Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Zadarin valttikortteihin kuuluvat kielitaitoiset ja ystävälliset paikalliset, erinomaiset luomuruoat, vilkas ja kohtuuhintainen yöelämä ja muulloin kuin keskikesällä rauhallinen, lomailuun sopiva ilmapiiri, joka tuntuu puhdistavan niin sielun kuin ruumiinkin. Lue lisää Zadarista
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Las palmas
Varaamalla majapaikan oppaamme sivujen kautta tuet matkaoppaan tekemistä ja kehittämistä ja varmistat että pysymme ilmaisena matkaoppaana, josta hyötyvät kaikki suomalaiset.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Hotelli Play de las Canteras -rannalla
Canteras-rannan vieressä on valtava määrä hotelleja ja muita majapaikkoja, ja niille, jotka haluavat käydä paljon rannalla, nämä ovat ehdottomasti parhaita.

Minkälainen hotelli Las Palmasissa kannattaa valita ja miltä alueelta?

Tällä sivulla kerrotaan niistä Las Palmasin alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Majoituksen löytäminen Las Palmasista

Las Palmasissa on kaksi varteenotettavaa ja toisistaan melkoisesti poikkeavaa aluetta majapaikalle: kaupungin etelä- ja pohjoisosa.

Eteläosa, missä Veguetassa on paljon nähtävyyksiä, kuten museoita ja kirkkoja, on rauhallinen ja tyylikäs paikka, mutta siellä ei ole hyvää rantaa lähellä.

Pohjoisosa puolestaan on Canteras-rannan hallitsema alue, jolla on myös harrastamiseen hyvin soveltuva Alcaravaneras-ranta. Pohjoinen Las Palmas on parasta Las Palmasia, ja valtaosa kaupungissa vierailevista mieltyy kansainväliseen Santa Catalinaan enemmän kuin Veguetan ja Trianan kauniisiin kortteleihin, joissa kylläkin käydään ahkerasti vierailemassa.

Eteläpuoli: Vegueta ja Triana

Kaupungin eteläosat ovat Veguetan ja Trianan hallitsemia, ja nämä kauniit tyylikkäät korttelit ovat erinomaisia shoppailulle, ravintola-aterialle ja yöelämälle. San Telmon linja-autoaseman kautta pääsee nopeasti päiväretkelle mihin tahansa Gran Canarialle. Sinne on myös lyhyempi matka lentoasemalta kuin kaupungin pohjoisosiin Santa Catalinaan.

Vaikka Trianan ja Veguetan lähellä ei olekaan hyviä rantoja, on siellä Playa San Agustín, jonka rantapromenadi on paikallisten suosikki lenkkeilylle, pyöräilylle ja koirien kouluttamiselle, etenkin iltapäivisin ja iltaisin. Promenadi jatkuu noin viiden kilometrin matkan Playa de las Alcaravaneras -rannalle ja pidemmällekin Santa Catalinaan. Tämän miellyttävän matkan voi hyvin ainakin kerran kävelläkin, ja pyörällä sen hujauttaa hetkessä. Bussit kulkevat tiuhaan tahtiin aamusta yömyöhään etelä- ja pohjoisosien välillä, ja esimerkiksi bussit 1, 2 ja 3 vievät Trianasta reilussa vartissa Canteras-rannalle.

Etelä- ja pohjoispuolen välimaasto: Canalejas, Lugo ja Ciudad Jardin

Las Palmasin etelä- ja pohjoispuolen väliin jäävät kaupunginosat Canalejas, Lugo ja Ciudad Jardin eivät ole kovin hyviä paikkoja majapaikalle, eikä majapaikkoja tällä alueella paljon olekaan. Bussit pysähtelevät melko harvakseltaan näissä kaupunginosissa, joissa tosin kannattaa käydä, etenkin Ciudad Jardínin puistoissa ja maauimaloissa.

Pohjoispuoli: Alcaravaneras, Santa Catalina ja La Isleta

Kaupungin pohjoispuoli muodostuu Alcaravaneras-, Santa Catalina- ja La Isleta -kaupunginosista, joista Santa Catalina on ehdottomasti kaupungin paras yöpymispaikka. Alcaravaneras-kaupunginosassa on jonkin verran majapaikkoja, korttelit ovat hiljaisia karnevaalienkin aikaan ja täältä on lyhyt kävelymatka rannoille. Santa Catalinassa on huomattava määrä yöpymispaikkoja niin rannan lähistöllä kuin Parque Santa Catalina -aukion ympäristössäkin, mutta kannattaa huomata, että Parque Santa Catalina on karnevaalien aikaan laskiaisena äänekkäiden konserttien pitopaikka ja muutenkin alue on iltaisin ja öisin rauhaton.

Canteras-rannan vieressä on valtava määrä hotelleja ja muita majapaikkoja, ja niille, jotka haluavat käydä paljon rannalla, nämä ovat ehdottomasti parhaita paikkoja hotellille. Hintaa rannalla on vähän enemmän kuin muualla Santa Catalinassa, ja edullisempia vaihtoehtoja on tarjolla Parque Santa Catalinan ympäristössä ja Alcaravaneraksessa. Alueelta on bussilla hyvät kulkuyhteydet kaupungin eteläosiin ja San Telmon bussiasemalle, mistä pääsee hyvin mihinpäin Gran Canariaa tahansa. Santa Catalinan bussiasemalta on suora yhteys Teldaan, Maspalomasiin, Playa del Inglésiin ja lentokentälle, mutta muualle sieltä ei juurikaan suoraan pääse.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Las Palmasissa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hyviä hotelleja Las Palmasissa

AC Hotel Gran Canaria by Marriott

(Calle Eduardo Benot 3)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hieno, Parque Santa Catalinan ja Canteras-rannan lähellä sijaitseva hotelli, joka on kaupungin keskustan näkyvimpiä maamerkkejä. Palvelutaso, huoneiden siisteys ja aamiainen ovat saaneet paljon kiitosta, ja muutenkin hotelli on pidetty. Kävelymatka yöelämään ja shoppailemaan, ja hyvät kulkuyhteydet bussilla muualle kaupunkiin.

Hotel Concorde

(Calle de Tomás Miller 85)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Canteras-rannan lähellä sijaitseva hotelli, joka on aivan Las Palmasin pohjoisosien parhailla paikoilla. Hotellilla on katolla on uima-allas. Ravintoloita, kauppoja ja yöelämää on lähellä melkoisesti, eikä täältä ole pitkä matka Parque Santa Catalinan bussiasemalle, josta pääsee päiväretkille ja San Telmon bussiasemalle kaupungin eteläosiin.

Hotel Exe Las Canteras

(Calle de Portugal 68)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Canteras-rannan puolivälissä, lähellä Plaza de Españaa sijaitseva hotelli. Hotellissa on pääosin ystävällinen palvelu, vaikka eriäviäkin mielipiteitä löytyy. Hotella on joka tapauksessa hinta-laatusuhteeltaan normaalia parempi.

Hotel Fataga

(Calle Néstor de la Torre 21)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kätevällä mutta rauhallisella paikalla lähellä kaikkea sijaitseva korkeatasoinen hotelli, joka kuitenkin on saanut ristiriitaisen vastaanoton siellä yöpyneiltä. Hotellin tienoo on Las Palmasin keskustaa parhaimmillaan, täältä on lyhyt matka Santa Catalinan aukiolle bussiasemalle ja huvituksille, Canteras-ranta on kävelymatkan päässä ja kaikki kaupoista ravintoloihin on aivan lähellä.

Hotel Santa Catalina

(Calle León y Castillo 227)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Parque Doramas -puistossa sijaitseva huippuluokan hotelli, jonka hintataso on yllättävän huokea. Hotelli on saanut paljon kiitosta asiakkailtaan. Se sijaitsee rauhallisella tienoolla, mutta täältä on matkaa niin kaupungin etelä- kuin pohjoisosiinkin samoin kuin Canteras-rannalle. Bussit ja taksit tietenkin kulkevat, mutta monille päiväretkille tai päivittäin rannalle haluaville tämä ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Hotelli on hieno viiden tähden hotelli.

Igramar Canteras

(Calle Colombia 12)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Plaza de Españaa ja Canteras-rantaa sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, joka tosin on saanut huonoakin palautetta asiakkailtaan. Keskeinen sijainti, hintaan kuuluva aamiainen ja siistit huoneet ovat saaneet kiitosta. Hotellilta on lyhyt kävelymatka kaikkialla kaupungin pohjoisosien pääpaikoille, ja sen läheltä on bussilla hyvät liikenneyhteydet Trianaan ja muualle kaupungin eteläosiin.

NH Imperial Playa

(Calle Ferreras 1)
Tutustu hotelliin ja varaa huone La Puntilla -alueella Canteras-rannan pohjoispäässä sijaitseva hyvätasoinen hotelli, joka soveltuu hyvin perinteistä rantalomaa mieliville. Lähistöllä on rantapromenadin johdolla valtavasti ravintoloita ja kaikenlaista mielenkiintoista, ja bussit vievät täältä nopeasti Parque Santa Catalinan tai San Telmon bussiasemille.

Sercotel Cristina Las Palmas

(Calle Gomera 6)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Parque Santa Catalinaa ja Canteras-rantaa sijaitseva korkeatasoinen hotelli, jonka huoneet ovat yllättävän edullisia. Palaute asiakkailta ei ole ollut yksinomaan positiivista, mutta kaikki on lähellä, liikenneyhteydet ovat hyvät ja huoneet ovat siistejä. Myös aamiainen ja henkilökunnan ystävällisyys ovat saaneet paljon kiitosta.

NH Playa de las Canteras

(Calle Prudencio Morales 41)
Tutustu hotelliin ja varaa huone La Puntilla -alueella Canteras-rannalla sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, jonka lähellä on paljon yöelämää ja jolta on hyvät liikenneyhteydet muualle kaupunkiin. Rannalla sijaitsevaksi hotelliksi tämä on varsin kohtuuhintainen, ja asiakkaat ovat jättäneet paljon positiivista palautetta.

Muut Las Palmasin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Las Palmasissa ja lisäksi tarjoushintaiset vaihtoehdot. Jos olet lähdössä heti, katso ja hyödynnä viimehetken tarjoukset.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2013/03

Tilaa uutiskirjeemme

Lue ensimmäisten joukossa uusista oppaista, artikkeleista ja muista Pienen matkaoppaan kuulumisista.

Lukijoiden kommentteja

Olen asunut jokus 15 vuotta sitten Rey Carlos -hotellissa, ja sain silloin hyvän käsityksen siitä. Kaikki palvelut olivat hyviä tai erinomaisia. /juhana

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti