Tallink Central -hotellin sisäänkäynti
Suosituimmat alueet hotellille, hostelille tai muulle majapaikalle Tallinnassa ovat vanhakaupunki, satama ja uuden keskustan alue.

Hyviä hotelleja ja alueita yöpymiseen Tallinnassa

Tällä sivulla kerrotaan niistä Tallinnan alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Huoneiden hinnat

Tallinnan hotellien hintataso on korkeampi kuin etukäteen voisi ajatella, ja etenkin kesäkauden aikana toukokuulta elokuulle hinnat ovat lähellä Suomen hintoja.

Hyvän kahden hengen huoneen varsinaisesta hotellista saa alkaen 50–60 eurolla, etenkin jos hotelli on vanhassakaupungissa tai lähellä sitä. Jos haluaa yöpyä tasokkaassa hotellissa, maksaa kahden hengen huone yleensä 80 eurosta ylöspäin, ja neljän tai viiden tähden hotellissa kahden hengen huone maksaa yleensä yli 120 euroa. Talvikaudella hinnat laskevat jonkin verran, mutta hyvältä paikalta keskustasta ja etenkin vanhastakaupungista hotellihuoneesta joutuu maksamaan ympäri vuoden vähintään 40–50 euroa.

Kaikkein edullisinta on yöpyä hostel-tyylisissä majapaikoissa, joissa on yhteismajoitushuoneiden lisäksi yleensä huoneita 1–4 hengelle. Kahden hengen huoneen niistä voi kesälläkin saada 30–40 eurolla, niin vanhastakaupungista kuin sen läheltäkin. Ongelmana hostelien yksityishuoneissa, joissa ei yleensä ole kylpyhuonetta, on se, että ne pitää varata hyvissä ajoin etukäteen. Hostelit ovat entistä suositumpia suomalaisten keskuudessa, mutta niissä yöpyy huomattavasti enemmän muualta maailmasta saapuvia matkalaisia. Hosteleissa on yleensä hyvät yhteiset tilat, joissa voi tutustua muihin matkustajiin, ja niiden palvelut ovat yleensä hyviä ja tilat siistejä.

Huoneiden saatavuus

Tallinna on etenkin kesäkauden aikana hyvin suosittu ja monin osin myös hintava paikka yöpyä. Siellä käy juhannuksen jälkeisen viikon ja elokuun alun välisenä aikana sen verran suomalaisia ja matkustajia muistakin maista, että varaukset on hyvä tehdä viikkoja etukäteen. Etenkin vanhankaupungin pienet ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat majapaikat ovat tukossa myös kesä- ja elokuussa, ja jotkin muutkin ajat kuten hiihtolomaviikot ja syyslomaviikot tuovat paljon ihmisiä Tallinnan hotelleihin.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että suurissa hotelleissa on tilaa lähes aina, mutta pienissä hotelleissa ja hosteleiden 1–4 hengen huoneissa on paljon varauksia kesäisin, viikonloppuisin ja muina kiireisinä matkustusaikoina. Eniten tilaa on sataman ja keskustan uuden puolen suurissa hotelleissa, mutta vanhankaupungin ja Kalamajan hotelleissa on usein täyttä, etenkin vilkkaina matkustusaikoina. Muulloinkin kuin kesällä viikonloput ovat kiireisiä, ja myös sellaiset ajankohdat kuin aika tapaninpäivästä loppiaiseen ja lokakuun syyslomien viikot ovat normaalia vilkkaampia matkustusaikoja.

Vanhakaupunki
Vanhakaupunki on Tallinnan tunnelmallisin ja keskeisin paikka viettää yönsä.

Majoituksen löytäminen Tallinnasta

Vanhakaupunki

Vanhakaupunki on pääpaikka monelle asialle Tallinnassa, ja siellä on hyvä syödä, shoppailla, viettää iltaa, katsella nähtävyyksiä ja muuten vain oleskella. Se ei ole kovin hyvä alue liikuntarajoitteisille, eivätkä läheskään kaikki mielly sen osin heikohkossa kunnossa oleviin mukulakivikatuihin. Siellä on myös jonkin verran mäkiä, ja etenkin talvella ja myös sateella siellä on vähän hankala liikkua. Vanhakaupunki on kuitenkin Tallinnan tunnelmallisin ja keskeisin paikka viettää yönsä, ja jokaisen kannattaa ainakin kerran kokeilla sinne majoittumista.

Varteenotettava varsinainen hotelli vanhassakaupungissa on esimerkiksi Taanilinna Hotel ja toinen on Viru-kadulla sijaitseva, vanhanajan tyyliä edustava Cru Hotel. Vanhankaupungin monista hosteleista hyviä majapaikkoja ovat myös Oldhouse Hostel, Old Town Munkenhof, Rixwell Old Town Hotel ja St. Olav Hotel.

Radisson Blu
Uusi keskusta on kaikin tavoin kätevää tienoota majapaikalle. Vanhaankaupunkiin ja satamaan on lyhyt matka, kadut ovat hyvässä kunnossa eikä talvisinkaan tule vaikeuksia liikkua paikasta toiseen.

Uusi keskusta

Tallinnan vanhankaupungin ympärillä sijaitseva keskustan uudempi puoli on kaikin tavoin kätevää tienoota majapaikalle. Vanhaankaupunkiin ja satamaan on lyhyt matka, kadut ovat hyvässä kunnossa eikä talvisinkaan tule vaikeuksia liikkua paikasta toiseen. Palvelut ovat kaikin tavoin hyviä, ja sen alueella on kaikkialla hyviä ravintoloita, kahviloita, kauppoja, baareja ja kaikenlaista muuta matkailijaa kiinnostavaa.

Huoneet ovat sen alueella suurempia ja hinnoiltaan kohtuullisempia kuin vanhassakaupungissa, ja uudessa keskustassa myös sijaitsee valtava määrä erittäin tasokkaita hotelleja. Tältä kaikkein suosituimmalta hotellialueelta on myös hyvät liikenneyhteydet muualle kaupunkiin, ja siellä yöpyminen on aina varteenotettava vaihtoehto.

Keskustan uuden puolen hotelleista erityisen hyviä ovat esimerkiksi L’Ermitage, Park Inn by Radisson Central Tallinn, Radisson Blu Sky Hotel ja Swissotel Tallinn.

Satama-alue

Tallinnan satama on alati muuttuva ja aika ankea alue, jolla kuitenkin on melkoinen määrä ravintoloita ja ostoskeskuksia. Satamalla on kaksi erillistä osaa, joista altaan kahdella eri puolella ovat A- ja D-terminaalit. Näistä A-terminaali ja sen vieressä sijaitseva B-terminaali [kartalla] ovat kauempana keskustasta ja D-terminaali [kartalla] on lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja muista Tallinnan vetonauloista. Näin ollen D-terminaalin lähellä on muuallakin kuin satama-alueella paljon kaikenlaista nähtävyyksistä kauppakeskuksiin, ravintoloihin ja illanviettopaikkoihin.

A-terminaali puolestaan on hivenen syrjässä esimerkiksi Viru Keskuksesta, mutta sataman tältä eli länsipuolelta on kohtalaisen lyhyt kävelymatka vanhankaupungin laitaosiin. Tämän sivun hotelleista satama-alueen lähellä sijaitsee Metropol Hotel, joka on lähellä D-terminaalia mutta myös Viru Keskusta ja vanhaakaupunkia. Myös Viru Keskuksen vieressä sijaitseva Park Inn by Radisson Central Tallinn on lähellä sataman D-terminaalia, mutta ei aivan vieressä.

Kopli-katu Kalamajassa
Kalamaja on nykyään turvallinen ja kohtuuhintainen paikka hotellille tai muulle majapaikalle.

Kalamaja

Tallinnassa on muitakin alueita, joilla voi hyvin yöpyä, ja niillekin, jotka eivät kaupungissa ennen ole yötä viettäneet, voidaan suositella Kalamajan kaupunginosaa. Se on laaja alue, johon kuuluu myös sataman A-terminaalin vieressä olevia alueita, mutta sen parhaat osat ovat Baltian rautatieaseman ympäristössä. Tältä alueelta, joka on Telliskivi-kadun [kartalla] vieressä, on lyhyt kävelymatka vanhaankaupunkiin.

Itse Kalamajassa on vanhankaupungin lähistöllä melkoinen määrä ravintoloita, jonkin verran baareja ja muita illanviettopaikkoja ja myös ostospaikkoja, joihin kuuluvat Telliskiven putiikit ja rautatieaseman takana oleva tori. Kalamaja oli aikoinaan maineeltaan vaarallista aluetta, mutta nykyään siellä on turvallista ja se on kaikin puolin hyvä ja kohtuuhintainen paikka hotellille tai muulle majapaikalle. Tämän sivun majapaikoista suomalaisomistuksessa oleva huoneistohotelli Corner of Kotzebue sijaitsee Kalamajan rauhallisilla kaduilla.

Piritan ranta
Pirita sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta, ja se on Tallinnan ranta-alue, jolla on paljon kaikenlaista turistia kiinnostavaa.

Pirita ja Rocca al Mare

Muutaman kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Pirita [kartalla] on Tallinnan ranta-alue, jolla on paljon kaikenlaista turistia kiinnostavaa. Alueella on luostari, jolla on suosittu Birgitta-festivaali, tv-torni ja hiekkaranta, jolla etenkin heinäkuussa on suuren maailman meininkiä. Pirita on tunnettu myös siitä, että se oli vuoden 1980 Moskovan olympialaisten purjehduskilpailupaikka, ja siellä on purjeveneitä ja kaikenlaista merellistä, mikä antaa alueelle oman mukavan säväyksensä.

Oleellinen se on kuitenkin vain kesäkauden aikana, huhtikuulta syyskuulle, ja vain keskikesällä eli kesäkuun alkupuolelta elokuun loppupuolelle sinne kannattaa lähteä rannalle. Huonoilla ilmoilla Pirita on kesälläkin vähän ankea paikka, mutta yhteydet keskustaan ovat hyvät ja Piritasta pääsee muutamassa minuutissa Viru Keskuksen korville. Pirita on hyvä alue majapaikalle omalla autolla liikkeelle oleville, sillä siellä on paljon pysäköintipaikkoja.

Perinteinen valinta majapaikaksihotellivalinta, johon voi mennä muulloinkin kuin keskikesällä, on Moskovan olympialaisia varten rakennettu Pirita Spa Hotel. Se on hyvä hotelli perheille ja ryhmille, sillä siellä on kuuden ihmisen huoneistoja.

Täysin päinvastaisessa suunnassa vanhastakaupungista katsottuna on Haabersti ja Rocca al Mare, ja siellä sijaitsevat Saku Suurhall, eläintarha, ulkomuseo, hiekkaranta ja suuri kauppakeskus. Se on ainakin kesäisin hyvä paikka parheilleperheille, ja siellä sijaitsee Hotel Rocca al Mare.

Asunnot ja huoneistot

Monet haluavat vuokrata asunnon tai huoneiston, ja niitä on tarjolla ympäri Tallinnan. Sijaintiin kannattaa aina kiinnittää huomiota, ja jos on liikkeellä omalla autolla, kannattaa kiinnittää huomiota pysäköintimahdollisuuksiin. Niiden suhteen tietenkin laitakaupunki tietenkin on parempi kuin aivan ydin ja etenkiään vanhakaupunki. Yleisesti ottaen mitä syrjemmällä asunto on, sitä edullisempi se on ja sitä vähemmän sille on kysyntää. Huoneistoja on monenmoisia, ja niissä voi yöpyä yksi tai kaksi ihmistä, mutta on myös asuntoja, joihin voi mahtua kymmenenkin henkeä.

Olevi (License: Public domain)
Vanhankaupungin kujalla sijaitseva Olevi Residents on keskeinen ja suosittu huoneistohotelli, josta varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Toompeassa, paikassa jonka lähelle ei helposti pääse autolla, sijaitseva Tallinn City Apartments Old Town Toompea on pidetty ja hintava huoneistohotelli, johon varaus kannattaa tehdä kuukausia etukäteen. Hyvin varusteltu saunalla ja muilla herkuilla, eikä valittamisen aihetta ole juuri kenellekään ollut.

Vanhankaupungin kujalla sijaitseva Olevi Residents on keskeinen huoneistohotelli, joka ei ole kaikkein edullisin mutta jonka huoneistot ovat hyvin varusteltuja. Tämä on suosittu huoneistohotelli, joten varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen, eikä tämä ole hyvä majapaikka omalla autolla liikkeellä oleville.

Keskeinen mutta pysäköintipaikalla varustettu huoneistohotelli on Adelle, joka on Viru Keskuksen yläkerrassa ja josta on hulppeat näkymät. Pidetty mutta hintava paikka viettää yönsä, ja varaukset kannattaa tehdä kuukausia etukäteen.

Lähellä vanhaakaupunkia mutta Kalamajan rauhallisilla kujilla sijaitseva Corner of Kotzebue Apartments on suomalaisomistuksessa oleva vain muutaman asunnon huoneistohotelli, joka on erittäin pidetty ja johon varaus kannattaa tehdä puolikin vuotta etukäteen. Sopii hyvin pariskunnille ja niille, jotka ovat omalla autolla liikkeellä.

Syrjemmällä, parin kilometrin päässä vanhastakaupungista sijaitseva Marta Guest House on autolla liikkeellä oleville hyvä, sillä sen vieressä on ilmaisia pysäköintipaikkoja. Huoneistot ovat ympäristöystävällisesti muunnetussa talossa, ja vain 10 minuutin kävelymatkan päästä siitä on A. Le Coq -areena, jolla on kesäaikaan urheilu- ja musiikkitapahtumia.

Leirintä- ja asuntoautoalueet

Tallinnassa on leirintäalueet sekä keskustan liepeillä että vähän kauempana Piritassa. Kumpikin leirintäalue on melko pieni, joten etenkin heinäkuussa paikka on hyvä yrittää varmistaa etukäteen.

Lähempänä keskustaa sijaitseva Tallinn City Camping (Pirita tee 28) [kartalla] on Laululavan vieressä. Siellä voi yöpyä paitsi teltalla myös asuntoautolla tai matkailuvaunulla, toukokuun loppupuolelta syyskuun puoliväliin.

Toinen vaihtoehto on kauempana Piritassa, ja siellä Pirita Harbour Camping (Regati pst 1) [kartalla] on paikka, jonne voi viedä asuntoauton tai teltan.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Tallinnassa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkit

Metropol Hotel

(Roseni 13)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Suuri suosittu hotelli Rotermannin korttelistossa, lähellä sataman D-terminaalia, vanhaakaupunkia ja Viru Keskusta. Tänne voi tulla myös omalla autolla, mutta edullisimmissa huoneissa ei aamianen kuulu huoneen hintaan.

Hotel Rocca al Mare

(Lillevälja 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Rocca al Maressa, keskustan ulkopuolella, lähellä kauppakeskusta, Saku Suurhallia, eläintarhaa ja ulkomuseota sijaitseva kylpylähotelli, jossa on sauna ja pieni uima-allas. Ilmainen pysäköintipaikka ja hyvin varustellut huoneet ovat pitäneet siellä yöpyneet tyytyväisinä, ja tämä on erinomainen hotelli perheille.

St. Olav Hotel

(Lai 5)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vanhankaupungin pääkaduilla, kivenheiton päässä Raatihuoneentorista sijaitseva hotelli, joka on vanhassa rakennuksessa ja jonka huoneet on sisustettu antiikkihuonekaluin. Hotelli ei ole hyvä autoilijoille, mutta perheet viihtyvät siellä. Vanhankaupungin pääpaikkojen lisäksi Kalamaja ja Balti Jaamin kauppahalli ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Rixwell Old Town Hotel

(Lai 49)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Keskeisellä paikalla lähellä Raatihuoneentoria mutta myös Kalamajaa sijaitseva, tyylikäs ja hyvin varusteltu hotelli, joka on keskiaikaisessa rakennuksessa. Pidetty ja melko hintava hotelli, johon varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Pirita Spa Hotel

(Purje 9)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kohtuuhintainen ja suuri kylpylähotelli, joka sijaitsee aivan Piritan bussipysäkin vieressä. Lähellä on ranta ja kaikenlaista muuta, ja tämä on hyvä majapaikka pariskunnille ja perheille. Ilmainen pysäköintipaikka, joten tänne on hyvä tulla myös omalla autolla liikkeellä olevien.

L’Ermitage

(Toompuiestee 19)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Uuden keskustan puolella mutta vain puolen kilometrin päässä vanhankaupungin Toompeasta sijaitseva suuri, hyvin varusteltu hotelli, josta on pidetty paljon. Hyvään varustelutasoon nähden edullinen hotelli, johon tosin on satamasta matkaa ja joka soveltuu parhaiten useamman päivän oleskelulle kuin lyhyelle lomalle.

Park Inn by by Radisson Central Tallinn

(Narva maantee 7C)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Viru Keskuksen, vanhankaupungin ja sataman lähellä sijaitseva suuri uudehko hotelli, josta voi kävellä kaikkialle keskustaan ja julkisilla siirtyä vaivatta kaikkialle kaupunkiin. Hotellissa on sauna, ja se soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille. Hotellilla on oma pysäköintipaikka, joten tänne voi tulla autollakin.

Oldhouse Hostel

(Uus 26)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vanhankaupungin parhailla paikolla mutta rauhallisella tienoolla sijaitseva hostel-tyylinen majapaikka, jossa on paitsi yhteismajoitushuoneita myös aika pieniä huoneita 1–4 hengelle. Tämä on edullinen ja melko kodikas vaihtoehto niille, jotka eivät halua sijoittaa liikoja majapaikkaan.

Old Town Munkenhof

(Munga 4)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vanhankaupungin rauhallisella kujalla mutta lähellä kaikkea sijaitseva hotelli, joka on entisessä munkkiluostarissa. Alakerrassa on yhteismajoitushuoneita, jotka sopivat nuorille, mutta yläkerrosten huoneet ovat hyviä kenelle tahansa. Monessa huoneessa ei ole omaa kylpyhuonetta ja yläkerran huoneet ovat pieniä, joten yksityiskohtiin kannattaa varausta tehdessä kiinnittää huomiota. Hotelli on erinomaisella paikalla, mutta se on melko yksinkertainen ja nuorekas, eikä sovellu luksusta etsiville.

Radisson Blu Sky Hotel

(Rävala puiestee 3)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Tämä neljän tähden ja 280 huoneen hyvin varusteltu ja moitteeton hotelli sijaitsee Kaubamajan takana, muutaman sadan metrin päässä vanhastakaupungista. Se on kuntosaleineen ja kylpylöineen takuuvarma valinta loistohotellille, jossa yöpyvälle ei ole luvassa ikäviä yllätyksiä.

Swissotel Tallinn

(Tornimäe 3)
Tutustu hotelliin ja varaa huone 238 huoneen ja viiden tähden loistohotelli, joka on yksi kaupungin pidetyimpiä majapaikkoja. Se sijaitsee lähellä Viru keskusta ja vanhaakaupunkia, ja täällä yöpyvä voi olla varma siitä, että hotellivalinta on kaikin puolin onnistunut.

Taanilinna Hotel

(Uus 6)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vanhassakaupungissa ja aivan sen sydämessä sijaitseva pidetty mutta kohtuuhintainen 20 huoneen hotelli, jossa sijainnin lisäksi on kiitelty palvelun ystävällisyyttä. Sen yhden ja kahden hengen huoneissa on eri tasoja, ja täällä voivat hyvin yöpyä niin pienellä kuin vähän suuremmallakin matkakassalla liikkeellä olevat.

Cru Hotel

(Viru 8)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Mahdollisimman keskeisellä paikalla sijaitseva pidetty 15 huoneen ja neljän tähden hotelli, joka on tyylikäs ja mukava majapaikka. Täällä yöpyvä pääsee nauttimaan kaikista vanhankaupungin herkuista, mutta kadulta voi tietysti kesäisin kuulua yöllä meteliä ja hotelli on vilkkaalla paikalla, joka nimenomaan kesällä elää yötä myöten.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2018/03

Lukijoiden kommentteja

Onko kenelläkään hotel Barons'sta mitään kokemuksia? /Heidi

Baronsin tiloissa toimi ennen pankki ja rakennus on arvokas jugend-tyyliä. Tämä näkyy myös esim hississä. Toisessa kerroksessa on kulmapöytä josta on täydellinen valokuvauksellinen maisema raatihuoneentorin suuntaan. Silloin kun minä kävin niin huoneen hintaan kuului myös illallinen. Pieniä kierreportaita pitkin pääsee sikaribaariin. Hotelli on persoonallinen ja pieni, eli siis vaihtoehto silloin kun ei halua kuusikerroksiseen standard-laatikkoon. Osa huoneista on pieniä, mutta täytyy muistaa että rakennuksen suojelua on kunnioitettu kun seiniä ei ole kaadettu. Ruoka ja aamupala on varsin monipuolista. Sisätilat eivät ole hienostelevan steriilejä. /Martti Salomaa

Älkää menkö hotelli Braavoon (kalev span takana). Siellä osassa huoneista on hometta. Yritetty maalilla peittää varsin kömpelösti. Meni hiihtoloman reissu lasten kanssa pieleen. Markkinoidaan juuri lapseiperheille, koska tilavat huoneet ja minikeitiö. Huti mikä huti! /anzu

Olevi Residence - keskellä vanhaa kaupunkia, siisti, hyvä ruokaa ja palvelu (matkatavarat kannettiin huoneeseen). Hotell Bern, heti vanhan kaupunginlaidalla. Siisti ja upea. Pyrimme aina löytämään hotellin vanhasta kaupungista js ollaan aina onnistuttu vielä edulliseen hintaan ( esim. Bern 2 yötä aamiaisella 158€ jne) kunhan jaksaa surfata netissä hyvissä ajoin. Noi kaikki Olympiat ja Virut ovat niin samanlaisia, ei mitään omaperää. /sieltä kotoisin

Olen toistakymmentä kertaa viihtynyt Wana Viru -hotellissa vanhankaupungin kupeessa. Autonkin saa pihaan parkkiin, vaikkakin ajo hotelliin on hankala, mutta olen jo tottunut mukulakiviin ja ahtaisiin katuihin. Toinen paikka johon ihastuin on 15 min ajomatkan päässä Tallinnasta - Viginkite Kula, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. /Nina

St. Olav Hotel vanhassa kaupungissa on mielenkiintoinen sisustukseltaan, hauska ja omaperäinen sokkeloisine käytävineen. Sijaintikin oikein hyvä. Mutta jos nukkua haluaa, niin en suosittele. Samassa rakennuksessa on yökerho, jossa soi poppis viiteen asti aamulla. Kuuluu muuten aika hyvin etenkin siihen ensimmäiseen kerrokseen. Ei oltu huomattu muilta kommentteja tästä ennen reissuamme ja koettiin sitten omakohtaisesti. /Mango

Olimme heinäkuussaa 2014 Hotel Euroopassa. Mielestämme tosi hyvä hotelli D-terminaalin läheisyydessä. Huone oli ilmastoitu ja aamiainen tosi hyvä ja maittava. Rauhallista. Oli mukava istuskella terassilla ja seurata ihmisten touhuja. Voin suositella lämpimästi. Tätä hotellia ennen olimme yöpyneet Sokos hotelli Virussa; ei ole siinäkään moitittavaa, on vaan paljon kalliimpi kuin Euroopa, sen vuoksi vaihdomme. /koivupuu 55

Seaport vaihtaa jatkuvasti nimeään. Miksiköhän? Aikaisemmilla nimillään keräsi melkoisen määrän negatiivista palautetta! /tallinnankävijä

Viru hotellin invahuone oli erittäin hyvä ja viileä kuumalla. Pyörätuolilla pääsee hyvin kulkemaan ja apua sain jopa ilman pyytämättä, joten kiitos Sokos-hotellit. /Jousil

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti