Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Las palmas
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Play de las Canteras -ranta ja hotelleja taustalla
Canteras-rannan vieressä on valtava määrä hotelleja ja muita majapaikkoja, ja niille, jotka haluavat käydä paljon rannalla, nämä ovat ehdottomasti parhaita.

Minkälainen hotelli Las Palmasissa kannattaa valita ja miltä alueelta

Las Palmas on kaupunki, jossa on valtava määrä erilaisia majapaikkoja. Siellä voi yöpyä yksityisessä asunnossa, hostelissa, hotellissa tai huoneistohotellissa, ja tärkeää on valita majapaikalle hyvä alue.

Valtaosa Las Palmasissa lomailevista yöpyy kaupungin pohjoisosissa, joissa on pitkä Canteras-ranta, ja siellä onkin melkoinen määrä erilaisia majapaikkoja. Kaupungin eteläpuoli voi joillekin ja etenkin vain yön pari Las Palmasissa viettäville olla hyvä alue majapaikalle, sillä sieltä on erinomaiset yhteydet lentoasemalle ja kaikkialle Gran Canarian saarelle.

Las Palmas on koko talvikauden ajan vilkas vierailupaikka, jossa etenkin sellaiset loma-ajat kuin joulu- ja hiihtoloma ovat hyvin kiireisiä. Näin ollen etenkin loma-aikoihin mutta myös muina talvikauden viikkoina Las Palmasiin suuntaavan kannattaa varata majapaikka ainakin pari kuukautta etukäteen.

Majoituksen löytäminen Las Palmasista

Las Palmasissa on kaksi varteenotettavaa ja toisistaan melkoisesti poikkeavaa aluetta majapaikalle: kaupungin etelä- ja pohjoisosa.

Eteläosa [kartalla], missä Veguetassa on paljon nähtävyyksiä, kuten museoita ja kirkkoja, on rauhallinen ja tyylikäs paikka, mutta siellä ei ole hyvää rantaa lähellä.

Pohjoisosa puolestaan on Canteras-rannan [kartalla] hallitsema alue, jolla on myös harrastamiseen hyvin soveltuva Alcaravaneras-ranta. Pohjoinen Las Palmas on parasta Las Palmasia, ja valtaosa kaupungissa vierailevista mieltyy kansainväliseen Santa Catalinaan enemmän kuin Veguetan ja Trianan kauniisiin kortteleihin, joissa kylläkin käydään ahkerasti vierailemassa.

Eteläpuoli: Vegueta ja Triana

Kaupungin eteläosat ovat Veguetan ja Trianan hallitsemia, ja nämä kauniit tyylikkäät korttelit ovat erinomaisia ostosten katselulle, ravintola-aterialle ja yöelämälle. San Telmon linja-autoasemalta lähtevillä busseilla pääsee pitkin päivää päiväretkelle mihin tahansa Gran Canarialle. Las Palmasin eteläosiin on myös lyhyempi matka lentoasemalta kuin kaupungin pohjoisosiin Santa Catalinan ympäristöön.

Vaikka Trianan ja Veguetan lähellä ei olekaan hyviä rantoja, on siellä Plaza San Agustínin [kartalla] tienoilla rantapromenadi, joka on paikallisten suosikkipaikka lenkkeilylle, pyöräilylle ja koirien ulkoiluttamiselle, etenkin iltapäivisin ja iltaisin. Promenadi jatkuu noin viiden kilometrin matkan Playa de las Alcaravaneras -rannalle ja pidemmällekin Santa Catalinaan. Tämän miellyttävän matkan voi hyvin ainakin kerran kävelläkin, ja pyörällä sen hujauttaa hetkessä. Bussit kulkevat tiuhaan tahtiin aamusta yömyöhään etelä- ja pohjoisosien välillä, ja esimerkiksi bussilinjat 1, 2 ja 33 vievät Trianasta reilussa vartissa Canteras-rannalle.

Etelä- ja pohjoispuolen välimaasto: Canalejas, Lugo ja Ciudad Jardin

Las Palmasin etelä- ja pohjoispuolen väliin jäävät kaupunginosat Canalejas, Lugo ja Ciudad Jardin eivät ole kovin hyviä paikkoja majapaikalle, eikä majapaikkoja tällä alueella paljon olekaan. Bussit pysähtelevät melko harvakseltaan näissä kaupunginosissa, joissa tosin kannattaa käydä, etenkin Ciudad Jardínin puistoissa ja maauimaloissa.

Santa Catalina
Pohjoispuolen Santa Catalina on kaupungin paras yöpymispaikka.

Pohjoispuoli: Alcaravaneras, Santa Catalina ja La Isleta

Kaupungin pohjoispuoli muodostuu Alcaravaneras-, Santa Catalina- ja La Isleta -kaupunginosista, joista Santa Catalina [kartalla] on ehdottomasti kaupungin paras yöpymispaikka. Alcaravaneras-kaupunginosassa [kartalla] on jonkin verran majapaikkoja, korttelit ovat hiljaisia karnevaalienkin aikaan ja täältä on lyhyt kävelymatka rannoille. Santa Catalinassa on huomattava määrä yöpymispaikkoja niin rannan lähistöllä kuin Parque Santa Catalina -aukion ympäristössäkin, mutta kannattaa huomata, että Parque Santa Catalina on karnevaalien aikaan laskiaisena äänekkäiden konserttien pitopaikka ja muutenkin alue on iltaisin ja öisin rauhaton.

Canteras-rannan vieressä on valtava määrä hotelleja ja muita majapaikkoja, ja niille, jotka haluavat käydä paljon rannalla, nämä ovat ehdottomasti parhaita paikkoja hotellille. Hintaa rannalla on vähän enemmän kuin muualla Santa Catalinassa, ja edullisempia majapaikkoja on tarjolla Parque Santa Catalinan ympäristössä ja Alcaravaneraksessa. Alueelta on bussilla hyvät kulkuyhteydet kaupungin eteläosiin ja San Telmon bussiasemalle, mistä pääsee hyvin mihinpäin Gran Canariaa tahansa. Santa Catalinan bussiasemalta on suora yhteys Teldaan, Maspalomasiin, Playa del Inglésiin ja lentokentälle, mutta muualle sieltä ei juurikaan suoraan pääse.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Las Palmasissa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hyviä hotelleja Las Palmasissa

AC Hotel Gran Canaria by Marriott

(Calle Eduardo Benot 3)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hieno, Parque Santa Catalinan ja Canteras-rannan lähellä sijaitseva hotelli, joka on kaupungin keskustan näkyvimpiä maamerkkejä. Palvelutaso, huoneiden siisteys ja aamiainen ovat saaneet paljon kiitosta, ja muutenkin hotelli on pidetty. Kävelymatka yöelämään ja shoppailemaan, ja hyvät kulkuyhteydet bussilla muualle kaupunkiin.

AC Hotel Iberia

(Avenida Alcalde José Ramirez Bethencourt 8)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Las Palmasin eteläosissa, lähellä San Telmon bussiasemaa ja muita vanhan ytimen pääpaikkoja sijaitseva neljän tähden hotelli, jossa on paljon erilaisia huoneita 1–4 hengelle. Huoneet ovat hyvin varusteltuja, ja niiden joukossa on perhehuone. Hotellissa on kuntokeskus, kattouima-allas ja paljon tilaa. Hotellin sijainti on erinomainen, ja syömään, ostoksille, bussiasemalle ja nähtävyyksille on lyhyt kävelymatka.

Apartementos Hotel Parque

(Calle Muelle 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone San Telmon linja-autoaseman ja Las Palmasin eteläpuolen pääpaikkojen vieressä oleva huoneistohotelli, jonka huoneistot ovat melko pelkistettyjä mutta tilavia, siistejä ja hyvin varusteltuja. Sellaiset lisukkeet kuin keittiö ja pesukone kuuluvat asiaan, ja muutenkin huoneistoissa on mukava viettää aikaa. Hotellin ympäristö on palveluiltaan ja kulkuyhteyksiltään hyvä, ja tämä on varteenotettava majapaikka Las Palmasin keskustassa.

Bull Astoria

(Fernando Guanarteme 54)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Canteras-rannan vieressä sijaitseva tilava, värikäs hotelli, jossa on huoneita 1–3 hengelle. Huoneet, joiden hintaan sisältyy pidetty buffet-aamiainen, maksavat sadan euron molemmin puolin, ja hinta-laatusuhde on hotellissa melko hyvä. Hotellissa on uima-allas, kuntokeskus saunoineen ja paljon erilaisia ruoka- ja juomapaikkoja. Hotellin sijainti on erinomainen, ja ranta on aivan vieressä, pohjoisen Las Palmasin parhaat ostoskadut ovat kivenheiton päässä ja hotellin läheltä löytyvät kaikki mahdolliset kaupat, baarit ja ruokapaikat.

Hotel Concorde

(Calle de Tomás Miller 85)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Canteras-rannan lähellä sijaitseva hotelli, joka on aivan Las Palmasin pohjoisosien parhailla paikoilla. Hotellilla on katolla on uima-allas. Ravintoloita, kauppoja ja yöelämää on lähellä melkoisesti, eikä täältä ole pitkä matka Parque Santa Catalinan bussiasemalle, josta pääsee päiväretkille ja San Telmon bussiasemalle kaupungin eteläosiin.

Hotel Fataga

(Calle Néstor de la Torre 21)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kätevällä mutta rauhallisella paikalla lähellä kaikkea sijaitseva korkeatasoinen hotelli, joka kuitenkin on saanut ristiriitaisen vastaanoton siellä yöpyneiltä. Hotellin tienoo on Las Palmasin keskustaa parhaimmillaan, täältä on lyhyt matka Santa Catalinan aukiolle bussiasemalle ja huvituksille, Canteras-ranta on kävelymatkan päässä ja kaikki kaupoista ravintoloihin on aivan lähellä.

Hotel Santa Catalina

(Calle León y Castillo 227)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Parque Doramas -puistossa sijaitseva huippuluokan hotelli, jonka hintataso on yllättävän huokea. Hotelli on saanut paljon kiitosta asiakkailtaan. Se sijaitsee rauhallisella tienoolla, mutta täältä on matkaa niin kaupungin etelä- kuin pohjoisosiinkin samoin kuin Canteras-rannalle. Bussit ja taksit tietenkin kulkevat, mutta monille päiväretkille tai päivittäin rannalle haluaville tämä ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Hotelli on hieno viiden tähden hotelli.

Igramar Canteras

(Calle Colombia 12)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Plaza de Españaa ja Canteras-rantaa sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, joka tosin on saanut huonoakin palautetta asiakkailtaan. Keskeinen sijainti, hintaan kuuluva aamiainen ja siistit huoneet ovat saaneet kiitosta. Hotellilta on lyhyt kävelymatka kaikkialla kaupungin pohjoisosien pääpaikoille, ja sen läheltä on bussilla hyvät liikenneyhteydet Trianaan ja muualle kaupungin eteläosiin.

NH Imperial Playa

(Calle Ferreras 1)
Tutustu hotelliin ja varaa huone La Puntilla -alueella Canteras-rannan pohjoispäässä sijaitseva hyvätasoinen hotelli, joka soveltuu hyvin perinteistä rantalomaa mieliville. Lähistöllä on rantapromenadin johdolla valtavasti ravintoloita ja kaikenlaista mielenkiintoista, ja bussit vievät täältä nopeasti Parque Santa Catalinan tai San Telmon bussiasemille.

NH Playa de las Canteras

(Calle Prudencio Morales 41)
Tutustu hotelliin ja varaa huone La Puntilla -alueella Canteras-rannalla sijaitseva kohtuuhintainen vain aikuisille tarkoitettu hotelli, jonka lähellä on paljon yöelämää ja jolta on hyvät liikenneyhteydet muualle kaupunkiin. Rannalla sijaitsevaksi hotelliksi tämä on varsin kohtuuhintainen, ja asiakkaat ovat jättäneet paljon positiivista palautetta.

Sercotel Cristina Las Palmas

(Calle Gomera 6)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Parque Santa Catalinaa ja Canteras-rantaa sijaitseva korkeatasoinen hotelli, jonka huoneet ovat yllättävän edullisia. Palaute asiakkailta ei ole ollut yksinomaan positiivista, mutta kaikki on lähellä, liikenneyhteydet ovat hyvät ja huoneet ovat siistejä. Myös aamiainen ja henkilökunnan ystävällisyys ovat saaneet paljon kiitosta.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti: Peter Forsberg
2022/09

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti