Turkki – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Puerto de la Cruz on parhaimmillaan lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Suomesta Teneriffalle lentävä laskeutuu lähes poikkeuksetta sen eteläiselle lentoasemalle, josta on noin puolentoista tunnin matka Puerto de la Cruziin.
koristekuva Hivenen syrjässä sijaitseva Puerto de Mogán on Gran Canarian etelärannikon helmiä, sillä se on tunnetusti autenttisempi ja vähemmän räikeä turistipaikka kuin muut etelärannikon lomapaikat
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Marmaris
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Hotelli pääaukion lähellä
Marmariksessa on hyvä yöpyä Uzunyal-rannalla, joko basaarin ja pääaukion (kuvassa) vieressä tai Içmelerin rantakohteessa keskustan ulkopuolella.

Minkälainen hotelli Marmariksessa kannattaa valita ja miltä alueelta

Tällä sivulla kerrotaan niistä Marmariksen alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Parhaat tienoot majapaikalle Marmariksessa ja sen lähiympäristössä

Marmariksessa on hyvä yöpyä Uzunyal-rannalla, joko basaarin ja pääaukion vieressä tai sitten kauempana siitä. Perheille ja rauhaa hakeville Içmeler, Turunc ja muut lähistön rantapaikat ovat hyviä vaihtoehtoja, mutta niistä on sitten matkaa Marmariksen keskustaan.

Uzunyal-ranta

Marmariksen monet matkatoimistojen käyttämät hotellit sijaitsevat ns. pitkän rannan (Uzunyal) varrella, ja tällä pätkällä ja sen lähistöllä on satoja eri hotelleja. Vaikka tämä on terassien täyttämää aluetta, jolla on paljon illanviettomahdollisuuksia, laitetaan terassit kiinni joka ilta puoleenyöhön mennessä, ja täällä voi ainakin sen jälkeen nukkua rauhassa. Jos mielii harrastaa ranta-aktiviteetteja ja istua iltaa hotellin lähellä, on tämä kaupungin paras paikka hotellille. Hyviä hotelleja tällä alueella ovat esimerkiksi Elegance International Hotels ja Park Mar Apart.

Basaarin ja pääaukion tienoot

Muualla keskustassa on vähän hotelleja, ja hivenen erilaista tunnelmaa on luvassa lähempänä pääaukiota. Marmariksessa on paljon hotelleja, mutta kannattaa varmistaa, että niiltä ei ole turhan pitkä matka rannalle. Basaarin ja pääaukion lähelle majoittuvilla on paremmat kulkuyhteydet muualle kuin niillä, joiden hotelli on pidemmän matkan päässä satamasta ja basaarista. Esimerkiksi Otel Dost on hotelli, joka on pitkän rannan lähellä mutta jolta on vain puolen kilometrin matka basaarille, ja myös Rosy Apart Hotel on lyhyen matkan päässä sekä rannalta että pääaukiolta.

Hotelli Icmelerissä
Içmeler sopii perheille ja rauhaa hakeville. Siellä on hyviä rantoja, hyvät palvelut ja monta kertaa tunnissa kuljetuksia Marmariksen keskustaan.

Içmeler keskustan ulkopuolella

Jos haluaa mieluummin yöpyä keskustan ulkopuolella, on Içmeler siihen paras paikka. Täällä on hyviä rantoja, hyvät palvelut ja monta kertaa tunnissa kuljetuksia Marmariksen keskustaan, jonne on alle 10 kilometrin matka. Içmelerissä sijaitseva hyvä hotelli on esimerkiksi Hotel Aqua.

Muut rantapaikat

Hotelleja on myös muualla, kuten Turuncissa, mutta sieltä on yli 20 kilometrin matka Marmarikseen ja harva viitsii lähteä sieltä käymään Marmariksen keskustassa kuin kerran pari loman aikana. Myös muut rantapaikat Marmariksen lähellä ovat vaihtoehtoja ja soveltuvat etenkin perheille ja rauhaa haluaville, ja niihin kuuluvat Armutalan, Akyaka ja Bozburun. Hyviä hotelleja niissä ovat esimerkiksi Turuncissa sijaitseva Viverde Hotel Loryma, ja Bozburunissa sijaitseva Dolphin Hotel.

Ilman hotellivarausta

Ilman hotellivarausta Marmarikseen tuleville on entistä vähemmän vaihtoehtoja, joista valtaosa on pääaukion läheisyydessä. Sen laidalla oleva Nadir on nuhjuinen mutta edullinen ja keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli, josta löytyy huone vaikka sitä ei olisi etukäteen varannutkaan.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Marmariksessa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkkejä Marmariksessa

Dolphin Hotel

(Kargi mah 51)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Bozburunissa, melkoisen matkan päässä Marmariksesta sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, joka sijaitsee rannalla. Hotellissa on kaikki tarpeellinen mutta se on yksinkertaisesti sisustettu, mikä näkyy hinnassa. Tämä 26 huoneen ilmastoitu hotelli soveltuu majapaikaksi kenelle tahansa, joka ei lomallaan vaadi luksuspalveluita.

Elegance Hotels International

(Siteler Mah, 209. Sok)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Lähellä kahta vesipuistoa ja pitkää rantaa sijaitseva hotelli, jonka pari sataa huonetta on ilmastoitu ja jolla on 5 tähteä. Hotellissa on useita ravintoloita, ja aivan hotellin lähistöllä on paljon erilaisia ravintoloita, kauppoja ja palveluita. Basaarille, risteilyille ja pääaukiolle on 15–20 minuutin kävelymatka, mutta matkan voi helposti tehdä hotellin ohi kulkevilla minibusseilla.

Hotel Aqua

(Sahli Sokak 27)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Içmelerin rannalla sijaitseva korkeatasoinen viiden tähden hotelli, jossa on kaikki mahdolliset palvelut ja joka sopii majapaikaksi kenelle tahansa. Tämä on täysihoitohotelli, jossa kaikki juomat ja ateriat sisältyvät hintaan, joten täällä yöpyvät eivät tule viettämään aikaa Marmariksen baareissa ja ravintoloissa.

Otel Dost

(Mustafa Muglali Caddesi 74)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Edullinen kahden tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa mutta myös keskusaukiota, satamaa ja basaaria. Hotelli on pieni ja kodikas, huoneita on vain 19, ne ovat ilmastoituja ja aamiainen kuuluu hintaan. Hotellissa on myös puutarha ja uima-allas, ja se on peruskorjattu vuonna 2012. Hyvä valinta pariskunnille, jotka haluavat olla rauhallisella mutta keskeisellä paikalla.

Park Mar Apart

(Cildir Mah 142 Sokak 7)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Edullinen kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa mutta jolta ei ole turhan pitkä kävelymatka basaarille ja satamaan. Tämä on huoneistohotelli, jonka huoneissa on keittomahdollisuus ja sohvat.

Rosy Apart Hotel

(Kemeralti mah 111 Sokak 3)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Edullinen kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä sekä rantaa että pääaukiota. Huoneita on 70, ne ovat ilmastoituja, niissä on parveke ja hotellissa on uima-allas. Tämä on huoneistohotelli, jonka huoneissa on keittonurkkaus, ja hotellissa on myös ravintola ja baari.

Viverde Hotel Loryma

(Kaygiseki Caddesi 92. Sokak 1–15)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Turuncissa sijaitseva neljän tähden kylpylähotelli, jolta on kävelymatka rannalle ja hienot näkymät. Tämä on erittäin hyvin varusteltu huoneistohotelli, jonka huoneissa on ilmastointi, keittiö ja parveke.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2014/06

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti