Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Maltalle voi lentää parhaiten välilaskullisella lennolla kesäkauden aikana, mutta lennot voivat olla pitkiä ja hintavia. Perillä lentoasema sijaitsee 10 kilometrin päässä Maltan pääkaupungista Vallettasta, mutta monet suuntaavat lomalle muualle saarelle kuin pääkaupunkiin.
koristekuva Parhaiten Ateenaan on Suomesta suoria lentoja kesällä, ja perillä Ateenaan lentoasema on reilun puolen tunnin metromatkan päässä ydinkeskustasta. Muualta Kreikasta Ateenaan on helppo matkustaa lentäen, lautalla, bussilla tai junalla, mutta kaikkein suosituinta sinne on matkustaa lautalla Kreikan saaristosta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
ilmoitus
Catalonia Las Vegas
Puerto de la Cruzista valtaosa hotelleista sijaitsee joko lähellä rantabulevardia tai sitten hyvin lyhyen kävelymatkan päässä siitä.

Minkälainen hotelli Puerto de la Cruzissa kannattaa valita ja miltä alueelta?

Tällä sivulla kerrotaan niistä Puerto De La Cruzin alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Majoituksen löytäminen Puerto de la Cruzissa

Hotellin varaaminen Puerto de la Cruzista on helppoa, sillä valtaosa hotelleista sijaitsee joko lähellä rantabulevardia tai sitten hyvin lyhyen kävelymatkan päässä siitä. Valtaosasta hyviä hotelleja on kävelymatka kaikkialle, joskin läheltä Playa Martiánez-rantaa on vähän turhan pitkä matka matkalaukkujen kanssa bussiasemalle ja lentokenttäbussille.

Jos haluaa selvitä matkastaan ilman taksia matkalaukkujenkaan kanssa, kannattaa hotelli varata läheltä Plaza de Charco -aukiota eikä rantabulevardilla ainakaan Plaza Reyes Catolicos -aukiota kauempaa. Rantabulevardin varrella ja lähistöllä on kaikki mahdollinen parhaista kaupoista erilaisiin rantoihin, nähtävyyksille, syömään ja iltaa viettämään.

Puerto de la Cruzissa hotellien hintataso on kohtuullinen, niin että 50 eurolla saa erittäin hyvän kahden hengen huoneen ja tätä huomattavasti edullisempiakin hotelleja on. Varsinaisten hotellien lisäksi kaupungissa on paljon huoneistohotelleja, joiden huoneistoissa on keittiöt ja tilaa normaalia enemmän. Monissa hotelleissa on uima-allas ja kuntosali, ja kaupungissa on myös hoidoilla varustettuja kylpylähotelleja.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkkejä Puerto de la Cruzissa

Apartamentos Casablanca

(Calzada de Martianez 4)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pidetty kolmen tähden huoneistohotelli, joka sijaitsee melko lähellä rantaa ja keskustan shoppailu- ja ravintola-alueita. Ystävällisyys ja palvelualttius ovat keränneet pisteitä, samoin kuin tilavat huoneistot ja niiden keittiöiden varustelutaso. Hivenen keskihintaista kalliimpi vaihtoehto, mutta varusteluun kuuluvat hyvä uima-allas ja kuntosali.

Apartamentos RF Bambi

(Calle Enrique Talg 15)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Uima-altaalla varustettu 2½ tähden huoneistohotelli, joka sijaitsee keskustan parhailla paikoilla. Hotelli on saanut runsaasti kehuja, se on siisti ja henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Sekä rannalle että bussiasemalle ja lentokenttäbussille on hotellilta lyhyt kävelymatka.

Apartamentos Teneguia

(Avenida Melchor Luz 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Huokeahintainen kolmen tähden hotelli, joka kuuluu kaupungin pidetyimpiin. Linja-autoasemalle on lentokenttäbussia ja päiväretkiä ajatellen hyvin lyhyt matka, eikä rannoille tai keskeiselle Plaza del Charco -aukiollekaan ole pitkä matka. Shoppailu, ruokailu ja yöelämän viettäminen onnistuvat kaikki lähellä hotellia. Uima-allas ja kuntosali kuuluvat varusteluun, ja tätä parempaa hinta-laatusuhdetta saa hotelleiltaan erinomaisessa Puerto de la Cruzissakin hakea.

Apartamentos Trianflor Alta

(Calle Aguilar y Quesada 5)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kolmen tähden huoneistohotelli uima-altaalla varustettuna, erinomaisella paikalla lähellä rantaa ja kaupungin parhaita ostoskatuja. Hotelli on perustasoa ja saanut jonkin verran negatiivistakin palautetta mutta myös kiitosta suurista tiloistaan ja siisteydestään.

Beatriz Atlantis & Spa

(Avenida Venezuela 15)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Neljän tähden kylpylähotelli, jossa tietenkin on oma uima-allas ja hyvät palvelut. Sijaitsee hyvin lähellä rantabulevardia, shoppailupaikkoja ja yöelämää, eikä täältä ole turhan pitkä matka bussiasemallekaan. Sekä aamiais- että illallisbuffet ovat saaneet kehuja, samoin varustelutaso, mutta hotelli on saanut moitteita joistain lisämaksuista, joihin kannattaa tutustua ennen huoneen varaamista.

Catalonia Las Vegas

(Avenida Colón 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Erinomaisella paikalla sijaitseva neljän tähden hotelli, josta on lyhyt matka rannalle, shoppailemaan ja illanviettoon. Liikenneyhteydet ovat hyvät taksilla ja muillakin kulkuneuvoilla viereisen aukion kautta. Huoneiden pieni koko on saanut jonkin verran huonoa palautetta, mutta aamiaista ja hotellin siisteyttä on kehuttu.

RF Astoria

(Calle Enrique Talg 15)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Keskustan parhailla paikolla, lähellä rantaa mutta myös bussiasemaa sijaitseva kolmen tähden hotelli. Hotellin uima-allasalue ei ole saanut parhaita mahdollisia arvioita, mutta rannat ovat lähellä. Hotellin yleistä tasoa, ystävällisyyttä ja aamiaista on kehuttu paljon, ja hotelli on kaupungin pidetyimpien joukossa. Hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkaa.

RF San Borondon

(Calle Agustin Espinosa Garcia 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kolmen tähden pidetty hotelli, jossa on uima-allas, kuntosali ja porealtaita. Sijaitsee hyvällä paikalla lähellä bussiasemaa ja Playa Jardín -rantaa, eikä rantabulevardillekaan ole pitkä matka. Yksinkertaisesti sisustetut huoneet ovat erittäin siistejä ja hotellin henkilökunta ystävällistä ja avuliasta.

Muut Puerto de la Cruzin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Puerto de la Cruzissa.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2013/04

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti