa paikoissa ja nauttia ydinkeskustan vilskeestä.

Alueen miinuspuolina voidaan pitää turistien suurta määrää ja suurten ihmismassojen aiheuttamia melu- ja mahdollisia järjestyshäiriöitä, mutta toisaalta missäpäin kaupunkia tahansa viettääkin yönsä, tulee Duomon liepeillä oleskeltua niin päivällä kuin illallakin. Yksi lähellä tätä aluetta sijaitseva varteenotettava majapaikka on Hotel Romana Residence, joka on sekä metroaseman että Piazza del Duomon vieressä.

Brera – Hieman edullisempi alue kävelyetäisyydellä

Eräät keskustan kauneimmat kadut sijaitsevat Brerassa, jonne on lyhyt kävelymatka Duomolta ja joka on myös Via Monte Napoleonen muotiliikkeiden läheisyydessä. Brera on yksi kätevämpiä seutuja hotellille, ja majapaikan hintataso on usein hivenen Duomon liepeitä edullisempi mutta ei kuitenkaan missään tapauksessa alhainen.

Brerasta voi kävellä hyvin niin Milanon suuriin puistoihin kuin suurille nähtävyyksillekin. Hotellia tältä alueelta valitsevan kannattaa tarkistaa metro- ja ratikkapysäkkien etäisyys hotellilta ja valmistautua kävelemään enemmän kuin aivan ydinkeskustassa majailevan. Alue ei ole hyvä yöpymistienoo liikkumisrajoitteisille, eikä se liene kovin paljon lapsiperheidenkään mieleen. Brerassa yöpyvät voivat nauttia sen hyvistä shoppailumahdollisuuksista, ravintoloista ja yöelämästä, ja Brerassa yöpyvien ei välttämättä tarvitse hirveän paljon lähteä Milanon muihin osiin iltaisin syömään tai juhlimaan. Varteenotettava majapaikka Brerassa on esimerkiksi aivan Moscova-metroaseman vieressä sijaitseva Carlyle Brera Hotel.

Naviglio Grande (CC License: Attribution-ShareAlike 2.0 Generic)
Naviglissa on keskustasta puuttuvaa tunnelmaa, jota luovat kanavat ja mukavat kadut, ja siellä yöpyvät pääsevät nauttimaan tästä kauniista kaupunginosasta täysin siemauksin.

Navigli – Rauhallinen alue kauempana keskustasta

Navigli on tyylikäs kaupunginosa, jossa on jonkin verran hotelleja, ja sieltä on hyvät liikenneyhteydet metrolla tai ratikalla ydinkeskustaan ja muualle kaupunkiin. Navigli on erinomainen yöpymispaikka niille, jotka haluavat pysyä kaukana keskustan melusta, ja paljon ihmisiä Naviglissä on oikeastaan vain jokaisen kuukauden viimeisenä sunnuntaina, jolloin sen syystä suositut antiikki- ja keräilyesinemarkkinat pidetään.

Navigli on hyvä yöpymispaikka myös niille, jotka eivät halua illalla lähteä muualle syömään tai iltaa istumaan. Se on myös hyvä oleskelupaikka niille, jotka haluavat shoppailla uniikkia muotia ja tavaraa myyvissä putiikeissa tai jotka ovat mieltyneet antiikki- ja keräilytavaroihin.

Naviglissa on keskustasta puuttuvaa tunnelmaa, jota luovat kanavat ja mukavat kadut, ja siellä yöpyvät pääsevät nauttimaan tästä kauniista kaupunginosasta täysin siemauksin. Naviglissa yöpyvien kannattaa varmistaa, että hotelli ei ole turhan kaukana metroasemasta tai ratikkapysäkistä, mutta paljon kävelemään tottuneiden mielestä sieltä on vain lyhyt, mielenkiintoinen pyräys Corso di Porta Ticineseä ja Via Torinoa pitkin Piazza della Duomolle. Varteenotettavia majapaikkoja Naviglissa ovat esimerkiksi sijainniltaan rauhallinen Idea Hotel Milano, lähellä sekä Naviglia että ydinkeskustaa sijaitseva Hotel Regina, hyvin varusteltu Art Hotel Navigli ja pieni, kohtuuhintainen Hotel Milano Navigli.

Päärautatieaseman ja Corso Buenos Airesin välinen alue

Milanon päärautatieasema ei sijaitse ydinkeskustassa vaan keskustan laitaosissa, ja tämä on tienoota, jolla on paljon toimistoja mutta myös asuinkortteleita, joissa muista maanosista Milanoon muuttaneet viihtyvät. Alue on erilainen eri osissa, mutta pääosin huoneiden hinnat ovat siellä keskustan alhaisimpia ja majapaikkojen kirjo on melkoinen. Täällä on niin upporikasta kun rutiköyhääkin, ja alueen parhaita puolia on kaikille se, että lentokenttäbussit saapuvat päärautatieasemalle.

Asemalta tietenkin pääsee päiväretkille erityisen hyvin, kävellen ydinkeskustaan on matkaa mutta liikenneyhteydet niin metrolla kuin raitiovaunullakin ovat kaikkialle hyvät. Ostospaikat ovat monipuolisia, Corso Buenos Airesille on kaikkialta kävelymatka ja tällä kadulla on valtavasti kauppoja, ravintoloita ja baareja.

Corso Buenos Aires (CC License: Attribution-ShareAlike 2.0 Generic)
Päärautatieaseman ja Corso Buenos Airesin välinen alue on erilainen eri osissa, mutta pääosin huoneiden hinnat ovat siellä keskustan alhaisimpia ja majapaikkojen kirjo on melkoinen.

Jos haluaa yöpyä Milanon eksoottisimmissa ja edullisimmissa kortteleissa, ovat Corso Buenos Airesin lähikadut siihen paras vaihtoehto. Pääkallopaikka halvoille hotelleille ja maahanmuuttajille on Via Vitruvio, ja Corso Buenos Aires puolestaan on enemmänkin italialaisväriä edustava.

Jos taas haluaa yöpyä alueella, jolla on hienompia hotelleja ja siistejä mutta tylsiä katuja, on alue lähellä Repubblica-metroasemaa, aivan Corso Buenos Airesin alkupäässä siihen hyvä alue. Tämä on laaja ja monipuolinen alue, jonka majapaikat ovat lähes poikkeuksetta kaupungin edullisimpia, ja siellä viihtyvät hyvin myös ne, jotka ovat Milanossa lyhyen ajan eivätkä halua siirtyä kauas päärautatieaseman ympäristöstä.

Corso Buenos Airesin ja lähikatujen alueella on värikästä tunnelmaa, mutta siellä ei joistain häiriöistä huolimatta ole vaarallista eikä siellä ole luvassa sen enempää ongelmia kuin muuallakaan keskustan alueella. Varteenotettavia majapaikkoja tällä tienoolla ovat esimerkiksi korkeatasoinen ja pidetty Hotel Berna, keskihintainen Hotel Fenice Milano ja huokeahintainen Hotel Aurora.

Milanon muut osat – ydinkeskustaa edullisempaa

Milanossa on päärautatieaseman lisäksi muitakin tienoita, joilla yöpyminen on ydinkeskustaa ja etenkin Piazza della Duomo -aukion liepeitä edullisempaa. Milanon kaikki keskustan osat ovat hyviä majapaikalle, mikäli vain metroasema on lähellä, sillä metrolla kaupungissa pääsee nopeasti minne tahansa ja harvalta hotellien suosimalta seudulta on yli 10 minuutin metromatka Piazza del Duomolle.

Yöelämää Milanossa on lähinnä aivan ydinkeskustassa, Brerassa, Naviglissa ja Corso Buenos Airesin hallitsemalla alueella, ja muualla yöpyvien on lähdettävä muualle illalla syömään tai istumaan iltaa. Milanon erinomainen joukkoliikenneverkosto kuitenkin takaa sen, että niin päivällä kuin illallakin on helppo siirtyä minne tahansa, ja näin hotellia varatessa on hyvä varmistaa, että metroasema on lähellä tai se on muuten hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Yksi hyvä alue, jolla on paljon kohtuuhintaisiakin hotelleja ja joka on aivan ydinkeskustan naapurissa, on alue lähellä Sant’Ambrogion metroasemaa ja Cadorna-rautatieasemaa. Sieltä on melko lyhyt kävelymatka monelle merkittävälle paikalle, kuten Parco Sempione -puistoon ja Piazza del Duomolle, mutta liikenneyhteydet ovat nekin erinomaiset. Tällä alueella on lukusia erinomaisia museoita ja kirkkoja, joista yhdessä on nähtävänä Leonardo da Vincin Viimeinen ehtoollinen. Alueen huoneet ovat huomattavasti edullisempia kuin ydinkeskustassa ja jopa Brerassa, ja tämä varsin rauhallinen alue on majapaikkojensa suhteen erinomainen. Lähellä Cadorna-rautatieasemaa olevista majapaikoista pidettyjä ovat esimerkiksi B&B Hotel Milano Sant’Ambrogio ja Antica Locanda Leonardo.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Milanossa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkit Milanossa

Carlyle Brera Hotel

(Corso Garibaldi Giuseppe 84)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Breran kaupunginosassa, vartin kävelymatkan päässä Duomosta sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, joka sijaitsee aivan metroaseman vieressä. Huoneiden koko ja siisteys on saanut asiakkailta paljon kiitosta.

Idea Hotel Milano Wattredici

(Via Giacomo Watt 13)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Tyylikkäässä Naviglin kaupunginosassa sijaitseva hotelli, jonka sijainti on joistain hyvä, joistain syrjäinen. Hotelli on asuinalueella lähellä Naviglin kanavia ja ravintoloita, ja sieltä pääsee ratikalla keskustaan, joskin pysäkille on 10 minuutin kävelymatka.

Hotel Berna

(Via Torriani Napo 18)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Tämä erittäin pidetty, korkeatasoinen hotelli on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja lentokentälle menevästä bussista, ja etenkin henkilökunnan ystävällisyys ja runsas aamiaispöytä ovat saaneet kiitosta.

Hotel Capitol

(Via Cimarosa 6)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hyvien yhteyksien ja lyhyen matkan päässä Linaten lentokentästä ja San Siron jalkapallostadionista sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, jonka hivenen syrjäinen sijainti ei kaikkia miellytä. Seutu on turvallinen, metroasemalle on parin minuutin kävelymatka ja keskustaan pääsee myös ratikalla.

Hotel Fenice Milano

(Corso Buenos Aires 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Corso Buenos Airesin ja päärautatieaseman välimaastossa olevissa kortteleissa, metroaseman ja hienon puistoalueen vieressä sijaitseva keskihintainen hotelli, jolle voi vartissa kävellä lentokenttäbussilta. Tämä on kätevää aluetta hotellille, ja tottunut kävelijä ei juurikaan tarvitse kulkuneuvoihin turvautumista.

Hotel Regina

(Via Cesare Correnti 13)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lyhyen matkan päässä sekä Naviglista että ydinkeskustasta sijaitseva hotelli, jonka sisustus on miellyttävä ja huoneet pieniä. Metroasemalle on matkaa mutta raitiovaunupysäkki on lähellä.

Hotel Romana Residence

(Corso Porta Romana 64)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla metroaseman vieressä ja kävelyetäisyyden päässä tuomiokirkosta. Huoneiden varustelutaso on saanut kiitosta, samoin kuin hyvä aamiainenkin.

Roxy Hotel

(Via Bixio Nino 4a)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Porta Venezia -metroasemaa ja useita ydinkeskustan ulkopuolisia nähtävyyksiä sijaitseva huokeahintainen hotelli, jonka huoneiden varustelutaso on hyvä. Shoppailumahdollisuudet ovat erinomaiset alueella, ja matka ydinkeskustaan metrolla lyhyt.

Art Hotel Navigli

(Via Angelo Carlo Fumagalli 4)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Naviglin pääpaikkoja ja metroasemaa sijaitseva hotelli, joka on hinnaltaan Milanon hotellien keskikastia. Tämä on pidetty hotelli, joka hyvästä sijainnistaan huolimatta on sen verran syrjässä, että yöelämä ei pääse häiritsemään. Hotellin varusteluihin kuuluvat kuntosali ja sauna.

Hotel Aurora

(Corso Buenos Aires 18)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Mielenkiintoisen kadun varrella sijaitseva hotelli, jolla on vain yksi tähti mutta joka on erittäin pidetty ja edullinen hotelli. Hotellissa on vain 16 huonetta mutta ne ovat ilmastoituja ja saaneet suomalaisilta hyvää palautetta. Rautatieasemalle on vartin kävelymatka, eikä ydinkeskustaankaan ole pitkä kävelymatka.

B&B Hotel Milano Sant’Ambrogio

(Via Degli Olivetani 4)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Jos Milanoon tulee pääasiallisesti katsomaan Leonardon Viimeistä ehtoollista tai jos haluaa yöpyä hyvällä mutta rauhallisella alueella, on tämä hotelli siihen erittäin pidetty mutta kohtuuhintainen vaihtoehto. Aivan metroaseman, usean nähtävyyden ja yliopiston vieressä sijaitseva hotelli on saanut paljon kehuja suomalaisilta, ja hotellissa on 75 ilmastoitua huonetta.

Hotel Milano Navigli

(Piazza San’Eustorgio 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Naviglissa sijaitseva kohtuuhintainen mutta pidetty hotelli, jossa on 22 ilmastoitua huonetta. Lähellä on paljon baareja, ravintoloita ja kaikenlaista mielenkiintoista, ja muualle kaupunkiin pääsee nopeasti metrolla tai raitiovaunulla.

Antica Locanda Leonardo

(Corso Magenta 78)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Tämä 16 ilmastoidun huoneen kohtuuhintainen hotelli on saanut paljon kiitosta, ja se sijaitsee lähellä useita museoita, Leonardon Viimeistä ehtoollista ja Cadorna-rautatieasemaa. Hotellin puutarhassa on hyvä rentoutua, ja hotelli on viehättävän vanhanaikaisesti sisustettu.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti: Peter Forsberg
Kuvat: Peter Forsberg, Matthew Simpson /Flickr, Christian Bradford /Flickr, David Orban /Flickr, Riccardo Cambiassi /Flickr, photobeppus /Flickr
2016/11

Lukijoiden kommentteja

Suosittelen hotelleja ratikkapysäkkien läheisyydestä - esim Corso Sempione 91 on hotelli Enterprise. On noin 2 km keskustasta, mutta erittäin hyvä hotelli - 4 tähteä - rauhallinen. Sieltä kulkeminen ratikalla on äärimmäisen helppoa - 19 ja 1 vie Duomon lähelle vartissa - liikkuminenn selkeää ja vaivatonta. /Miksu

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti