Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Venetsia
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Hotelli kanavan varrella Venetsiassa
Halutuin alue majapaikalle on keskeinen San Marco, mutta jos haluaa säästää majoituskuluissa tai muuten vain viettää yönsä mantereen puolella, on Mestre entistä suositumpi alue.

Mitkä alueet ja mitkä hotellit ovat Venetsiassa hyviä yöpymiseen

Venetsiaan matkustavan kannattaa tarkkaan harkita missä siellä haluaa viettää yönsä.

Kaikkein halutuin alue majapaikalle on keskeinen San Marco, jonka Pyhän Markuksen aukion tienoilla valtaosa haluaa yönsä viettää. Toisaalta mitä lähempänä Piazzale Romaa on, sitä lyhyempi ja helpompi on lento- tai rautatieasemalta siirtyä majapaikalle. Jos haluaa yöpyä Piazzale Romasta ja Venetsian rautatieasemasta vähintään kilometrin parin päässä, kuten Rialton sillan tai Pyhän Markuksen aukion lähellä, kannattaa katsoa majapaikka, jonka lähellä on vesibussipysäkki, sillä matkatavaroita on Venetsiassa ikävä pitkiä matkoja kävellen kuljettaa.

Jos haluaa säästää majoituskuluissa, olla vilkkaina aikoina rauhallisella alueella tai muuten vain viettää yönsä mantereen puolella, on sillan takana oleva Mestre entistä suositumpi alue majapaikalle. Sieltä voi nopeasti siirtyä bussilla, junalla tai raitiovaunulla Venetsiaan, ja se on erityisen hyvä ratkaisu pienellä matkakassalla liikkeellä oleville ja niille, jotka ovat ennen olleet yötä Venetsiassa.

Huoneiden hinnat ja kaupunkivero

Venetsia on jo pitkään ollut yksi kaikkein suosituimpia kaupunkilomakohteita, mutta sen luonne on toisenlainen kuin oikeastaan minkään muun eurooppalaisen kaupungin. Valtaosa siellä vierailevista ei viivy kaupungissa yön yli, mutta silti hotelleille riittää kysyntää niin paljon, että niiden hinnat ovat pilvissä varsinkin sesonkiaikaan.

Kiireisintä aikaa on normaalin kesäsesongin lisäksi laskiaiskarnevaali, joka on tammikuun lopun ja helmikuun lopun välisenä aikana, ja syyskuun alkupuolen elokuvafestivaalit, jotka tosin pääasiallisesti laittavat vain Lidon täysin sekaisin. Tällaisina aikoina kaupunkiin ei edes kannata matkustaa, vaan kannattavinta on odotella aikoja, jolloin siellä ei ole suuria tapahtumia. Muita ajankohtia, jolloin Venetsiassa on painajaismaisen vilkasta, on jakso joulusta loppiaiseen ja oikeastaan koko kesäaika toukokuun lopusta pitkälle syyskuuhun. Näinä aikoina huoneiden hinnat ovat huipussaan, ja etenkin näinä aikoina Mestren majapaikat ovat keskituloistenkin ulottuvilla.

Sesongin ulkopuolella saattaa löytää joitain tarjouksia, mutta suuria hinnanpudotuksia ei kannata odottaa silloinkaan. Eniten tilaa ja edullisinta on marraskuun alusta jouluun, tammikuun ensimmäisen viikon jälkeen laskiaiseen asti, laskiaisen ja pääsiäisen välisen 40 vuorokauden aikana ja joinain muina siirtymisaikoina, kuten lokakuussa. Varsinainen matkustuskausi on pääsiäisestä lokakuun loppuun, mutta myös tähän aikaan viikonloput ovat aina arkipäiviä vilkkaampia ja erilaiset pyhäpäivät ovat nekin usein normaalia vilkkaampia, etenkin jos ne sattuvat perjantaille tai maanantaille.

Hotelli Lidon saarella, Venetsia
Kaupunkiveron joutuu maksamaan jokainen yli 10-vuotias matkustaja jokaiselta Venetsiassa tai Mestressä vietetyltä yöltä, mutta kuitenkin vain maksimissaan viideltä yöltä.

Yleisesti ottaen Venetsian pääpaikoilla eli lähellä Pyhän Markuksen aukiota ja Rialto-siltaa majapaikat ovat hintavia. Kahden hengen huone maksaa kesäkauden aikana 150–200 euroa. Jos haluaa yöpyä tätä edullisemmin, on sellaisiakin majapaikkoja löydettävissä, joskaan ei välttämättä aivan pääpaikkojen vierestä ja sellainen on varattava monta kuukautta etukäteen.

Yleisesti ottaen halvimmat huoneet, joissa ei aina ole omaa kylpyhuonetta, ovat Mestressä. Sellaisen voi saada edullisimmillaan alkaen noin 30 eurosta mutta vilkkaimpina matkustusaikoina edullisimpien huoneiden hinnat kohoavat Mestressäkin vähintään 40–50 euroon ja ajoittain niistä joutuu pulittamaan enemmänkin. Jos Mestressä haluaa jotakin hienompaa, joutuu rautatieaseman lähellä olevista hotellihuoneista pulittamaan huomattavasti enemmän, vähintään 80–100 euroa.

Venetsiassa muut kuin hostelit ja kaikkein yksinkertaisimmat huoneet ovat kalliita. Siellä voi yöpyä hostelin yhteismajoitushuoneessa melko edullisestikin (20–30 euroa), ja sieltä voi saada ainakin talvikauden aikana huoneen 50 eurolla. Tällaiset hinnat ovat kuitenkin harvinaisia, ja Venetsiaan majoittuvan kannattaa valmistautua maksamaan huoneesta vähintään 100 euroa mutta usein hinta kohoaa 150–200 euroon.

Huoneiden hintaa kohottaa entisestään ns. “kaupunkivero”, jonka jokainen yli 10-vuotias matkustaja joutuu maksamaan jokaiselta Venetsiassa tai Mestressä vietetyltä yöltä, mutta kuitenkin vain maksimissaan viideltä yöltä. Kolmen tähden ja sitä vaatimattomammissa majapaikoissa vero on 3,5 euroa per henkilö per yö, neljän tähden hotelleissa 4,5 euroa ja viiden tähden hotelleissa 5 euroa. Veron joutuu maksamaan myös huoneissa ja huoneistoissa yöpyvä, ja se maksetaan käteisellä yleensä sisään kirjautuessa, siitä huolimatta että varausjärjestelmä saattaa ilmoittaa “sisältää kaikki verot”.

Huoneiden saatavuus

Jos Venetsiaan matkustaa talvikaudella muulloin kuin joululoman tai laskiaiskarnevaalien aikaan, on siellä hyvin tilaa lyhyelläkin varoajalla. Viikko pari etukäteen löytyy aivan hyviä majapaikkoja etenkin Mestren rautatieaseman tuntumasta ja myös Venetsiasta. Jos haluaa yöpyä Venetsian pääpaikoilla, kannattaa talvisinkin varaus tehdä ainakin kuukausi mutta mieluiten kaksi etukäteen.

Jos Venetsiaan lähtee kesäkauden aikana, kannattaa varaus tehdä myös Mestren majapaikkoihin ainakin pari kolme viikkoa etukäteen. Viikonlopuksi tai elokuulle suuntautuvat matkan varaukset kannattaa kesäisin tehdä monta kuukautta etukäteen. Kaikkein eniten valinnanvaraa ja parhaita hintoja tulee kesäkaudella ja muulloinkin niille, jotka etsivät majapaikan vähintään kolme neljä kuukautta ennen matkan alkamista.

Jos ehdottomasti haluaa yöpyä San Marcon parhailla paikoilla ja etenkin Pyhän Markuksen aukion lähellä, kannattaa majapaikkoja katsella jo puolikin vuotta etukäteen. Sellaisina kuukausina kuin marras- ja tammikuussa kaikenlaista löytyy lyhyelläkin varoajalla mutta huhtikuulta lokakuun loppuun parhaat majapaikat varataan pitkiä aikoja etukäteen.

San Marco on suosituin paikka majoittua Venetsiassa
Suurin osa Venetsian hotelleista keskittyy San Marcon kaupunginosaan eli Venetsian vanhan keskustan alueelle.

Minne Venetsiassa kannattaa majoittua

San Marco

Suurin osa Venetsian hotelleista keskittyy San Marcon kaupunginosaan eli Venetsian vanhan keskustan alueelle, ja ne ovat yleensä Venetsian kalleimpia hotelleja. Monet luksushotellit ovat Canal Granden varrella, ja niiden maisemahuoneet ovat hyvin haluttuja. Nämä hotellit ovat usein kolmen tähden hotelleja, jotka tarjoavat kaikki mukavuudet.

Halutuimmat majapaikat ovat Pyhän Markuksen aukion ja Rialton sillan tuntumassa. Näiden kahden tärkeän paikan välillä on vain muutama sata metriä, ja tämä on erinomainen tienoo monessa eri mielessä. Kaikki tärkeä on lähellä ja lyhyelläkin parin kolmen yön matkalla voi nähdä paljon.

San Marcon kaupunginosassa oleviin hotellehin voi tutustua Booking.comissa.

Santa Crocen ja San Polon erottava kanava Venetsiassa
Santa Croce on yksi paikallisvoittoisimpia ja hiljaisimpia Venetsian kaupunginosia, ja siellä on jonkin verran kohtuuhintaisia majapaikkoja.

Santa Croce ja Cannaregio

San Marco on kaukana monista paikoista, joskin sinne pääsee helposti lentoasemalta saapuvalla vesibussilla. Jos haluaa majoittua alueelle, jolle on helppo ja nopea siirtyä lentoasemalta, rautatieasemalta tai bussiasemalta, jolle myös lentokenttäbussit tulevat, kannattaa majoittua lähelle Piazzale Romaa [kartalla].

Aukion vieressä oleva Santa Croce [kartalla] on yksi paikallisvoittoisimpia ja hiljaisimpia Venetsian kaupunginosia. Siellä on jonkin verran kohtuuhintaisia majapaikkoja, ja sieltä voi nopeasti kävellä osin saman saaren jakavaan kaupunginosaan, nimeltään San Polo [kartalla]. Se on varsin laaja alue, mutta sen alueelta on suora yhteys Rialton sillalle, joka on yksi Canal Granden kolmesta kaikkein kuuluisimmasta sillasta. San Polosta, joka sinänsä myös on varteenotettava alue majapaikalle, on suora yhteys Dorsoduroon [kartalla], jonne esimerkiksi Cannaregion kaikista osista on melkoinen kävelymatka. Dorsoduro on alue, jonne ei välttämättä kannata majoittua kuin niiden, jotka tuntevat Venetsian hyvin, sillä sieltä on hankala tutustua kaupungin muihin osiin.

Santa Crocen hotelleja Booking.comissa

Cannaregio [kartalla] on Santa Crocen ohella kaupunginosa, jonka monet osat ovat lähellä Piazzale Romaa ja päärautatieasemaa [kartalla]. Sen alueelle majoittuminen on äärimmäisen kätevää, ja alueella on perinteisesti ollut myös hosteleita ja edullisia majataloja. Cannaregio on laaja alue, joka monella kartalla on jaettu kahtia, ja jos ei halua kanniskella matkalaukkuja tai turvautua vesibussiin, kannattaa katsoa majapaikka alueelta, jonka ääripäässä on Campo San Geremia [kartalla].

Cannaregion hotelleja Booking.comissa

Mestre - lyhyt matka Venetsiaan mutta kaikki palvelut ja edullisemmat hinnat

Mestre on aina ollut huomattavasti edullisempi majapaikoiltaan kuin varsinainen Venetsia. Valtaosa niistä, jotka ovat töissä Venetsiassa, asuvat Mestressä ja sen vieressä olevilla alueilla, etenkin Margherassa. Ne ovat pääosin hyvin teollisia alueita, ja ne ovat oikeastaan olleet tiheästi asutettuja vasta toisen maailmansodan jälkeen, joten kaikki on niiden alueella melko uutta.

Raitiovaunu Mestressä
Mantereen puolella sijaitsevassa Mestressä yöpyminen on edullisempaa kuin muualla. Sieltä pääsee kulkemaan Venetsian Piazzale Romalle linja-autolla ja raitiovaunulla.

Mestren ja Venetsian Piazzale Roman välillä on aina ollut linja-autoyhteyksiä, ja 2010-luvun puolivälissä näiden paikkojen välillä alkoi myös kulkea raitiovaunu. Jos Mestreen majoittuu, on järkevää majoittua joko aivan lähelle päärautatieasemaa ja etenkin Via Cappuccinaa [kartalla], jota pitkin bussit kulkevat. Kadulla kulkee myös raitiovaunu mutta se ei ole linja, joka kulkee Venetsiaan. Sinne menee toinen linja (T1), ja jos haluaa ehdottomasti kulkea noin 10 minuuttia kestävän matkan mieluummin raitiovaunulla kuin bussilinjoilla 7 tai 7E, kannattaa majoittua sen reitin varrelle.

Mestressä on paljon palveluita rautatieaseman ympäristössä, ja rautatieaseman ja lentoasemien väli on helppo siirtyä busseilla, jotka kulkevat Mestren rautatieaseman kautta. Tällä alueella ei kuitenkaan ole suuria valintamyymälöitä ja itse asema on aina vilkas ja välttelemisen arvoinen, mutta Via Cappuccinalla on pieniä, yllättävän hyvin varusteltuja kauppoja, joista saa kaikenlaista.

Toinen palveluiltaan hyvä alue on “Mestre Centro” eli aukio nimeltään Piazzale Cialdini [kartalla], jolla raitiovaunulinjat T1 ja T2 kohtaavat. Sen tuntuma on vilkasta aluetta, jolla on paljon kauppoja ja ravintoloita. Sen lähistöllä on myös majapaikkoja, joskaan varsinaisia hotelleja aivan sen vieressä ei ole.

Mestressä yöpyminen on edullisempaa kuin muualla, tilaa huoneissa on yleensä enemmän kuin Venetsiassa ja varauksen voi tehdä joskus lyhyelläkin varoajalla. Tärkeintä on kiinnittää huomiota sijaintiin, ja sitä, että yöpyy kaukana joko rautatieasemasta tai Piazzale Cialdinista, ei voi kenellekään suositella.

Suomalaisten suosiota nauttineita majapaikkoja Mestressä ovat Elite ja Plaza.

Mestren hotelleja haetaan eri paikasta kuin varsinaisen Venetsian hotelleja. Kaikki majapaikat Mestressä voi nähdä Booking.comista.

Lidon saari - rantalomaa ja kuuluisuuksia

Venetsian laguunissa sijaitseva Lidon saari on myös edullinen yöpymispaikka, ja siellä sijaitsevat Venetsian ainoat hiekkarannat. Tietysti hintaan pitää lisätä matkakulut, ja matka Piazza San Marcolta Lidolle kestää vaporettolla 20 minuuttia.

Lidoa ei kuitenkaan voi suositella niille, jotka saapuvat Venetsiaan syyskuun alussa, jolloin siellä on elokuvafestivaalit, tai niille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan varsinaiseen Venetsiaan. Vaikka matka vesibussilla ei ole paljon pidempi kuin bussi- tai raitiovaunumatka Mestrestä Venetsiaan, on Lido laaja alue, jonka kautta kulkevat vaporetot ovat usein täynnä ja josta ei ole niin helppo lähteä Venetsiaan kuin Mestrestä. Lidoa voikin suositella majapaikaksi vain niille, jotka jo tuntevat Venetsian, jotka mielivät viettää siellä (usein hektistä) rantalomaa toukokuulta syyskuun loppupuolelle tai jotka nimenomaan haluavat tutustua laajaan Lidoon.

Kaikki majapaikat Lidossa näkee Booking.comista.

Fondamenta del Rio Marin o dei Garzoti
Ennen kuin ihmiset alkoivat suurin joukoin vuokrata huoneistojaan turisteille hostelit olivat varsin yleisiä. Usein 3–4 hengen porukka voi yöpyä asunnossa edullisemmin kuin hostelissa.

Hostel-tyyliset majapaikat

Hostel oli Venetsiassa varsin yleinen ilmiö ennen kuin ihmiset alkoivat suurin joukoin vuokrata huoneistojaan turisteille. Usein 3–4 hengen porukka voi yöpyä asunnossa edullisemmin kuin mitä se heiltä hostelissa maksaisi. Yksinäiset matkustajat ja kahdestaankin matkustavat voivat harkita hostelissa yöpymistä, mutta kaksikin ihmistä voi hyvin saada Mestrestä oman huoneen tai huoneiston 30–40 eurolla. Hostelissa peti on perinteisesti maksanut vähintään 20 euroa (mutta osan vuodesta lähes 30 euroa), joten hosteleissa yöpyvä pariskunta tai porukka ei kenties säästä yhtään mitään.

Uusimpia ja hienoimpia hostelleja on Generator-ketjun Ostello Venezia, joka sijaitsee Giudeccan saarella, jossa on satoja vuoteita, baari ja hyvät palvelut mutta joka kesäkautena on viikkoja etukäteen täysin buukattu. Tämä on siitä huono hostel, että siellä yöpyvä joutuu ostamaan vesibusseihin käyvän matkalipun, joka sinänsä on iso kustannus. Myös se, että saarelta on Venetsian pääpaikoille matkaa, hankaloittaa Venetsiaan tutustumista.

Paljon paremmalla paikalla tai itse asiassa parhaalla mahdollisella paikalla on Ostello Santa Fosca. Siellä yöpyminen ei ole kovin edullista, mutta yhteismajoitushuoneiden lisäksi on huoneita 2–4 hengelle. Kannattaa kuitenkin ensin tarkastella muita majapaikkoja, sillä tämä ei keskeisen sijaintinsa takia ole edullinen eikä sieltä kesäkaudella edes helposti saa petiä.

Tilanne hostelien suhteen on aina Venetsiassa muuttunut nopeastikin, joten vanhaan tietoon ei voi nojautua. Hyvin kannattavaa on tutustua hostelin tarkkaan sijaintiin ja siihen kuinka hyvät kulkuyhteydet ovat, sillä Mestressä ja Margherassa on huonoilla paikoilla mitä erilaisimpia majapaikkoja.

Kaikkein paras on tutustua hosteleihin Booking.comissa. Myös Hostelworld on hyvä apuväline niille, jotka etsivät hostelia tai muuta normaalia edullisempaa majapaikkaa.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Venetsiassa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hyviä hotelleja Venetsiassa

Albergo San Marco

(San Marco 877)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pyhän Markuksen aukion ja muiden pääpaikkojen vieressä oleva kolmen tähden perinteinen hotelli, josta on alle puolen kilometrin matka Rialton sillalle. Huoneet ovat hintavia, mutta hotellissa on hissi, ilmastointi, lämmitys ja tyylikkäät, sijaintiin nähden tilavat huoneet. Majapaikalle on lentoasemalta helppo saapua, ja huoneet soveltuvat parhaiten kahdelle tai kolmelle hengelle.

Alloggi Sardegna

(Calle del Forno 2655)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Cannaregiossa sijaitseva huoneistohotelli, joka on sijainniltaan hyvällä alueella lähellä rautatieasemaa mutta myös kaikkia Venetsian pääpaikkoja. Tänne majoittuvan ei ole pakko käyttää vesibusseja tai muita liikennevälineitä kuin lentokenttämatkoilla. Tämä on pidetty, tyylikäs majapaikka, jossa on sekä ilmastointi että lämmitys. Huoneet ovat melko hintavia, mutta niihin kuuluu aamiainen. Majapaikka on hyvä vain kahdelle hengelle, joskin yksinkin siellä voi yöpyä.

Antico Panada

(Calle degli Specchieri 646)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vaikka tämä perinteinen hotelli on vain kolmen tähden majapaikka, on se pramea ja tilava paikka, jossa kuka tahansa mielellään viettää yönsä. Hotelli sijaitsee Pyhän Markuksen aukion ja muiden pääpaikkojen lähellä, ja myös vesibussipysäkki on aivan vieressä. Huoneet ovat kesäisin ilmastoituja ja talvisin lämmitettyjä. Hotelli on sisustettu perinteisesti, ja se sijaitseekin 1800-luvulta peräisin olevassa, hyväkuntoisessa palatsissa. Huoneita on 1–4 hengelle, joten tämä soveltuu myös perheille ja pienille porukoille.

Casanova

(Sestiere San Marco 1284)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hotel Casanova sijaitsee aivan Piazza San Marcon laidalla eli kävelymatkan päässä tunnetuimmista nähtävyyksistä. Huoneet ovat pieniä mutta mukavia. Huoneiden äänieristys ei ole kaikkein paras, mutta edullisen hotellin valtti onkin sen sijainti. Lähellä ovat kaikki mahdolliset palvelut, ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset.

Danieli

(Riva Degli Schiavoni, 4196)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hotel Danieli sijaitsee aivan Canal Granden rannalla lähellä Piazza San Marcoa, ja parhaimmista huoneista on upeat näköalat. Hotelli kuuluu ehdottomasti Venetsian luksushotellien joukkoon, vaikka onkin tässä seurassa yksi edullisimmista. Hotellissa on vanhempi ja uudempi puoli, ja vanhalla puolella on upeita lasimaalauksia ja koristeellisia parvekkeita.

Elite

(Forte Marghera 119, Mestre)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hotel Elite sijaitsee Mestressä kaupungin laidalla ja tarjoaa edullisen majapaikan. Hotellista on hyvät yhteydet Venetsiaan sekä lentokentälle, mutta Mestren keskusta on kävellen suhteellisen kaukana. Tilavat huoneet soveltuvat hyvin perheille.

Hotel Alcyone

(Calle dei Fabbri 4712)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Tämä kolmen tähden hotelli sijaitsee hyvin lähellä sekä Rialton siltaa että Pyhän Markuksen aukiota, mutta rautatieasemalle on kahden kilometrin matka, jonka tosin voi taittaa vesibussilla. Hotelli soveltuu erityisen hyvin 1–3 hengelle ja niille, jotka nimenomaan haluavat tutustua Venetsian pääpaikkoihin ja syödä aamiaisen tyypillistä kaupungin kanavaa katsellen. Hotelli ei ole aivan edullinen, mutta kaikki on tyylikästä, varustelutaso on hyvä ja siellä on sekä lämmitys että ilmastointi.

Hotel Lisbona

(Calle Barozzi 2153)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Tämä kolmen tähden perinteinen hotelli sijaitsee kaikkein himoituimmalla alueella San Marcossa, lähellä sen pääpaikkaa eli Pyhän Markuksen aukiota. Se on monen muun suositun majapaikan tavoin kolmen tähden hotelli, ja siellä on monia erilaisia huoneita, jotka soveltuvat oikeastaan vain 1–2 hengelle. Erikoisuutena kuitenkin ovat huoneet, jotka voidaan yhdistää toisiinsa, ja näin neljä henkeä yöpyy yhdessä mutta kuitenkin omassa rauhassaan. Hotellin varustelutaso on moitteeton ja se on sisustettu tyypilliseen 1700-luvun Venetsian tyyliin. Hotelli on äärimmäisen suosittu, ja varaus sinne kannattaa tehdä puolikin vuotta etukäteen.

Locanda Herion

(Rio Terà San Leonardo,1704/A, Cannaregio)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Cannaregiossa, lähellä rautatieasemaa ja Piazzale Romaa sijaitseva Locanda Herion on edullinen ja rauhallinen majapaikka. Sokkeloisten pikkukujien lomasta hotellia saattaa olla hankala löytää, mutta ystävällinen henkilökunta ja hyvät ja siistit huoneet ovat vaivan arvoisia.

Plaza

(Viale Stazione 36, Mestre)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Plaza sijaitsee hyvällä paikalla Mestressä aivan kaupungin päärautatieaseman vieressä, ja Venetsian puolelle pääsee helposti ja nopeasti junalla. Neljän tähden hotelli on laadukas ja edullinen, ja hotellissa on myös oma ravintola. Myös Mestren palvelut ovat lähellä.

Rialto

(San Marco 5149Ponte Di Rialto)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Aivan kuuluisan Rialton sillan kupeessa sijaitseva Hotel Rialto on sijaintiinsa nähden edullinen. Hotelli sijaitsee yhdessä kaupungin vilkkaimmassa osassa, mutta toisaalta myös kulkuyhteydet ovat hyvät sillä kaikki vesibussit pysähtyvät Rialtolla. Aamiainen on hyvä, mutta kylpyhuoneissa on parantamisen varaa.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2020/05

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti