Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Torinoon ei ole Suomesta paljon suoria lentoja, mutta lähistöllä sijaitsee muita lentoasemia, joilta voi siirtyä nopeasti Torinoon. Jos saapuu Milanoon tai sen lähellä sijaitsevaan Bergamoon, on molemmista hyvät yhteydet Torinoon. Matkaan kuitenkin kuluu huomattavasti pidempään kuin jos laskeutuu Torinon omalle lentoasemalle.
koristekuva Puerto de la Cruz on parhaimmillaan lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Suomesta Teneriffalle lentävä laskeutuu lähes poikkeuksetta sen eteläiselle lentoasemalle, josta on noin puolentoista tunnin matka Puerto de la Cruziin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Rimini
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Hotelli lähellä rantaa
Riminin suosituimmat hotellit ovat rannalla, sen edustalla tai hyvin lähellä pitkää rantaa, ja jos kaupunkiin matkustaa toukokuun alun ja lokakuun puolivälin välisenä aikana, on tämä paras alue yöpyä.

Minkälainen hotelli Riminissä kannattaa valita ja miltä alueelta

Tällä sivulla kerrotaan niistä Riminin alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Miltä seudulta majapaikka kannattaa varata

Riminin suosituimmat hotellit ovat rannalla, sen edustalla tai hyvin lähellä pitkää rantaa, ja jos kaupunkiin matkustaa toukokuun alun ja lokakuun puolivälin välisenä aikana, on tämä paras alue yöpyä. Talvella ei kannata yöpyä rannan läheisyydessä, ja tällöin on parempi yrittää etsiä majapaikka rautatieaseman läheltä tai centro storicosta eli vanhastakaupungista.

Marina eli ranta-alue on laaja alue, ja mikäli lähtee Riminiin nimenomaan rantalomalle, hotelli kannattaa varata mahdollisimman läheltä rantaa. Hotelli on myös hyvä varata alueelta, joka on majakan ja kohti vanhaakaupunkia kulkevan Viale Tripolin välimaastossa, sillä tällöin on kävelymatka myös vanhaankaupunkiin.

Jos halua vierailla paljon vanhassakaupungissa tai jos on halukas käyttämään linja-autoja tai polkupyörää liikkuakseen kaupungissa, voi hotellin varata myös lähempää Riccionea tai muualta rantaviivan läheisyydestä, jolloin matkaa vanhaankaupunkiin tulee kilometritolkulla. Ranta-alue on laaja alue, lähes 15 kilometriä pitkä. Riminiin matkustavan on hyvä miettiä missä tarkalleen haluaa siellä yöpyä ja haluaako rannan lisäksi nähdä muutakin ja lähteä kenties junalla päiväretkelle.

Rimini on kesällä kuuma kaupunki, jossa on hyvä olla hotellissa ilmastointi, etenkin keskikesällä. Majapaikat, jotka sijaitsevat lähellä yökerhoja ja Lungomare-rantakatua, ovat useimpina iltoina äänekkäitä öisin, ja sama pätee kyllä kesällä koko Riminiin, sillä kaikenlaiset juhlat kuuluvat olennaisesti sen kesäajan elämänmenoon.

Riminissä on sekä rannalla että muualla kaupungissa hosteleja ja muita edullisia vaihtoehtoja, jotka ovat erityisen soveltuvia nuorille ja Italiaan seikkailemaan lähteville.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Riminissä ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkkejä Riminissä

Erbavoglio Hotel

(Viale Tripoli 211)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä rantaa mutta myös kohtalaisen lähellä vanhaakaupunkia sijaitseva 60 huoneen hotelli, jossa on hyvät palvelut kylpylähoitoja myöten. Hotellissa on kaikenlaista kätevää, kuten lastenhoitopalvelu, ja se on tasoonsa nähden melko kohtuuhintainen majapaikka.

Grand Hotel di Rimini

(Parco Federico Fellini)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Fellini-puiston ja rannan vieressä, Riminin ehdottomasti parhaalla paikalla sijaitsee kaupungin hienoin hotelli, jota on käytetty Fellinin elokuvan kuvauksissa. Tässä hotellissa yöpyvä voi nukkua yönsä rauhassa ja pääsee vaivattomasti nauttimaan kaikista Riminin rantaloman parhaista puolista.

Hotel Accademia

(Viale Sabotino 6)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Sataman vieressä, hyvällä paikalla meluisia ja kiireisiä matkustusaikoja ajatellen, sijaitsee tämä tasokas mutta kohtuuhintainen hotelli, jossa on 30 huonetta ja jonka edessä on merenranta. Sijainti on vähän erilainen kuin monilla muilla kaupungin hotelleilla, ja tämä on erittäin pidetty hotelli, jonka palvelutasoa ja ystävällisyyttä pidetään parhaina mahdollisina.

Hotel Card International

(Via Dante Alighieri 50)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pidetty, ystävällinen majapaikka, joka sijaitsee kätevällä paikalla lähellä rautatieasemaa mutta josta on melko lyhyt matka rannalle myös. Tässä 53 huoneen hotellissa on kuntosali, lastenhoitopalvelu, itsepalvelupesula ja muita hyödyllisiä palveluita, ja harva on katunut päästöstään yöpyä täällä.

Hotel Milton

(Via A. Cappellini 1/A)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Fellini-puistoa ja majakkaa sijaitseva hotelli, jolta on lyhyt matka rannan parhaille paikoille ja Vespucci-kadulle, ja rautatieasemalle on noin vartin kävelymatka, vanhaankaupunkiin puolen tunnin. Hotellissa on 75 huonetta, siellä on sisä- ja ulkouima-altaat, tenniskenttiä ja sillä on myös oma yksityisranta.

Hotel Trieste

(Viale Trieste 4)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Tämä 39 huoneen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla rannalle jatkuvasti mieliville, joskaan sillä ei ole omaa rantaa eikä vastaanottokaan ole läheskään aina avoinna. Jonkin verran karsituista palveluista huolimatta hotelli on pidetty, ja se sijaitsee kätevällä alueella niin että kauppoja on lähellä ja rautatieasema ja vanhakaupunki ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Hotel Villa Lalla

(Viale Vittorio Veneto 22)
Tutustu hotelliin ja varaa huone 33 huoneen hotelli, joka sijaitsee ranta-alueella mutta sen verran etäällä, että tämä on pääosin rauhallinen tienoo keskikesälläkin. Huoneet ovat moderneja, siistejä ja hyvin varusteltuja, rannalle kävelee 5 minuutissa, rautatieasema on lähellä, eikä vanhaankaupunkiinkaan ole kuin vartin matka.

National Hotel

(Viale Amerigo Vespucci 42)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Rannan välittömässä läheisyydessä sijaitseva 100 huoneen hotelli, joka on pidetty ja keskihintainen ja jolla on yksityisranta. Palvelut ovat hyviä, ulkona on uima-allas, ja täällä on kuntosali ja kylpylähoitoja.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2015/02

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti