Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Parhaiten Ateenaan on Suomesta suoria lentoja kesällä, ja perillä Ateenaan lentoasema on reilun puolen tunnin metromatkan päässä ydinkeskustasta. Muualta Kreikasta Ateenaan on helppo matkustaa lentäen, lautalla, bussilla tai junalla, mutta kaikkein suosituinta sinne on matkustaa lautalla Kreikan saaristosta.
koristekuva Prahaan pääsee Helsingistä useilla eri lentoyhtiöiden suorilla lennoilla, mutta myös Tampereelta ja Turusta on lentoja Riian kautta Prahaan. Kulkeminen lentoasemalta ytimeen bussilla ja metrolla on vaivatonta ja ruuhkatonta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Santacruz
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Hotelli Plaza de Espana -aukion tienoilla
Plaza de España -aukion ympäristössä ja lähimpien muiden aukioiden tuntumassa on hotelleja aina kohtuuhintaisista kaupungin parhaisiin.

Minkälainen hotelli Santa Cruzissa kannattaa valita ja miltä alueelta?

Tällä sivulla kerrotaan niistä Santa Cruzin alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Majoituksen löytäminen Santa Cruzissa

Santa Cruzissa on hotelleja hyvin keskustassa Plaza de España -pääaukion ympäristössä ja sen lähellä olevissa, lähinnä kävelykatujen muodostamissa kortteleissa. Lisää hotelleja on Parque Garcia Sanabria -puistoalueen ympäristössä, missä on rauhallisempaa kuin aivan keskustassa. Tällä alueella, niin sanotussa El Toscal -kaupunginosassa on edullisempia hotelleja ja muita majapaikkoja kuin pääaukion lähettyviltä.

Plaza de España -aukion ympäristö - Vilkas ja keskeinen alue

Plaza de España -aukion ympäristössä on hotelleja kohtuuhintaisista kaupungin parhaisiin, ja täällä yöpyvä voi kävellä kaikkialle keskustaan nopeasti ja nousta Plaza de Españan ympäristöstä bussiin, raitiovaunuun tai taksiin. Linja-autoasemalle on päiväretkiä ja lentokenttämatkaa ajatellen 10-15 minuutin kävelymatka, satama on aivan vieressä ja niin kaupat kuin ravintolatkin ovat lähistöllä.

Miinuspuolena tällä tienoolla voidaan katsoa olevan metelin, jota kuuluu etenkin viikonloppuisin ja karnevaalien aikaan helmi- tai maaliskuussa, jolloin Plaza de Españan tienoo on äänekäs juhlinnan keskipiste pitkälle yöhön. Myös Plaza de la Candelaria- ja Plaza del Principe -aukiot ovat äänekkään juhlinnan täyttämiä tällöin parin viikon ajan.

Tällä alueella hyviä hotelleja ovat etenkin Hotel Atlantico, Hotel Pelinor ja Hotel Principe Paz.

El Toscal - Rauhallisempi ja autenttinen kaupunginosa

Parque Garcia Sanabria -puiston lähettyvillä on rauhallista karnevaalien aikaankin öisin. Juhlintaa kulkuein ja musiikein esiintyy puistossa ja El Toscal -kaupunginosan Calle San Martinin ja Calle de la Rosan ympäristössä iltaisin häiritsevästi viikonloppuisin ja etenkin laskiaistiistaita edeltävänä yönä, mutta tämä ei ole mitään verrattuna Plaza de Españan ympäristön kemuihin. Täältä on noin vartin kävelymatka Plaza de Españalle, ja matkalaukkujen kanssa tänne on paras tulla taksilla linja-autoasemalta, jonne lentokenttäbussi tulee. Alueella ei liiku paljon turisteja.

El Toscalissa ja sen lähistöllä pääsee parhaiten kiinni autenttiseen Santa Cruzin elämänmenoon, ja hinnatkin ovat kaiken osalta edullisempia kuin ydinkeskustassa. Hotellit eivät sinänsä ole edullisempia kuin ydinkeskustassa, mutta niissä on usein paremmat varustelut ja enemmän tilaa.

El Toscalissa sijaitsevia hyviä hotelleja ovat esimerkiksi Hotel Contemporaneo ja Hotel Taburiente.

Muualla

Muualla kaupungissa on jonkin verran hotelleja, mutta niiden sijainti on huono kaupunkilomaa ajatellen. Jos hotelli on Mercado Nuestra Señora de África -kauppahallin ympäristössä, on tästä kohtalaisen lyhyt matka Plaza de Españalle ja lyhyt matka linja-autoasemalle.

Linja-autoaseman vieressä olevilla uusilla alueilla on jonkin verran hotelleja. Täältä pääsee nopeasti päiväretkille, lentokentälle ja El Corte Ingles -tavarataloon ostoksille, mutta alue on valtakatuineen ankeaa seutua, jolla harva mielellään yöpyy. Tällä alueella sijaitsevista majapaikoista maininnan arvoisia ovat etenkin Hotel Silken Atlántico ja Hotel Tanausu.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Santa Cruzissa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkkejä Santa Cruzissa

Hotel Atlantico

(Calle Castillo 12)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pääkävelykadun varrella sijaitseva kahden tähden kohtuuhintainen hotelli, jossa yöpyvää ei liikenteen melu haittaa ja josta on lyhyt matka shoppailemaan ja huvittelemaan. Karnevaalien aikaan tänne saattaa kuulua melua läheisiltä esiintymispaikoilta, mutta muulloin hotelli on kätevä, pidetty majapaikka kaupungin sydämessä.

Hotel Contemporaneo

(Rambla General Franco 116)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Garcia Sanabria -puistoa sijaitseva kolmen tähden hotelli, jossa on uima-allas ja joka on tasoisekseen varsin kohtuullisen hintainen. Keskustan pääaukioille on alle vartin kävelymatka, ja täällä on rauhallista karnevaalienkin aikaan. Hyviä, paikallisten suosimia ravintoloita ja baareja on kulman takana.

Hotel Pelinor

(Calle Bethencourt Alfonso 8)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kohtuuhintainen, erinomaisella paikalla Plaza de Españan vieressä sijaitseva kahden tähden hotelli, jossa yöpyvä pääsee nopeasti nauttimaan keskustan parhaista puolista. Linja-autoasemalle on lyhyt matka päiväretkelle ja lentokenttäbussille, ja muulloin kuin äänekkäiden karnevaalien aikaan alue on pääosin rauhallinen yöpymispaikka.

Hotel Principe Paz

(Calle de Valentin Sanz 33)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Plaza del Principe -aukion laidalla, keskustan parhailla paikoilla sijaitseva kohtuuhintainen ja hyvätasoinen kolmen tähden hotelli, josta asiakkaat ovat pitäneet. Aamiainen, henkilökunta ja siisteys ovat saaneet kiitosta. Laskiaiskarnevaalien aikaan alue on äänekäs ja aamuisin roskainen, mutta muulloin hotellin sijainti on kätevä mutta varsin rauhallinen.

Hotel Silken Atlantico

(Avenida del Tres de Mayo)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hivenen syrjässä mutta linja-autoaseman vieressä sijaitseva korkeatasoinen ja pidetty hotelli, jonka huoneet ovat mukavia ja palvelutaso hyvä. Jos hivenen syrjäinen sijainti ei haittaa, on tämä rauhallinen majapaikka. Lentokenttäbussi tulee viereiselle bussiasemalle, josta pääsee minnepäin Teneriffaa tahansa jatkuvasti lähtevillä busseilla. Plaza de España -aukiolle on 10-15 minuutin kävelymatka.

Hotel Taburiente

(Calle de Doctor Jose Naveiras 24)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä Garcia Sanabria -puistoa sijaitseva hyvätasoinen kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee karnevaalienkin aikaan rauhallisella alueella. Täällä pääsee hyvin kiinni Santa Cruzin normaaliin elämänmenoon, mutta keskustan pääpaikoille on lyhyt, 10-15 minuutin kävelymatka. Hotelli on erinomaisesti varusteltu, sillä on uima-allas ja muutenkin hotelli on kolmen tähden hotelliksi erinomainen.

Muut Santa Cruzin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Santa Cruzissa.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2013/04

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti