Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Parhaiten Ateenaan on Suomesta suoria lentoja kesällä, ja perillä Ateenaan lentoasema on reilun puolen tunnin metromatkan päässä ydinkeskustasta. Muualta Kreikasta Ateenaan on helppo matkustaa lentäen, lautalla, bussilla tai junalla, mutta kaikkein suosituinta sinne on matkustaa lautalla Kreikan saaristosta.
koristekuva Prahaan pääsee Helsingistä useilla eri lentoyhtiöiden suorilla lennoilla, mutta myös Tampereelta ja Turusta on lentoja Riian kautta Prahaan. Kulkeminen lentoasemalta ytimeen bussilla ja metrolla on vaivatonta ja ruuhkatonta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Fuerteventura
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Geranios-hotelli, Caleta de Fuste
Rantalomapaikoilla on hyvä valita hotelli korkeintaan kivenheiton päästä merenrannalta. Toisaalta, aivan rantapromenadin vieressä voi terasseilta kuulua meteliä öisinkin.

Mikä hotelli Fuerteventuralla kannattaa valita ja miltä alueelta

Tällä sivulla kerrotaan niistä Fuerteventuran alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Majoituksen löytäminen Fuerteventuralta

Fuerteventuralla on paljon hotelleja, ja vaikka valtaosa niistä on etenkin vilkkaina matkustusaikoina pakettimatkalaisille varattuja, on kaikissa rantakohteissa ja rannikon kaupungeissa jonkin verran majapaikkoja myös omatoimimatkailijoille.

Jos haluaa vierailla saaren eri puolilla, on Puerto del Rosario majapaikalle hyvä vaihtoehto, sillä pääkaupunki sijaitsee rannikolla saaren keskikohdilla ja sieltä pääsee bussilla nopeasti minnepäin Fuerteventuraa tahansa. Morro Jablesta ja Corralejosta on hankalampi tutustua saaren eri osiin, mutta jos haluaa sekä vierailla eri puolilla saarta että yöpyä rantapaikassa, ovat esimerkiksi Caleta de Fuste, sen vieressä sijaitseva Costa Antigua ja näistä jonkin matkan päässä sijaitseva Las Salinas kohtalaisen hyviä vaihtoehtoja. Morro Jablesta ja sen vieressä sijaitsevasta Jandíasta on pitkä matka sekä pääkaupunkiin että saaren pohjoisosiin. Costa Calmasta on sieltäkin melkoisesti matkaa saaren pohjoisosiin, ja siellä yöpyvän on lähinnä hyvä tutustua saaren eteläosiin.

Fuerteventuran majapaikoissa ei aina ole ilmastointia, mutta sille kuten lämmityksellekään ei ole tarvetta tällä ilmastoltaan ihanteellisella saarella.

Puerto del Rosario

Puerto del Rosariossa majapaikat ovat rantakadulla tai sen välittömässä läheisyydessä. Parin korttelin päässä rannasta sijaitseva Hotel Valeron) on pelkistetty mutta edullinen majapaikka, joka sopii nuorille tai niille, jotka eivät kiinnitä majapaikkaan hirveästi huomiota. Huoneet ovat tilavia, niissä on parvekkeet ja ne on varusteltu jääkaapilla ja televisiolla, mutta internet toimii vain ala-aulassa. Huomattavasti tasokkaampi vaihtoehto on JM Puerto Rosario, joka sijaitsee rantakadun varrella.

Caleta de Fuste, Costa Antigua ja Las Salinas

Caleta de Fuste ja sen vieressä sijaitsevat Costa Antigua ja Las Salinas sopivat sekä aktiivi- että rantalomaa viettäville, sillä täällä on hyviä rantoja, golfkenttiä ja mahdollisuus harrastaa kaikenlaista. Caleta de Fusten ympäristössä on myös kohtalaisen hyviä ravintoloita, illanviettopaikkoja ja kauppoja. Täältä pääsee nopeasti bussilla lentokentälle ja pääkaupunkiin, mutta saaren eteläosiin on aika pitkä matka. Hyvä majapaikka Caleta de Fusten ympäristössä on esimerkiksi Elba Carlota Beach.

Rantapromenadi, Corralejo
Kenties saaren paras rantalomapaikka on sen pohjoiskärjessä sijaitseva Corralejo, jossa on hyvä valikoima hotelleja omatoimimatkailijoille.

Corralejo

Kenties saaren paras rantalomapaikka on sen pohjoiskärjessä sijaitseva Corralejo, jossa on hyvä valikoima hotelleja omatoimimatkailijoille. Täältä on hyvä vierailla pääkaupungissa, El Cotillossa ja sisämaan kaupungeissa kuten La Olivassa, samoin kuin Lanzarotella. Corralejossa on hyvät palvelut, paljon paratiisimaisia rantoja, erinomaiset ostosmahdollisuudet ja monen mielestä saaren parhaat illanviettopaikat. Hyviä hotelleja Corralejossa ja sen lähistöllä ovat esimerkiksi Dunas Club ja Hesperia Bristol Playa.

Costa Calma

Costa Calma, joka sijaitsee saaren eteläosissa, on hyvä rantalomapaikka niille, jotka haluavat viettää lepolomaa ja harrastaa kaikenlaista. Täältä on lyhyt matka Morro Jableen ostoksille ja tutustumaan toiseen rantapaikkaan, mutta täältä ei ole kovin lyhyt matka pääkaupunkiin saati saaren pohjoisosiin. Hyvä majapaikka Costa Calmassa on esimerkiksi VIK Suite Hotel Risco del Gato.

Morro Jable ja Jandía

Morro Jable ja sen lähellä sijaitseva Jandía ovat Costa Calman kaltaisia paikkoja, joihin on hyvä mennä lepäilemään ja joista on pitkähkö matka pääkaupunkiin ja saaren pohjoisosiin. Lentokentällekin tulee matkaa pari tuntia bussilla, mutta Kanariansaaria kiertelevän tai päiväretkelle haluavan on hyvä tietää, että täältä pääsee parissa tunnissa monta kertaa päivässä lautalla Las Palmasiin. Morro Jablessa on kohtalaiset ja edelleen paranevat shoppailumahdollisuudet, siellä on melko hyvät illanviettopaikat ja ravintoloita siellä on moneen makuun. Hyviä majapaikkoja Morro Jablessa ja Jandíassa ovat esimerkiksi Punta Marina ja Barceló Jandía Mar.

La Playitas

La Playitas on pieni kalastajakylä, jonka vieressä sijaitsevat hotellikompleksit ovat oma maailmansa. Tämä on varsin hyvä paikka niille, jotka haluavat pyöräillä, käydä lenkillä ja harrastaa suurellakin porukalla kaikenlaista rantalentopallosta uimiseen. Tänne tullaan lepäilemään ja harrastamaan etenkin golfia mutta myös muita lajeja. Täällä lomansa viettävä käy lähinnä läheisessä Gran Tarajalissa katsomassa saaren toiseksi suurinta kaupunkia, joka silti on hyvin pieni. Hyvä vaihtoehto täällä on Playitas-hotelli.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Fuerteventurassa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkit

Barceló Jandía Mar

(Playa del Jable)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Morro Jablen vieressä Jandíassa sijaitseva täysihoitohotelli, joka kuuluu tasokkaaseen Barceló-ketjuun. Hotelli on niin sanottu all inclusive -tyylinen, eli huoneiden hintaan sisältyvät kaikki ateriat ja juomat, joten täällä yöpyvä ei tule syömään ja juomaan kovin paljon Morro Jablen ravintoloissa ja baareissa. Hotelli on äärimmäisen hyvin varusteltu, se on hyvä vaihtoehto liikuntarajoitteisille ja sopii niille, jotka haluavat viettää lomansa hotellin ympäristössä.

Dunas Club

(Calle el Pulpo 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Corralejon mielenkiintoisissa, paikallisten asuttamissa kortteleissa sijaitseva kolmen tähden hotelli, jossa on 140 huonetta. Huoneet ovat suuria, uima-allas kuuluu asiaan ja palvelut ovat hyvät. Hotellilta on helppo bussilla lähteä pääkaupunkiin ja El Cotilloon, ja satamakin on vieressä. Rannoille, shoppailupaikoille ja parhaille ravintoloille ei niillekään ole pitkä matka.

Elba Carlota Beach & Convention Resort

(Carretera de Jandía 11)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Caleta de Fustessa sijaitseva suuri hotelli, jolla on iso uima-allas, tenniskenttiä ja kaikenlaisia palveluita, kuten sauna ja kuntosali. Hotellilta ei ole pitkä matka Calma de Fusten rannoille, ja sieltä pääsee melko nopeasti bussilla lentokentälle ja pääkaupunkiin.

Hesperia Bristola Playa

(Urbanización Lago de Bristol)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Corralejossa sijaitseva mukava hotelli, joka on hyvin varusteltu ja suositeltava majapaikka siitä huolimatta, että se ei kuulu kaupungin pidetyimpiin. Hotelli sijaitsee Corralejon "oikealla puolella" eli enemmän paikallisväriä huokuvan kortteliston vieressä, mutta turistien suosimalle pääostoskadulle ei ole sinnekään täältä pitkä matka. Palvelut ovat erinomaiset, tunnelmaa riittää ja kaikki mahdollinen illanviettopaikoista ostospaikkoihin, satamaan ja linja-autopysäkkiin on lähellä.

Playitas

(Urbanización Las Playitas)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Suuri hotellikompleksi tilavan rannan ja golfkentän vieressä La Playitaksessa. Tänne on hyvä tulla sekä aktiivi- että lepolomalle. Hotelli tarjoaa kaiken mahdollisen aterioista harrastusmahdollisuuksiin, eikä täältä ole kovin helppo lähteä muualle kuin Gran Tarajaliin. Viereinen pieni kalastajakylä antaa lisätunnelmaa, ja sinne on hyvä lähteä aterialle tai iltaa viettämään.

Punta Marina

(Las Arenas)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Morro Jablen parhailla paikoilla sijaitseva pieni 17 huoneen huoneistohotelli, joka on pidetty ja jolta on lyhyt matka rannoille. Hotelli sopii hyvin liikuntarajoitteisille, sen huoneissa on keittiöt ja huoneet on muutenkin hyvin varusteltu.

VIK Suite Hotel Risco del Gato

(Calle Sicasumbre 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Costa Calmassa sijaitseva, erittäin hyvin varusteltu 51 huoneen hotelli, jolta on lyhyt matka kolmelle eri rannalle. Hotellissa on kolme ravintolaa, eikä sen läheisyydestä tarvitse loman aikana niin halutessaan poistua. Täällä yöpyneet ovat erityisesti arvostaneet sitä, että hotelli tarjoaa erinomaiset puitteet lepolomalle.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2014/04

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti