Tanska – Lisää kiinnostavia paikkoja
Kööpenhamina
Kööpenhamina
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Kööpenhamina
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
AC Hotel Bella Sky, Kööpenhamina
Skandinavian suurin hotelli, Bella Sky sijaitsee Kööpenhaminassa, 12 minuutin metromatkan päässä keskustasta. Hotellissa on kaksi tornia, jotka on yhdistetty toisiinsa korkeuksissa kulkevalla sillalla.

Millainen hotelli Kööpenhaminassa kannattaa valita ja miltä alueelta

Kööpenhaminassa on suosittua majoittua lähelle rautatieasemaa, jonka tuntumassa ovat Tivoli, monet museot, pääkävelykatu ja erinomaiset kulkuyhteydet metrolla, paikallisjunilla ja busseilla. Toinen alue, jolla yöpyminen on normaalia aluetta suositumpaa ja kätevämpää, on Nyhavn, joka on Kööpenhaminan vanha satama-alue ja jonka tuntumassa on myös Kongens Nytorv metroasemineen. Kööpenhaminassa on lyhyellä lomalla kätevää olla lähellä metroasemaa ja etenkin linjaa, joka kulkee lentoasemalta keskustaan. Kongens Nytorvin lisäksi sen reitin varrella on Nørreport, joka myös on lähistöineen erinomainen alue majapaikalle.

Kööpenhaminan hotellihuoneet ovat lähes poikkeuksetta hintavia, ja siellä on paljon pieniä huoneita. Kaupungissa kannattaa varautua maksamaan majapaikasta normaalia enemmän, ja jos haluaa säästää matkakuluissa, voi yöpyä hostelissa tai keittiöllä varustetussa huoneistossa, sillä myös ruokailu on kallista Kööpenhaminassa. Se ei ole mikään huippusuosittu kaupunkikohde, mutta siellä voi olla koska tahansa suuria tapahtumia ja paljon vierailijoita, joten majapaikka kannattaa aina katsoa ainakin kuukausi ennen matkan alkua.

Majoituksen löytäminen Kööpenhaminasta

Kööpenhaminassa hotellihuoneet ovat hinnoissaan, ja jos siellä haluaa olla maksamatta vähintään lähes sataa euroa huoneesta, on siellä hosteleita, joista voi saada reilulla 20 eurolla pedin. Hotellin sijainnilla ei aina ole merkitystä, sillä Kööpenhaminan keskustaan on ilmestynyt kohtuuhintaisia hotelleja, kuten Wake Up -ketjun hotelli, ja sellainen löytyy aivan rautatieaseman vierestäkin. Myös Dan-halpishotellien ketju tarjoaa normaalia edullisempia huoneita, ja silläkin on hotelleja hyvissä paikoissa.

Jos Kööpenhaminassa haluaa yöpyä Nyhavnin tienoilla tai muulla ydinkeskustan parhaaksi katsotulla paikalla kolmen tähden tai sitä hienommassa hotellissa, maksaa yö satoja euroja. Kööpenhaminassa on tärkeää lyhyellä lomalla majoittua niin, että on sekä ytimessä että lähellä lentokentältä tulevan metron asemaa, ja tässä mielessä parhaat alueet ovat Kongens Nytorvin ja Nørreportin lähellä, joskin myös rautatieaseman tuntuma, jolle voi saapua suoraan lentoasemalta junalla, on sekin lyhyellä lomalla oleville hyvä alue. Jos Kööpenhaminaan saapuu viikonlopuksi, loma-aikoina kuten syyslomalla tai kesällä, kannattaa etenkin normaalia edullisempi majapaikka varata ainakin kuukausi etukäteen.

Kööpenhaminassa voi hotellien ja hostelien lisäksi yöpyä huoneistossa, jossa on normaalia parempi varustelu, kuten keittiö. Kööpenhaminassa ravintoloissa ruokailu on hintavaa, ja näin ainakin oman aamiaisen ja kenties illallisenkin majapaikalla laittava voi säästää matkakuluissa melkoisesti.

Tivoli ja päärautatieasema, ilmakuva
Kööpenhaminassa hotellin etsiminen on hyvä aloittaa Tivolin ja päärautatieaseman ympäristöstä

Parhaat seudut majapaikalle

Kööpenhaminassa hotellin etsiminen on hyvä aloittaa Tivolin ja päärautatieaseman ympäristöstä, niin ydinkeskustan puolelta kuin Vesterbrostakin, sillä rautatieaseman ympäristö on kaikin tavoin kätevä alue yöpymiselle.

Toinen normaalia parempi keskustan alue majapaikalle on Nyhavn, sillä tämä ikoninen Kööpenhaminan vanha satama on hyvien liikenneyhteyksien varrella ja sen ympäristössä on paljon nähtävää ja tekemistä. tienoo ja korttelit siitä pohjoiseen, missä sijaitsee valtava määrä turisteja kiinnostavia nähtävyyksiä. Nyhavn on kalliimpaa mutta myös tyylikkäämpää aluetta kuin päärautatieaseman tienoo, ja kulkuyhteydet ovat sieltä muualle kaupunkiin hyvät.

Kaupunkia tuntemattomalle nämä keskustan alueet ovatkin kaikkein parhaita majapaikalle, mutta tietysti jos löytää hinta-laatusuhteelta hyvän majapaikan muualta ja kulkuyhteydet ovat hyvät, voi yöpyä missä tahansa Kööpenhaminan alueella. On kuitenkin hyvä tietää, että jos majapaikka ei ole keskustassa, kuluu monesta kaupunginosasta turhan pitkään ytimeen ja muille tärkeille paikoille kulkemiseen.

Scandic-hotelli, Rådhuspladsen
Raatihuoneentori eli Rådhuspladsen on kaupungin pääaukio.

Päärautatieaseman ja Tivolin ympäristö sekä Rådhusplatsen

Kööpenhaminan päärautatieasema [kartalla] sijaitsee ydinkeskustan laitaosissa, Tivolin ja Vesterbron kaupunginosan välissä. Siltä on vain muutaman minuutin kävelymatka pääkävelykadulle (Stroget), Kødbyenin huvittelualueelle (Meatpacking District), monelle museolle ja moneen muuhunkin paikkaan.

Alueelle majoittuvan ei ole välttämätöntä käyttää julkisia liikennevälineitä, mutta lentoasemalta päärautatieaseman ympäristöön pääsee vaivatta, joko junalla tai vaihtamalla metroa Kongens Nytorvin asemalla. Uudehkon metroaseman takia rautatieasemalta voi niin halutessaan siirtyä nopeasti kaikkialle ilman, että tarvitsee käyttää bussia, ja tämä alue, joka periaatteessa on päärautatieaseman edustan ja raatihuoneentorin (Rådhusplatsen) välimaastossa, soveltuu myös niille, jotka haluavat kävellä kaikkialle mutta silti tutustua Kööpenhaminan ytimen parhaisiin osiin.

Alueella ja noin kilometrin säteellä siitä voi tehdä kaiken mahdollisen ruokailusta nähtävyyksien katseluun, ja jos haluaa vierailla vaikka Vesterbrossa illallisella tai yömyssyllä, ovat nämäkin korttelit kävelymatkan päässä. Alueen hotellit ovat kaupungin kalleimmasta päästä, ja jos haluaa edullisemman huoneen, kannattaa katsella niitä rautatieaseman takana olevan Vesterbron alueelta.

Hyviä majapaikkoja tällä alueella ovat esimerkiksi Hotel Alexandra ja Skt. Petri.

Vesterbrogade-katu, Vesterbro
Vesterbro on ydinkeskustan vieressä sijaitseva alue, jonka pääkatu Vesterbrogade on hyvä majapaikkojensa puolesta.

Vesterbro, Kødbyen, Enghave Plads ja muut rautatieaseman takana olevat alueet

Vesterbro on ydinkeskustan vieressä, rautatieaseman takana sijaitseva alue, joka ennen oli rauhaton ja epämääräinen mutta joka on keskiluokkaistunut siistiksi alueeksi. Pääkatu Vesterbrogade on hyvä katu majapaikkojensa puolesta, ja sen lähistöllä on myös hosteleita, huoneistoja ja keskihintaista edullisempia hotellihuoneita. Istedgadella on perinteisesti ollut edullisia hotelleja, joihin voi mennä kyselemään huonetta, jos saapuu kaupunkiin ilman varausta.

Yksi erinomainen alue edulliselle hotellille on myös Kødbyen [kartalla] eli ”Meatpacking District”, joka myös tunnetaan ”DGI Byen” -nimellä. Sen alueella on keikkapaikkoja, baareja, yökerhoja, tapahtumia, taidenäytöksiä ja muuta kulttuurielämää laidasta laitaan. Tietoa alueen tarjonnasta voi lukea vaikka Visit Copenhagenista.

Tämä alue jatkuu melko pitkälle, ja metroa on laajennettu ja edelleen laajennetaan tähän suuntaan, niin että Enghave Plads [kartalla] on nykyään myös kätevä alue, vaikka se on jo pitkällä ytimen ulkopuolella.

Valtaosa Kööpenhaminassa vierailevista suomalaisista viihtyy kortteleissa, jotka ovat rautatieaseman takana. Tällä alueella on valtava määrä erilaisia hotelleja, huoneen voi saada keskihintaa paljon halvemmalla, alueen ravintolat ja illanviettopaikat ovat erinomaisia, kulkuyhteydet ovat kaupungin parhaimmistoa ja lentoasemalle on helppo siirtyä. Lisäksi rautatieaseman takaa on sen verran lyhyt matka pääpaikoille, että julkisia ei ole pakko käyttää.

Kaupunginosassa on melkoisesti kaikenlaisia majapaikkoja laidasta laitaan, ja hyviä hotelleja kaupunginosan sydämessä ovat esimerkiksi korkeatasoinen Hotel Absalon, Comfort Hotel Vesterbro, Savoy Hotel, Tivoli Hotel ja kohtuuhintainen Wake Up Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade.

Admiral, Hotelli Nyhavnin alueella Kööpenhaminassa
Nyhavnin alueella hyvä majapaikka on esimerkiksi Copenhagen Admiral Hotel.

Kongens Nytorv ja Nyhavn

Suurin nähtävyysalue kaupungissa on Kongens Nytorvin pohjoispuolella olevan Nyhavnin ja siitä pohjoiseen olevan Frederiksstadenin alueella, ja jos haluaa yöpyä tällä alueella, on hyvä valmistautua maksamaan enemmän kuin muualla kaupungissa yöpyvät.

Nyhavnin värikkäitä taloja
Monet hotellit ovat pieniä ja tunnelmallisia Nyhavnin tienoilla, ja täällä voi nauttia alueen parhaista puolista täysin siemauksin.

Nyhavnin tienoilla on hyvät ravintolat, kaupat ja kulkuyhteydet, ja myös yö- ja kulttuurielämä on lähellä. Monet hotellit ovat pieniä ja tunnelmallisia Nyhavnin tienoilla, ja täällä voi nauttia alueen parhaista puolista täysin siemauksin. Parhaimmillaan alue on kesäkautena, ja talvella se on vähän ankea paikka viettää yönsä. Alue on kuitenkin kulkuyhteyksiltään erinomainen ympäri vuoden, sillä lentoasemalta tulee metro Kongens Nytorville, ja näin se soveltuu lyhyelläkin matkalla oleville.

Tämä on myös hyvä alue ostoksista kiinnostuneille, sillä lähellä sijaitsevat kaupungin suurimmat tavaratalot ja hienoimmat putiikit. Koko alue on myös hyvin merellinen, ja kesäaikaan se soveltuu hyvin niille, jotka haluavat lähteä jonkinlaiselle laivakyydille.

Hyviä majapaikkoja tällä seudulla on esimerkiksi Copenhagen Admiral Hotel ja Wakeup Copenhagen, Borgergade, joka on ollut suuressa suomalaisten suosiossa.

Muita mahdollisia alueita majapaikalle: Christianshavn, Nørreport, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg ja Amager (Kastrup)

Kööpenhaminassa on paljon eri alueita, joissa voi yöpyä, ja jos kesän kiireisinä kuukausina tekee varauksen juuri ennen matkaa, voi halvempaa huonetta etsivä joutua yöpymään kauempana keskustasta. Kaikkein paras on yöpyä lähellä metroasemaa, ja esimerkiksi Nørreport on kätevä asema, sillä sen ympäristö on osa ydinkeskustaa ja nämä korttelit kuuluvat Kööpenhaminan parhaimpiin.

Yksi kohtuuhintainen perushotelli, joka on aivan aseman vieressä, on Scandic Nørreport, ja se on hyvin kätevällä paikalla sijaitseva mutta keskihintaista edullisempi hotelli.

Jos haluaa olla hotellissa lähellä lentokenttää, on Best Western Plus Airport Hotel siihen hyvä ratkaisu.

Generator, Hostelli Kööpenhaminassa
Kööpenhaminan hosteleista suomalaisten suosiossa on esimerkiksi Generator.

Hostelit

Kööpenhaminan hotellit ovat kalliita, ja siellä voi säästää melkoisia summia, jos tyytyy hostel-tyyliseen majoitukseen. Hostelit, joita Kööpenhaminaan ilmestyy lisää usein erikoisiin paikkoihin kesällä asuntoloiden ollessa tyhjillään, tarjoavat tilaisuuden yöpyä parhaimmillaan noin 20 eurolla ja keskittyä kaupunkiin tutustumiseen.

Hosteleissa on helppo tavata kaikkialta maailmasta tulevia matkustajia, ja Kööpenhaminassa hosteleissa yöpyykin kaikenlaisia ihmisiä ja myös ikäihmisiä. Kööpenhaminan hosteleissa on yleensä hyvät suihkutilat, kylpyhuoneet, keittiöt ja oleskelutilat, ja meininki on usein varsin rentoa ja kansainvälistä. Yhteismajoitushuoneiden lisäksi ainakin ympäri vuoden toiminnassa olevissa hosteleissa on yksityishuoneita, joita voi olla myös perheille, ja sellainen voi joissain tapauksissa mutta ei suinkaan kaikissa olla edullisempi kuin halvimmissa hotelleissa.

Kööpenhaminan hosteleista suomalaisten suosiossa ovat olleet erityisesti Generator ja Danhostel City, joka sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä ja joka on ollut suomalaisten suosiossa. Myös Downtown Hostel on suosittu kätevän sijaintinsa ja suuren kokonsa takia.

Useimmat Kööpenhaminan hostelit löytyvät Booking.comista.

Leirintäalueet

Jos Kööpenhaminan ympäristöön mielii leirintäalueelle, Copenhagen Camping Dragør on lähellä kaupungin keskustaa sijaitseva leirintäalue. Siellä voi nukkua teltassa, asuntoautossa tai mökissä, ja sinne pääsee Kööpenhaminan keskustasta junalla tai bussilla puolessa tunnissa. Hinnat eivät ole kovin edullisia ja leirintäalueella on erilaisia lisämaksuja, mutta siellä voi yöpyä teltassa alle 100 kruunulla per henkilö, ja halvin kahden hengen mökki maksaa vähän alle 400 kruunua. Paikka on avoinna ympäri vuoden, ja tänne voi majoittua erikoishinnoilla talvikaudella, joka on lokakuun alusta huhtikuun alkuun.

Kööpenhaminan tienoolla on muutama muukin leirintäalue, ja niistä voi lukea Visit Copenhagenista.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Kööpenhaminassa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkit

Best Western Plus Airport Hotel

(Kastruplundgade 15)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lentoaseman vieressä Amagerissa sijaitseva kolmen tähden ja 228 huoneen hotelli, joka on edullisempi kuin keskustan majapaikat mutta joka on silti tasokas. Hotellissa on hyvät palvelut kuntosalista tietokonehuoneeseen, ja tämä soveltuu niin matkailun ammattilaisille kuin muille lentoa odotteleville.

Comfort Hotel Vesterbro

(Vesterbrogade 23–29)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vesterbrossa, rautatieaseman, metroaseman ja Tivolin läheisyydessä oleva kolmen tähden vähän keskihintaista hintavampi kaikin tavoin moderni hotelli, jossa on parhaiten huoneita kahdelle hengelle mutta josta löytyy huoneita myös yhdelle ja kolmelle hengelle. Sijainti on kaikin tavoin erinomainen, niin että lentoasemalta on helppo siirtyä hotellille, kuten myös rautatieasemalta ja bussiasemalta, ja Kööpenhaminassa voi vain kävellä paikasta toiseen. Hotellin lähellä on tuhottomasti ruokapaikkoja, korttelisto on hyvää maastoa yöelämälle ja lähellä on myös Kødbyenin huvittelualue. Muuten täysin ylihintainen aamiainen, jota on pidetty hyvänä, kannattaa sisällyttää huoneen hintaan, sillä aamiaisen kanssa huoneet maksavat yleensä vain muutaman euron enemmän.

Copenhagen Admiral Hotel

(Tolbodgade 24–28)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Nyhavnin ja Amalienborgin välimaastossa, lähellä kaikkea nähtävyyksistä ostosmahdollisuuksiin ja yöelämään sijaitseva neljän tähden ja 366 huoneen hotelli, jonka sijaintia ja aamiaista on vaikea ylittää. Täältä on myös hyvät kulkuyhteydet etenkin metrolla, jolla pääsee myös kätevästi lentoasemalle.

Hotel Absalon

(Helgolandsgade 15)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Päärautatieaseman vieressä Istedgadella, monen muun hotellin naapurissa sijaitseva neljän tähden keskihintaista hintavampi hotelli, jossa voi nauttia luksusluokan tarjonnasta. Hotelli on tyylikkäästi modernia ja perinteistä yhdistelemällä sisustettu, ja siellä on melkoinen määrä tilavia huoneita maksimissaan neljälle hengelle. Hyvänä pidetty aamiainen on erikseen ostettuna ylihintainen, mutta sen voi saada huoneen hintaan huomattavasti edullisemmin. Hotelli on hienoudesta huolimatta varustukseltaan perusluokkaa, niin että siellä ei ole kuntosalia tai muita lisukkeita, mutta suomalaiset ovat viihtyneet siellä hyvin. Asiakkaat ovat pitäneet etenkin sijainnista, siisteydestä, henkilökunnasta ja aamiaisesta.

Hotel Alexandra

(H. C. Andersens Boulevard 8)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kööpenhaminan ydinkeskustassa, lähellä Tivolia ja päärautatieasemaa sijaitseva kolmen tähden ja 61 huoneen hotelli, jolta on lyhyt matka kaikkialle ja jonka ympäristössä on hyvä syödä, viettää iltaa ja tehdä ostoksia. Kulkuyhteydet ovat hyvät, ja hotellin retrohenkinen sisustus on viehättänyt lähes kaikkia.

Savoy Hotel

(Vesterbrogade 34)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vesterbron puolella mutta hyvin lähellä ydinkeskustaa sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, jolla on kolme tähteä ja 66 huonetta. Tänne on alle vartin kävelymatka päärautatieasemalta, mutta myös kulkuyhteydet ovat linja-autolla hyvät kaikkialle kaupunkiin. Alue on nykyisin miellyttävä. Lähellä on paljon kaikenlaisia ruokapaikkoja, jonkin verran nähtävyyksiä, erilaisia ostospaikkoja ja myös illanviettomahdollisuuksia melkoisesti.

Scandic Nørreport

(Frederiksborggade 18)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lentoasemalta tulevan metrolinjan reitin varrella sijaitseva ketjuhotelli, joka on hivenen hintava mutta joka soveltuu hyvin etenkin pariskunnille. Eleettömästi sisustettujen huoneiden hintaan kuuluu hyvänä pidetty aamiainen, ja tänne yöpyvällä ei ole luvassa minkäänlaisia ongelmia. Kattoterassi on miellyttänyt siellä yöpyviä, aamiainen on saanut kehuja ja huoneita on pidetty siisteinä ja viihtyisinä. Alue on sekin miellyttänyt monia, sillä lähellä on hyviä kävelykatuja, paljon ruokapaikkoja ja myös illanviettomahdollisuuksia. Hotellilta on vain muutaman sadan metrin matka pääkävelykadulle, ja jos tarvetta tulee julkisille, voi niillä siirtyä hetkessä myös päiväretkelle.

Skt. Petri

(Krystalgade 22)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Latinalaiskorttelistossa, ydinkeskustan miellyttävimpiin kuuluvalla alueella sijaitseva 268 huoneen luksusluokan hotelli, joka on lähellä kaikkea ja jolta on hyvät kulkuyhteydet julkisilla. Lentoasemalta tänne pääsee hyvin metrolla, samalta asemalta pääsee hyvin päiväretkille junalla ja täältä kävelee hyvin nopeasti kaikille tärkeille paikoille. Nähtävyydet, ostospaikat, ravintolat ja yöelämä ovat lähellä, mutta siitä huolimatta alue on melko rauhallinen valtaosan ajasta.

Tivoli Hotel

(Arni Magnussons Gade 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vesterbron uusituilla laita-alueilla, lähellä kahta rautatieasemaa ja yö- ja ravintolaelämän uutta keskusta entistä teurastamoaluetta sijaitseva erittäin hyvin varusteltu 396 huoneen ja neljän tähden hotelli. Tämä on erityisen hyvä hotelli lapsiperheille, ja tämä soveltuu majapaikaksi niille, jotka haluavat mahdollisimman hyvin varustellun hotellin. Hotellissa on uima-allas, kaksi ravintolaa, lastenhoitopalvelut, kuntokeskus ja paljon muuta, ja parikin rautatieasemaa hyvine liikenneyhteyksineen sijaitsee lähellä.

Wake Up Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

(Carsten Niebuhrs Gade 11)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vesterbrossa, lähellä Kødbyenin huvittelualuetta ja rautatieasemaa sijaitseva kahden tähden hotelli, jossa on keskihintaista huokeahintaisempia huoneita 1 ja 2 hengelle. Sijainti on erinomainen kulkuyhteyksiltään, sillä lentoasemalta voi halutessaan tulla suoraan junalla tai kerran vaihtamalla metrolla lähelle, ja myös bussipysäkit ovat aivan tämän hotellin naapurissa. Huoneet ovat pieniä, niissä on ilmastointi ja oma kylpyhuone mutta aamiainen maksaa ylimääräistä. Hotellissa yöpyneet ovat pitäneet sen siisteydestä, sijainnista joka on kätevä myös nähtävyyksiä ajatellen ja siitä, että aulasta saa vuokralle polkupyörän.

Wakeup Copenhagen

(Borgergade, Borgergade 9)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kööpenhaminan suurimmalla nähtävyysalueella sijaitseva suuri, lähes 500 huoneen mutta vain kahden tähden hotelli, jonka sijainti ja toimivuus ovat kuitenkin huippuluokkaa. Täältä on kivenheitto metroasemalle, pääostoskadulle ja kaikkein merkittävimmille nähtävyyksille, ja tänne majoittuvan on helppo nauttia kaupungin parhaista paloista niin kävellen kuin julkisia käyttämälläkin.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti: Peter Forsberg
2022/12

Lukijoiden kommentteja

City Public Hostel osoittautui hyväksi paikaksi. € 18,-/yö, ja kaikki perustoiminnot OK. /Kari

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti