Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
ilmoitus
Catalonia Las Vegas
Puerto de la Cruzissa valtaosa hotelleista sijaitsee joko lähellä rantabulevardia tai sitten hyvin lyhyen kävelymatkan päässä siitä.

Minkälainen hotelli Puerto de la Cruzissa kannattaa valita ja miltä alueelta?

Verrattuna Teneriffan pääkaupunkiin Santa Cruziin Puerto de la Cruz on majapaikoiltaan monipuolisempi ja kohtuuhintaisempi. Se on myös kaupunki, jossa on pelkkää lomatunnelmaa ja joka elää täysin turistien ehdoilla, toisin kuin arkisempi Santa Cruz.

Puerto de la Cruzissa majapaikat ovat hyvillä paikoilla ympäri keskustaa, mutta tarkkaan sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota, jos haluaa käyttää lentokenttämatkoilla ja päiväretkillä bussia eikä taksia ollenkaan.

Puerto de la Cruzissa on vilkkainta loma-aikoihin kuten joululomalla ja hiihtolomalla, ja se on tuulisena ja raikkaana rantapaikkana myös suosittu kohde muina vuodenaikoina kuin talvella.

Puerto de la Cruz on majapaikoiltaan yksi Teneriffan kohtuuhintaisimpia rantapaikkoja, ja se on lomatunnelmiin haluaville pohjoisen Teneriffan paras paikka viettää yönsä.

Majoituksen löytäminen Puerto de la Cruzissa

Hotellin varaaminen Puerto de la Cruzista on helppoa, sillä valtaosa hotelleista sijaitsee joko lähellä rantabulevardia tai sitten hyvin lyhyen kävelymatkan päässä siitä. Valtaosasta hyviä hotelleja on kävelymatka kaikkialle, joskin läheltä Playa Martiánez-rantaa on vähän turhan pitkä matka matkalaukkujen kanssa bussiasemalle ja lentokenttäbussille.

Jos haluaa selvitä matkastaan ilman taksia matkalaukkujenkaan kanssa, kannattaa hotelli varata läheltä Plaza de Charco -aukiota [kartalla] eikä rantabulevardilla ainakaan Plaza Reyes Catolicos -aukiota [kartalla] kauempaa. Rantabulevardin varrella ja lähistöllä on kaikki mahdollinen parhaista kaupoista erilaisiin rantoihin, nähtävyyksille, syömään ja iltaa viettämään.

Puerto de la Cruzissa hotellien hintataso on kohtuullinen, niin että 50–70 eurolla saa erittäin hyvän kahden hengen huoneen ja tätä huomattavasti edullisempiakin hotelleja on. Varsinaisten hotellien lisäksi kaupungissa on paljon huoneistohotelleja, joiden huoneistoissa on keittiöt ja tilaa normaalia enemmän. Monissa hotelleissa on uima-allas ja kuntosali, ja kaupungissa on myös hoidoilla varustettuja kylpylähotelleja.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkkejä Puerto de la Cruzissa

Apartamentos Casablanca

(Calzada de Martianez 4)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pidetty kolmen tähden huoneistohotelli, joka sijaitsee melko lähellä rantaa ja keskustan ostos- ja ravintola-alueita. Ystävällisyys ja palvelualttius ovat keränneet pisteitä, samoin kuin tilavat huoneistot ja niiden keittiöiden varustelutaso. Hivenen keskihintaista kalliimpi majapaikka, mutta varusteluun kuuluvat hyvä uima-allas ja kuntosali.

Apartamentos RF Bambi Adults Only

(Calle Enrique Talg 15)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Uima-altaalla varustettu 2 tähden huoneistohotelli, joka sijaitsee keskustan parhailla paikoilla. Hotelli on saanut runsaasti kehuja, se on siisti ja henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Sekä rannalle että bussiasemalle ja lentokenttäbussille on hotellilta lyhyt kävelymatka.

Apartamentos Teneguia

(Avenida Melchor Luz 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Huokeahintainen kolmen tähden hotelli, joka kuuluu kaupungin pidetyimpiin. Linja-autoasemalle on lentokenttäbussia ja päiväretkiä ajatellen hyvin lyhyt matka, eikä rannoille tai keskeiselle Plaza del Charco -aukiollekaan ole pitkä matka. Ostokset, ruokailu ja yöelämän viettäminen onnistuvat kaikki lähellä hotellia. Uima-allas ja kuntosali kuuluvat varusteluun, ja tätä parempaa hinta-laatusuhdetta saa hotelleiltaan erinomaisessa Puerto de la Cruzissakin hakea.

Apartamentos Trianflor Alta

(Calle Aguilar y Quesada 5)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kolmen tähden huoneistohotelli uima-altaalla varustettuna, erinomaisella paikalla lähellä rantaa ja kaupungin parhaita ostoskatuja. Hotelli on perustasoa ja saanut jonkin verran negatiivistakin palautetta mutta myös kiitosta suurista tiloistaan ja siisteydestään.

Apartementos La Carabela

(Richard Yeoward 3)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kohtuullisen hintainen kolmen tähden tyylikäs huoneistohotelli, jossa on hyvin varusteltuja, tilavia yksiöitä yhdelle ja kahdelle hengelle. Keittiö, parveke ja iso tv kuuluvat asiaan. Vaikka hotelli on jonkin matkan päässä rannalta, pidetään sen sijainnista paljon ja myös kattoterassi on saanut paljon kiitosta. Tämä on kuitenkin parhaimmat päivänsä nähnyt hotelli eivätkä kaikki ole pitäneet sen tasosta ja siivouksen tehokkuudesta. Edullinen hinta, hyvänä pidetty aamiainen, uima-allas, puutarha ja sijainti vetävät tänne kuitenkin paljon ihmisiä.

Beatriz Atlantis & Spa

(Avenida Venezuela 15)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Neljän tähden kylpylähotelli, jossa tietenkin on oma uima-allas ja hyvät palvelut. Sijaitsee hyvin lähellä rantabulevardia, ostospaikkoja ja yöelämää, eikä täältä ole turhan pitkä matka bussiasemallekaan. Sekä aamiais- että illallisbuffet ovat saaneet kehuja, samoin varustelutaso, mutta hotelli on saanut moitteita joistain lisämaksuista, joihin kannattaa tutustua ennen huoneen varaamista.

Catalonia Las Vegas

(Avenida Colón 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Erinomaisella paikalla sijaitseva neljän tähden hotelli, josta on lyhyt matka rannalle, shoppailemaan ja illanviettoon. Liikenneyhteydet ovat hyvät taksilla ja muillakin kulkuneuvoilla viereisen aukion kautta. Huoneiden pieni koko on saanut jonkin verran huonoa palautetta, mutta aamiaista ja hotellin siisteyttä on kehuttu.

Club Tarahal

(Acevino 49)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Melko ylellinen kolmen tähden huoneistohotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla ja jossa on parhaiten korkeintaan neljälle hengelle soveltuvia huoneistoja. Huoneistoissa on parveke, oleskelutila ja jääkaapilla varusteltu keittiö. Hotellin uima-altaassa voi pulikoida viileimpinä talvi-iltoinakin, sillä se on lämmitetty, ja jos täältä mielii rannalle, on sellainen reilun kilometrin päässä. Huoneistojen koko, lähistön kaupat ja ravintolat, sijainti, keittiöiden hyvä varustelu ja mahdollisuus viettää perheen kanssa vaikka koko viikko siellä samassa huoneistossa ovat saaneet siellä yöpyneiltä paljon kiitosta.

Hotel Sun Holidays

(La Penita 6)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vanhassakaupungissa, aivan rantapromenadin lähellä oleva huokeahintainen yhden tähden hotelli, jossa on huoneita 1–4 hengelle. Monet huoneet ovat melko tilavia ja valoisia, ja kaikissa huoneissa on parveke ja hyvät kaupunkinäkymät. Tämä on paremminkin huoneistohotelli, jonka huoneissa on jääkaappi ja joissain minikeittiö. Sijainti, siisteys, henkilökunta ja näkymät sekä merelle että vuorille ovat olleet siellä yöpyneiden mieleen.

RF Astoria

(Calle Enrique Talg 15)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Keskustan parhailla paikoilla, lähellä rantaa mutta myös bussiasemaa sijaitseva kolmen tähden hotelli. Hotellin uima-allasalue ei ole saanut parhaita mahdollisia arvioita, mutta rannat ovat lähellä. Hotellin yleistä tasoa, ystävällisyyttä ja aamiaista on kehuttu paljon, ja hotelli on kaupungin pidetyimpien joukossa. Hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkaa.

RF San Borondon

(Calle Agustin Espinosa Garcia 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kolmen tähden pidetty hotelli, jossa on uima-allas, kuntosali ja porealtaita. Sijaitsee hyvällä paikalla lähellä bussiasemaa ja Playa Jardín -rantaa, eikä rantabulevardillekaan ole pitkä matka. Yksinkertaisesti sisustetut huoneet ovat erittäin siistejä ja hotellin henkilökunta ystävällistä ja avuliasta.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2022/10

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti