Saksa – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Zadarin valttikortteihin kuuluvat kielitaitoiset ja ystävälliset paikalliset, erinomaiset luomuruoat, vilkas ja kohtuuhintainen yöelämä ja muulloin kuin keskikesällä rauhallinen, lomailuun sopiva ilmapiiri, joka tuntuu puhdistavan niin sielun kuin ruumiinkin. Lue lisää Zadarista
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dusseldorf
Varaamalla majapaikan oppaamme sivujen kautta tuet matkaoppaan tekemistä ja kehittämistä ja varmistat että pysymme ilmaisena matkaoppaana, josta hyötyvät kaikki suomalaiset.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Hotellin sisäänkäynti Düsseldorfissa
Hauptbahnhof-päärautatieaseman tienoo on edullista yöpymisseutua. Tänne majoittuvan on hyvä varmistaa, ettei rautatieasemalle ole montaa sataa metriä, sillä lentokenttäkuljetukset tulevat sinne.

Minkälainen hotelli Düsseldorfissa kannattaa valita ja miltä alueelta?

Tällä sivulla kerrotaan niistä Düsseldorfin alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Majoituksen löytäminen Düsseldorfista

Düsseldorfin majapaikat ovat keskittyneet tietyille keskustan seuduille, eikä sieltä näin ole vaikea löytää majapaikkaa. Keskustan vanhoissa kortteleissa Altstadt-vanhassakaupungissa ja Carlstadtissa ei kuitenkaan juurikaan ole hotelleja.

Keskustan uudempi osa, Stadtmitte, on puolestaan varsin hyvä paikka löytää majapaikka. Siellä on sekä kaupungin kaikkein kalleimpiin kuuluvia hotelleja että myös halvimpia. Lähes yhtä paljon majapaikkoja on tästä etelään sijaitsevassa Friedrichstadtissa, josta on kävelymatka Altstadtiin ja muille keskustan tärkeille paikoille, samoin kuin Medienhafeniin. Muualla kaupungissa ydinkeskustan pohjoisosissa on jonkin verran hotelleja, jotka soveltuvat niille, jotka eivät halua yöpyä aivan keskustassa. Seuraavaksi tutustumme alueisiin paremmin.

Keskustan Königsallee-pääkatu - Hienoimmat hotellit

Stadtmittessä sijaitseva Königsallee-pääkatu on kaupungin kallein katu, jonka varrella on kaikkein hienoimpia hotelleja ja jonka varrella yöpyvä saa rahoilleen luksusluokan vastinetta. Königsalleen lähellä on kaikki vanhoista osista uudempiin, ja myös liikenneyhteydet ovat hyvät kaikkialle kaupunkiin. Täällä sijaitsevista hotelleista hyvä on esimerkiksi Breidenbacher Hof, joka on kaupungin hienoimpia majapaikkoja.

Hauptbahnhof-päärautatieaseman tienoo - Edullisempaa tarjontaa

Lähellä sijaitseva Hauptbahnhof-päärautatieaseman tienoo on edullista yöpymisseutua, joka on hivenen rauhatonta iltaisin ja öisin mutta jossa ei sinänsä ole mitenkään vaarallista ole. Tänne majoittuvan on hyvä varmistaa, ettei rautatieasemalle ole montaa sataa metriä, sillä sinne tulevat lentokenttäkuljetukset. Sitä kautta pääsee myös bussilla, metrolla tai linja-autolla siirtymään mihinpäin kaupunkia tahansa ja junalla päiväretkille. Rautatieasemalta on kävelyetäisyys moneen paikkaan. Königsallee on kivenheiton päässä, samoin kuin muut hyvät ostoskadut. Altstadt ja Carlstadt ovat nekin kävelymatkan päässä, eikä Medienhafeniinkaan ole turhan pitkä matka. Rautatieaseman lähellä sijaitsevista hotelleista erityisen hyviä ovat Hotel Plaza Novum Düsseldorf Zentrum ja Hotel Residenz City.

Friedrichstadt - Rauhallista iltaisin

Ydinkeskustan eteläosat ovat nekin varteenotettavia paikkoja hotellille tai muulle majapaikalle. Friedrichstadt on eläväinen kaupunginosa päivisin mutta hiljenee iltaisin, ja siellä on turvallista ja liikenneyhteydet ovat etenkin raitiovaunujen osalta hyvät. Vanhaankaupunkiin ja Medienhafeniin on kumpaankin lyhyt kävelymatka, ja päärautatieasemalle pääsee raitiovaunulla nopeasti. Täällä on mukavasti myös ravintoloita ja jonkin verran baareja iltoja silmällä pitäen. Friedrichstadtissa sijaitsee hinta-laatusuhteeltaan erinomainen hostelli A&O, johon nuorten ja pienellä matkakassalla liikkeellä olevien on hyvä majoittua ympäri vuoden. Siellä sijaitsevista varsinaisista hotelleista hyvä on etenkin InterCity Hotel Düsseldorf.

Düsseldorfin pohjoisosat - Rauhallista päivin ja öin

Muualla kaupungissa lähinnä ydinkeskustan pohjoispuolella on majapaikkoja, jotka kuten Friedrichstadtissa ja päärautatieaseman lähellä yleensäkin ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Tänne majoittuva voi nauttia rauhasta sekä päivisin että öisin, ja täällä on jonkin verran ravintoloita ja baarejakin. Liikenneyhteydet ovat hyvät lentokentälle, ja ydinkeskustaan pääsee sinnekin nopeasti julkisilla. Erityisen hyvää seutua Düsseldorfin pohjoisosat ovat autolla liikkeellä oleville ja myös rauhaa rakastaville. Düsseldorfin pohjoisosissa sijaitsevista hotelleista hyviä ovat esimerkiksi Meliá Düsseldorf ja Villa Viktoria.

Medienhafen-satama - Liikematkailijoille

Näiden alueiden lisäksi Medienhafen-satamassa on hotelleja, jotka ovat kalliita kansainvälisten ketjujen ylläpitämiä, kuten Hyatt ja Marriott. Medienhafen sopii parhaiten majapaikaksi niille, jotka tulevat liikematkalle Düsseldorfiin ja joiden ei tarvitse siirtyä paljonkaan paikasta toiseen. Medienhafenista on paras siirtyä taksilla muihin kaupunginosiin, ja sieltä on vähän pitkä matka kävellä keskustaan. Medienhafeniin ja sen lähelle tulee raitiovaunuja ja busseja, mutta niille on hotelleilta jonkin verran matkaa ja alue on etenkin talvikautena hivenen ankea majapaikka. Nykyisin siellä on hyvä määrä kahviloita, ravintoloita ja illanviettopaikkoja, mutta harva majoittuu alueelle niiden takia. Tämän sivun Medienhafenissa sijaitsevista hotelleista hyvä on esimerkiksi Hyatt Regency Düsseldorf.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hyviä hotelleja Düsseldorfissa

A&O Düsseldorf Hauptbahnhof

(Corneliusstrasse 9 )
Tutustu hotelliin ja varaa huone Nimestään huolimatta jonkin matkan päässä rautatieasemasta, Friedrichstadtin parhailla paikolla sijaitseva hostellityylinen majapaikka, josta on kävelymatka miltei kaikkialle. Yhteismajoitushuoneiden lisäksi täällä on huoneita yhdelle tai useammalle hengelle.

Breidenbacher Hof, a Capella Hotel

(Königsallee 11 )
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pääkadun varrella sijaitseva viiden tähden hotelli, joka ei ole saanut juuri mitään muuta kun ylistystä asiakkailtaan. Hotellin sijainti on erinomainen: täällä voi nauttia kaupungin parhaista shoppailumahdollisuuksista ja ravintoloista yhdessä kuuluisuuksien ja kaupungin kerman kanssa.

Hotel Plaza Novum Düsseldorf Zentrum

(Karlstrasse 4)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Rautatieaseman vieressä, niin sanotussa japanilaisessa kaupunginosassa sijaitseva huokeahintainen hotelli, jonka sijainti ja henkilökunta ovat saaneet paljon kehuja. Aamiainen on sekin monen mieleen, mutta alhainen hintataso näkyy huoneiden varustelutason niukkuudessa ja joissain puutteissa.

Hotel Residenz City

(Worringer Strasse 88)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Keskustassa, rautatieaseman ja bussiaseman vieressä sijaitseva hotelli, jonne on erityisen helppo saapua lentokentältä. Hintatasoltaan edullinen kuten monet muut tämän seudun hotellit, ja hotellin sijainti, aamiainen ja hinta-laatusuhde ovat saaneet runsaasti kehuja.

Hyatt Regency Düsseldorf

(Speditionstrasse 19)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Handelshafen-kanavan rannalla, Medienhafenissa sijaitseva hieno uusi hotelli, jossa on kaikki mahdolliset modernit mukavuudet ja erinomainen palvelutaso. Asiakkaat ovat valitelleet sijainnin epäkäytännöllisyyttä, mutta huoneet ovat hienoja ja täällä pääsee nauttimaan Reinin rantojen uudesta kukoistuksesta.

InterCity Hotel Düsseldorf

(Graf-Adolf-Strasse 81-87)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Friedrichstadt-alueella mutta aivan rautatieaseman vieressä sijaitseva neljän tähden hotelli, jonka hinta-laatusuhde on hyvä. Keskeinen sijainti varmistaa, että lentokenttäyhteydet, vanhakaupunki ja muut kaupungin pääpaikat ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Meliá Düsseldorf

(Inselstrasse 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Ydinkeskustan pohjoisosissa, Hofgarten-puiston ja Tonhalle-konserttisalin vieressä sijaitseva neljän tähden hotelli, jonka varustelutaso on huippuluokkaa ja jonka huoneet ovat miellyttävästi sisustettuja ja erittäin siistejä. Hyvä kulkuyhteydet julkisilla muun muassa messualueelle, mutta monet paikat, kuten Altstadt ja Königsallee-pääkatu, sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.

Mercure Hotel Düsseldorf Nord

(Nördlicher Zubringer 7)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Keskustan pohjoisosissa, Nordstadt-alueella sijaitseva hotelli, joka sijaitsee hivenen syrjässä ja jonka hinta-laatusuhde on huippuluokkaa. Syrjäinen sijainti on hyvä autolla liikkeellä oleville, sillä pysäköintimaksuja ei ole, mutta täältä on hyvät kulkuyhteydet julkisillakin keskustaan. Matka lentokentälle on helppo ja lyhyt, ja hotellilta on noin 5 minuutin kävelymatka bussi- ja raitiovaunupysäkille.

Villa Viktoria

(Blumenthalstrasse 12)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Keskustan pohjoisosissa sijaitseva neljän tähden hotelli, jonka huoneet ovat varsin kohtuullisen hintaisia ja jonka alueella on hivenen syrjäisestä sijainnista huolimatta hyviä ravintoloita ja yöelämää. Aamiainen, helppo matka lentokentälle ja henkilökunnan ystävällisyys ovat saaneet erityisen paljon kiitosta täällä yöpyneiltä.

Muut Düsseldorfin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Düsseldorfissa ja lisäksi tarjoushintaiset vaihtoehdot. Jos olet lähdössä heti, katso ja hyödynnä viimehetken tarjoukset.

Teksti: Peter Forsberg
2013/05

Tilaa uutiskirjeemme

Lue ensimmäisten joukossa uusista oppaista, artikkeleista ja muista Pienen matkaoppaan kuulumisista.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti