Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Maltalle voi lentää parhaiten välilaskullisella lennolla kesäkauden aikana, mutta lennot voivat olla pitkiä ja hintavia. Perillä lentoasema sijaitsee 10 kilometrin päässä Maltan pääkaupungista Vallettasta, mutta monet suuntaavat lomalle muualle saarelle kuin pääkaupunkiin.
koristekuva Parhaiten Ateenaan on Suomesta suoria lentoja kesällä, ja perillä Ateenaan lentoasema on reilun puolen tunnin metromatkan päässä ydinkeskustasta. Muualta Kreikasta Ateenaan on helppo matkustaa lentäen, lautalla, bussilla tai junalla, mutta kaikkein suosituinta sinne on matkustaa lautalla Kreikan saaristosta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
ilmoitus
Gran Hotel, Playa del Reducto, Arrecife
Rantalomapaikoilla on hyvä valita hotelli korkeintaan kivenheiton päästä merenrannalta. Toisaalta, aivan rantapromenadin vieressä voi terasseilta kuulua meteliä öisinkin.

Mikä hotelli Lanzarotella kannattaa valita ja miltä alueelta

Tällä sivulla kerrotaan niistä Lanzaroten alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Majoituksen löytäminen Lanzarotelta

Lanzarotelle mielivän on ensin päätettävä, millä paikkakunnalla saarella mielii oleskella eniten, ja varattava sitten sieltä itsellensä majapaikka.

Rantapaikkojen keskuudessa on monta hyvää: niistä Playa Blanca sijaitsee Fuerteventuran vieressä, mutta sieltä on hankalin vierailla eri puolilla saarta. Yaiza on harvoja sisämaan kaupunkeja, joissa voisi yöpyä, sillä se on hyvin lähellä Playa Blancaa ja sieltä pääsee kätevästi muuallekin saarelle. Pääkaupunki Arrecife on hyvä tukikohta saarella niille, jotka haluavat käydä useissa eri paikoissa ja siirtyä paikasta toiseen linja-autolla, joita sieltä lähtee kaikkialle saarelle. Arrecifen ympäristössä olevat rantalomapaikat, Costa Teguise ja Puerto del Carmen, ovat lyhyen matkan päässä pääkaupungista ja myös lentokentästä.

Arrecife

Arrecife ei ole suuri kaupunki, mutta siellä majapaikan on hyvä olla lähellä merenrantaa. Parhaat majapaikat ovat rantakadulla tai sen lähellä, eikä paljon kauemmas kannata lähteäkään. Jos haluaa mennä paljon bussilla eri puolille saarta, voi olla hyvä ajatus yöpyä lähellä Intercambiador-bussiasemaa, joka sijaitsee Playa del Reducto -hiekkarannan vieressä.

Rantalomakohteet

Rantalomakohteissa hotellin valitseminen on yksinkertaista. Jos valitsee majapaikan aivan rantapromenadin viereltä, ovat kaikki palvelut lähellä mutta öisin voi kuulua terasseilta meteliä. Jos taas valitsee hotellin niin, että rantapromenadille on pitkä matka, on sieltä sitten pitkä matka kaikkialle muuallekin. Kaiken kaikkiaan rantalomapaikoilla on hyvä valita hotelli, joka on korkeintaan kivenheiton päässä merenrannalta.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Lanzarotella ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkit

Arrecife

Arrecife Gran Hotel & Spa

(Parque Islas Canarias)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Arrecifen korkein rakennus on sen rantakadulla sijaitseva Gran-hotelli, jossa on maailmanluokan tyyliä ja jossa yöpyvän ei montaa askelta tarvitse ottaa nähtävyyksiä, ostoksia, ruokailua ja illanviettoa silmällä pitäen. Hotelli on varma viiden tähden valita, ja tietenkin mitä ylempänä huone on, sitä paremmista näkymistä voi nauttia.

Hotel Lancelot

(Mancomunidad Avenida 9, Arrecife)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pääkaupungin hienon hiekkarannan vieressä oleva kolmen tähden hotelli, jossa on 142 huonetta ja josta asiakkaat ovat erittäin paljon pitäneet. Sijainti on erittäin hyvä lentokenttäbussipysäkkiin, rantaan ja kaikkeen muuhun nähden. Sopii erityisen hyvin majapaikaksi niille, jotka haluavat tehdä retkiä eri puolille saarta mutta jotka silti haluavat kävellä kaupungissa joka paikkaan.

Costa Teguise

H10 Lanzarote Gardens

(Avenida de las Islas Canarias 13, Costa Teguise)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Erityisen hyvin lapsiperheille soveltuva kolmen tähden hotelli, jonka kaikissa huoneissa on pieni keittiönurkkaus ja jossa on yli 240 huonetta. Varustelutaso on kohtalaisen hyvä, sijainti pääkadun varrella varmistaa, että kaupat, ranta ja palvelut ovat lähellä, eikä Arrecifeen ole pitkä matka bussilla.

Puerto del Carmen

Las Gaviotas

(Calle Mato 1, Puerto del Carmen)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hyvin lähellä lentokenttää sijaitseva kolmen tähden hotelli, jossa on peräti 7 uima-allasta mutta jolta ei hiekkarantakaan kaukana ole. Hotellissa on 155 huonetta, joissa kaikissa on keittiönurkkaus, ja tämä on erityisen hyvä hotelli perheille.

Montana Club Suite Hotel

(Calle Timón 3)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Erittäin hyvällä paikalla, lähellä lentokenttää ja rantabulevardia sijaitseva 67 ilmastoidun huoneen hotelli, jonka huoneissa on keittiönurkkaus. Asiakkaat ovat lähinnä vain kehuneet hotellia ja sen sijaintia, ja tämä on varma kohtuuhintainen valinta.

Puerto Calero

Hotel Costa Calero

(Puerto Calero)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Puerto del Carmenia sijaitseva Puerto Calero on hyvä vaihtoehto saaren vilkkaille rantapaikoille, ja sekä tämä alue että hotelli sopivat erityisen hyvin lapsiperheille. Hotellissa on peräti neljä uima-allasta, samoin kuin höyrysauna. Pienessä entisessä kalastajakylässä on lyhyet välimatkat, ja niin Puerto del Carmeniin, lentokentälle kuin Arrecifeenkin on lyhyt bussimatka.

Playa Blanca

Jardines del Sol

(Montaña Roja, Playa Blanca)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Erittäin pidetty neljän tähden hotelli hyvällä paikalla, niin että rantapromenadi on lähellä mutta yön äänet eivät pääse unia helposti häiritsemään. Tämä on perheillekin sopiva huoneistohotelli, jonka kaikissa huoneissa on pesukone ja hyvin varusteltu keittiönurkkaus.

Yaiza

La Casona de Yaiza

(Calle el Rincón 11, Yaiza)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vaihtoehtona rannikon kaupungeille ja lomapaikoille on myös sisämaassa hotelleja, kuten tämä kahdeksan huoneen pidetty hotelli saaren eteläpuolella. Hotelli sijaitsee upeassa perinteisessä kanarialaisessa talossa, ja sen sisustuksessa ja hotellissa ylipäätään on aivan ylittämätöntä tyyliä ja tunnelmaa.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2014/04

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti