Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Budapest
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Hotelli Gresham Palace
Budapestissa hinnat ovat kohtuullisia kaikkialla, mutta Linnavuoren ympäristössä ja Pestin ydinkeskustassa ne ovat kaupungin kalleimpia.

Mikä hotelli Budapestissa kannattaa valita ja miltä alueelta

Tällä sivulla kerrotaan niistä Budapestin alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Majoituksen löytäminen Budapestista

Budapest on majapaikoiltaan monipuolinen ja kohtuuhintainen kaupunki, ja siellä on tarjolla kaikenlaista yksinkertaisesta ja edullisesta mahtipontiseen luksukseen. Kaupungissa on lukuisia erilaisia osia, joissa on toisistaan poikkeavaa tunnelmaa.

Budapestiin mielivän on hyvä miettiä, haluaako yöpyä iltaisin rauhoittuvan linna-alueen kupeessa vai keskustan yön yli kestävässä hulinassa. Hinnat ovat kohtuullisia kaikkialla, mutta Linnavuoren ympäristössä ja Pestin ydinkeskustassa ne ovat kaupungin kalleimpia. Sijoittumalla vain vähän syrjemmälle voi saada suuremman ja edullisemman huoneen. On myös hyvä pitää mielessä, että pitkän kesäkauden aikana Pestin keskusta on lähes kokonaan valtava bailupaikka, jossa melua riittää usein läpi yön.

Hotellia etsivän on hyvä varmistaa, kuinka helppo sinne on siirtyä lentoasemalta ja kuinka lähellä metroasema on. Jos metroasema ei ole kovin lähellä, kannattaa ainakin varmistaa, että sinne pääsee hyvin raitiovaunulla, mutta kaupunkia tuntemattoman on ehkä parempi vältellä majapaikkoja, joille päästäkseen pitää käyttää monia eri kulkuneuvoja.

Budapestissa on keskikesällä lähes poikkeuksetta kuumaa, ja etenkin heinä-elokuussa on hyvä, jos majapaikassa on ilmastointi. Keskikesä on myös vilkkain vierailuaika, jolloin varaukset kannattaa tehdä ainakin kuukausi tai kaksi ennen matkan alkamista. Erityisen vilkasta kaupungissa on heinä-elokuun vaihteessa, jolloin formulakisat pidetään, ja 20.8. tienoilla, jolloin juhlitaan maan kansallispäivää.

Parhaat seudut majapaikalle

Buda vai Pest

Budapestin jakaa Tonava, jonka itäpuolella on Pest ja länsipuolella Buda. Buda on mäkisempi ja vähemmän asutettu, sokkeloinen paikka, jota hallitsevat turistin näkökulmasta Gellértinvuori ja Linnavuori ja jossa on paljon museoita ja merkittäviä nähtävyyksiä. Buda on rauhallinen alue, jolla ei iltaisin ole melua, ja sinne majoittuva ei joudu katselemaan suuria, baarista toiseen vaeltavia ryhmiä kesälläkään. Pest on vilkkaampi puoli, joka on täysin tasainen ja jolla on helppo liikkua paikasta toiseen.

Kylpylähotelli, Gellert
Linnavuoren lisäksi majapaikkoja on myös Gellértinvuoren ympäristössä. Perinteinen tämän alueen majapaikka eli Danubius Hotel Gellért.

Kummallakin puolella on omia alueitaan, jotka poikkeavat toisistaan melkoisesti, ja niillä on myös aina omia hyviä puoliaan. Budassa on vähemmän majapaikkoja ja ne ovat usein hintavampia kuin Pestissä. Pestissä puolestaan on huomattavasti enemmän majapaikkoja ja maastoa, joka on kylläkin vähemmän vaihtelevaa kuin mäkisessä Budassa. Pestissä on paljon vilkkaita kaupunginosia, etenkin ydinkeskustassa ja sen läheisyydessä, mutta siellä on myös rauhallisia kortteleita, jotka voivat olla aivan vilkkaiden alueiden vieressä.

Budan Linnavuori ja Gellértinvuori

Oikeastaan ainoat Budan alueet, joilla on huomattava määrä majapaikkoja, ovat Gellértinvuoren ja Linnavuoren ympäristössä. Etukäteen ajateltuna Budan linna-alue olisi ihanteellinen yöpymispaikka, mutta se ei olekaan aivan niin mielenkiintoinen kuin alun perin tulee ajateltua, liikkuminen on siellä hankalaa ja monet majapaikat varsinaisella linna-alueella ovat kalliita ja hinta-laatusuhteeltaan heikkoja. Vaikka varausjärjestelmät käyttävät termiä "Linnavuori", on hotelleja myös varsinaisen linna-alueen ulkopuolella, ja on kannattavaa tarkasti selvittää, missä hotelli sijaitsee ja miten liikkuminen sieltä onnistuu. Linna-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevista majapaikoista varteen otettavia on esimerkiksi Lánchíd 19 Design Hotel.

Linnavuoren lisäksi majapaikkoja on myös Gellértinvuoren ympäristössä, ja sen alapuolelle on muualta yhtä helppo suunnistaa kuin Pestin puoleisille joenrannoille. Majapaikkoja ei kuitenkaan onneksi ole missään kukkuloilla, vaan ne ovat alhaalla, metroaseman ympäristössä, missä myös sijaitsee perinteinen tämän alueen majapaikka eli kylpylähotelli Danubius Hotel Gellért.

Pestin keskusta (Lipótváros ja Belváros)

Linnasta katsottuna joen toisella puolella sijaitsee Budapestin ydinkeskusta. Tämä monissa varauspalveluissa "Pestin keskustaksi" nimetty alue on monin tavoin vilkkainta ja merkittävintä Budapestia. Turistit liikkuvat mielellään lähellä joenrantoja ja Váci utca -kävelykatua, joka kulkee tämän alueen läpi. Alue on laaja, ja sen voidaan katsoa sisältävän kaiken Margitinsaaren ja suuren kauppahallin välimaastossa, ja toiseen suuntaan joenrannalta ainakin Deák tér –aukiolle asti.

Vaci utca -kävelykatu
Pestin keskustassa turistit liikkuvat mielellään pitkin Váci utca -kävelykatua, joka kulkee tämän alueen läpi.

Váci-kadun ympäristö on kaupungin suurin turistirysä, mutta siellä on vilkasta muuallakin, kuten kadun alkupäässä ja kauppahallin vieressä olevalla Fovám tér -aukiolla. Alueella on hyvä tehdä ostoksia, käydä syömässä, viettää iltaa ja tutustua nähtävyyksiin, eikä sieltä tarvitse kovin kauas niin halutessaan lyhyellä lomalla lähteäkään.

Alue on hyvä ensimmäinen tutustumiskohde Budapestiin ensi kertaa saapuville, ja jos Váci utcan ympäristöön ja linna-alueeseen tutustuu parin päivän ajan, tietää Budapestin merkittävimmästä tarjonnasta melkoisesti. Kaikkein vilkkainta on Deák tér -aukion ympäristössä ja Váci utcan varrella, mutta näiden tienoiden tuntumassa on rauhallisiakin osia, ja näin on tärkeä tutustua tarkoin siihen, mitä niissä jo yöpyneet majapaikoista kommentoivat. Hyviä hotelleja Pestin keskustassa ovat esimerkiksi Inn Side Hotel Kalvin House ja Residence Baron Hotel. Myös Arkadia Hotel Budapest, Boutique Hotel Budapest, City Hotel Matyas, City Hotel Pilvax ja Estilo Fashion Hotel Budapest ovat pidettyjä hotelleja tällä alueella, joka on Budapestin ylivoimaisesti suomalaisten eniten suosima alue majapaikalle.

Józsefváros - Terézváros - Erzsébetváros

Budapestin varsinainen liikekeskus ja arkisen elämän keskus on laaja alue Pestin keskustan vieressä, ja siihen kuuluvat alueet 6., 7. ja 8. kaupunginosista. Tämä on vähemmän turistivoittoinen ja normaalimpi alue kaupungissa kuin Budan linna-alue tai Pestin keskusta.

Józsefváros sisältää niin sanotun palatsialueen, jolla on museoita upeissa palatseissa, ja se myös käsittää alueet Astoria-metroasemalta aina Keleti-rautatieasemalle asti sekä mielenkiintoiset alueet Kálvin tér -aukiolta Népliget-puistolle. Näin ollen tässä osassa yöpyvän on hyvä varmistaa, missäpäin majapaikka tarkalleen ottaen sijaitsee ja minkälaiset ovat sen liikenneyhteydet.

Tämä on monipuolinen alue, josta on vaikea lähteä tekemään yleistyksiä, mutta enimmäkseen siellä on hyviä nähtävyyksiä, baareja on joka lähtöön ja ravintoloita on niitäkin melkoisesti. Ostosten tekeminen onnistuu siellä suurin piirtein yhtä hyvin kuin missä tahansa Budapestin keskustassa, ja myös sen alueella on helppo liikkua metrolla ja raitiovaunuilla.

Näihin kaupunginosiin majoittuvan kannattaa opetella julkisen liikenneverkoston käyttämistä, sillä alueelle majoittuvalle on sille luultavasti enemmän tarvetta kuin Budan tai Pestin ytimeen majoittuvalle.

Raitiovaunu, Kalvin Ter
Kalvin-aukion kautta kulkeva suuri bulevardi, jota pitkin raitiovaunut kulkevat, on erittäin kätevä hotellille.

Alueella on paljon kesäöisin rauhattomia tienoita, joilla on melua, joten on hyvä tutustua siihen, mitä tästä puolesta on sanottu. Parhaita ja eniten arvostettuja alueita on Andrássy út -bulevardin varrella, jossa sijaitsee oopperatalo ja jonka mielenkiintoisin paikka on Oktogon-risteyksen tienoilla. Myös Oktogonin ja Kalvin-aukion kautta kulkeva suuri bulevardi, jota pitkin raitiovaunut kulkevat, on erittäin kätevä hotellia ajatellen. Alueella on myös huomattava määrä hosteleja ja muita vastaavia muita majapaikkoja.

Hyviä hotelleja täällä ovat esimerkiksi Corvin Center Suites, Opera Residence ja The Three Corners Hotel Bristol. Myös Bo18 Hotel Superior ja Ibis Styles Budapest Center ovat tällä alueella sijaitsevia hotelleja, joista on paljon pidetty ja joiden sijainti on paras mahdollinen.

Újlipótváros

Nyugatin eli läntisen rautatieaseman vieressä, Szent István -bulevardin tienoilla ja pohjoispuolella sijaitsee Újlipótváros, joka on suuri asuinkorttelisto rautatieaseman ja Margitinsaaren välimaastossa. Tämä alue on rauhallisempi kuin varsinaiset Pestin liikekeskuksen alueet, mutta täälläkin on jonkin verran erilaisia seutuja, ja eniten kaikenlaista on juuri rautatieaseman ja bulevardin lähiympäristössä.

Täältä on hyvät liikenneyhteydet raitiovaunuilla ja metrolla ympäri kaupungin, ja on vain makukysymys, pitääkö enemmän tästä kuin muista keskustan kaupunginosista.

Muita alueita

Budapestissa on jonkin verran muitakin alueita, joilla on majapaikkoja, ja niistä kenties mielenkiintoisimpia ovat Margitinsaari ja aivan sen vieressä olevat Budan osat, joihin kuuluvat Batthyány tér -metroaseman ja Széll Kálmán tér -metroaseman (entinen Moszkva tér) ympäristö.

Batthyány tér -aukio on miellyttävintä ja keskustamaisinta Budaa, jossa pääsee kärryille alueen normaalista elämänmenosta mutta jossa myös on hyvät palvelut kauppoineen, ravintoloineen ja illanviettomahdollisuuksineen. Batthyány tériltä pääsee myös lautalla ja lähijunilla kaupungin ulkopuolelle, ja sieltä voi aika nopeasti myös kävellä joen yli parlamenttitalon ympäristöön.

Ravintola Batthyany Ter -aukiolla
Batthyány tér -aukio on miellyttävintä ja keskustamaisinta Budaa, jossa pääsee kärryille alueen normaalista elämänmenosta.

Széll Kálmán tér on huomattavasti vilkkaampi. Liikennettä sen kautta kulkee melkoisesti, mutta aukio on viime vuosina siistiytynyt ja sitä voi harkita majapaikaksi, mutta se ei ole kaupungin miellyttävimpiä alueita.

Margitinsaari on saman alueen kolmas mielenkiintoinen tienoo viettää yönsä. Siellä on muutama hotelli ja kylpylähotellikin, ja saari on hyvä paikka hotellille etenkin kesällä. On kuitenkin hyvä tietää, että Margitinsaari saattaa useinkin kesän aikana olla melko tukossa, sen läpi kulkevat linja-autot ovat usein tupaten täynnä koko kesäkauden ajan. Siellä on rauhatontakin kesäaikaan etenkin suurten juhlien aikaan, kuten vappuna ja 20.8. tienoilla. Margitinsaaren hotellit sijaitsevat pääosin saaren takaosissa, joista on melko pitkä matka keskustaan, ja alue sopii majapaikaksi niille, jotka tuntevat Budapestia jo etukäteen.

Hostelit ja muut majapaikat

Budapestiin on viimeisen vuosikymmenen aikana ilmaantunut satoja hosteleja ja muita vastaavia majapaikkoja, joita löytyy helposti varauspalveluiden sivuilta. Hostelit ovat majapaikkoja, jotka voivat olla lähes minkä kokoisia tahansa ja joissa on yhteismajoitushuoneita mutta myös yksityisiä huoneita yhdelle tai useammalle hengelle. Ne ovat yksinkertaisempia kuin varsinaiset hotellit, vastaanotossa ei välttämättä ole jatkuvaa päivystystä, eikä vuodevaatteita käydä vaihtamassa tai huonetta siivoamassa yleensä koko oleskelun aikana, jos se ei ole muutamaa päivää pidempi.

Hostelit ovat edullisempia kuin hotellit, ja niiden varustelutaso on parhaimmillaankin vain 1–2 tähden luokkaa. Niissä on kuitenkin langaton internet, usein hyvä iso keittiö ja ruokailutila jääkaappeineen, ja niissä on rentoa ja nuorekasta. Niissä viihtyvät kaikkialta maailmasta tulevat ihmiset, etenkin nuoret, mutta niissä yöpyy kaikenikäisiä ihmisiä. Budapestissa hosteleja on kaikkialla niin ydinkeskustassa kuin hankalissakin paikoissa. Ydinkeskustassa hinnat ovat yleensä kalliimpia ja tilaa on vähemmän, ja sijoittumalla vähän syrjemmälle voi saada hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen pedin tai huoneen.

Hosteliin mielivän on hyvä katsoa varausjärjestelmästä majapaikkojen pisteytystä sekä sitä, missä ne tarkalleen ottaen sijaitsevat ja mitä niistä on sanottu. On hyvä tietää, että hostelleihin ei yleensä voi kirjautua sisään yhtä aikaisin kuin hotelliin. Tyypillisesti sisään voi mennä klo 14, ja ulos pitää myös yleensä kirjautua normaalia aiemmin, usein klo 10–11. Lähes kaikkiin hosteleihin voi kuitenkin jättää matkatavarat yleensä lukittuihin tiloihin sekä ennen että jälkeen majoittumisen. Hosteleja on nykyään joka lähtöön, ja niillä on mitä erilaisimpia palveluita. Kuitenkin yksi asia, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, on sanapari "party hostel", sillä mikäli hostelli mainostaa itseään tällaisena, on siellä baari, paljon innokkaita nuoria etenkin englanninkielisistä maista ja melua aamuun asti.

Korkeatasoisia hosteleja Budapestissa ovat esimerkiksi Maverick ja Budapest Budget Hostel ja jossa tosin nykyisin on eniten yksityishuoneita. HI-hostels -sivusto on hyvä niille, jotka haluavat nukkua yönsä rauhassa, ja Hostelworld -palvelulla on suomenkieliset sivut.

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Budapestissa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkit

Corvin Center Suites

(Corvin sétány 4)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Keskustan laitaosissa mutta kätevällä paikalla sijaitseva neljän tähden erittäin kohtuuhintainen hotelli, josta asiakkaat ovat pitäneet valtavasti. Palvelutaso saa paljon kiitosta, hotellissa on vain 20 huonetta eikä siinä ole juuri palveluita, mutta hintataso ja kaiken toimivuus vetää sinne asiakkaita sen verran, että varaus on hyvä tehdä ajoissa.

Danubius Hotel Gellért

(Szent Gellért tér 1)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Tämä kylpylähotelli on tunnetuimpia ja perinteisimpiä Budapestin hotelleja. Budan puolella sijaitseva neljän tähden hotelli on yllättävän edullinen majapaikka. Sijainti metroaseman ja sillan vieressä on kätevä, tästä on helppo siirtyä Pestin puolelle ja Budan nähtävyydet ovat nekin lähellä. Hotellissa on 234 huonetta, tilaa riittää lähes aina, mutta tämä majapaikka ei enää edusta samaa loistoa kuin takavuosina, mikä näkyy hinnassakin.

Inn Side Hotel Kalvin House

(Gonczy Pal utca 6)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Tämä Pestin puolella sijaitseva neljän tähden hotelli on pidetty mutta kohtuuhintainen majapaikka, joka on aivan suuren kauppahallin ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Hotellissa on vain 36 huonetta, mutta palvelutaso on hyvä, täällä on ystävällistä ja kielitaitoista, ja huoneet on mukavasti sisustettu.

Lánchíd 19 Design Hotel

(Lánchíd utca 19)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Budan Linnavuoren alapuolella sijaitseva neljän tähden hotelli, joka on tyylikäs ja pidetty 48 ilmastoidun huoneen hotelli. Hotellista on lyhyt kävelymatka niin Budan kuin Pestinkin parhaille paikoille, ja liikenneyhteydet ovat nekin bussilla ja raitiovaunulla hyvät. Hotellin asiakaspalvelua ja hinta-laatusuhdetta on myös järjestään pidetty erinomaisina.

Opera Residence

(Ó utca 24–26)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Tämä kolmen tähden hotelli on edullinen mutta pidetty majapaikka etenkin perheiden keskuudessa. Se sijaitsee lähellä upeaa Andrássy-bulevardia ja sen varrella ja lähistöllä olevia metroasemia, nähtävyyksiä, ravintoloita ja kauppoja. Alue on tyypillistä keskustan Pestiä, liikenneyhteydet ovat hyvät ja hotellissa on vain 25 huonetta.

Residence Baron Hotel

(Só utca 4)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Tämä ilmastoitu 27 huoneiston huoneistohotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla lähellä suurta kauppahallia ja Pestin nähtävyyksiä, ja myös liikenneyhteydet muualle kaupunkiin ovat erinomaiset. Tämä on erittäin pidetty hotelli, joskin aamiaiseen eivät kaikki suomalaiset ole olleet tyytyväisiä, mutta sängyt ovat erityisen mukavat ja palveluja on niin hotellissa kuin sen naapurissakin melkoisesti.

The Three Corners Hotel Bristol

(Kenyérmezo utca 4)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Neljän tähden pidetty mutta edullinen hotelli, jonka 49 huonetta ovat ilmastoituja. Liikenneyhteydet ovat varsin hyvät, moneen paikkaan Pestissä on kävelymatka ja palvelut ovat kuntosalia myöten hyvät.

Arkadia Hotel Budapest

(Madách Imre tér 3)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Erinomaisella paikalla aivan lentokenttäbussi 100E:n pysäkin vieressä ja lähellä kaikkea sijaitseva uusi neljän tähden hotelli, jossa on paljon erilaisia huoneita 1–4 hengelle. Suomalaisten suosiota nauttiva hotelli on sijaintinsa lisäksi saanut kiitosta aamupalasta, huoneiden siisteydestä, alueen palveluista ja ilmastoinnista.

Bo18 Hotel Superior

(Vajdahunyad utca 18)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä Corvin-negyed -metroasemaa ja suurta bulevardia. Hotellin varustelutaso on erinomainen, ja siellä voi mennä kuntosalille, saunaan tai hoitoihin. Jozséfvarosin alueella on paljon ravintoloita ja yöelämää, joten niin halutessaan kauas ei iltaisin tarvitse lähteä. Bonuksena ovat 24 tuntia vuorokaudessa liikkuvat ratikat niille, jotka haluavat iltaisinkin vierailla muualla. Aamupala, siisteys, saunat ja sijainti ovat saaneet paljon kehuja siellä yöpyneiltä suomalaisilta.

Boutique Hotel Budapest

(Só utca 6)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Itse Váci utcalla eli keskustan pääkävelykadulla sijaitseva hotelli, jossa yöpyvä voi nauttia Pestin keskustan kansainvälisestä tunnelmasta ja jossa yöpyvän ei välttämättä tarvitse käyttää julkisia liikennevälineitä. Tässä neljän tähden hotellissa on eniten huoneita kahdelle hengelle, mutta kaikissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus. Suomalaisasiakkaat ovat kehuneet aamiaista, henkilökuntaa ja sijaintia.

City Hotel Matyas

(Március 15 tér 8)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Pestin ytimessä, Ferenciek téren ja Váci utcan lähellä sijaitseva kolmen tähden hotelli, jossa on eniten huoneita kahdelle hengelle. Metroasema on lähellä, kaikkialle voi nopeasti kävellä ja kaikki mahdolliset palvelut ravintoloista kauppoihin ja yöelämään löytyvät hotellin lähistöltä. Hotellin puitteet, aamupala ja sijainti ovat saaneet erityisen paljon kiitosta.

City Hotel Pilvax

(Pilvax Köz 1–2)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Erinomaisella paikalla, Váci utcan ja Ferenciek téren lähellä sijaitseva kolmen tähden ilmastoitu hotelli, jossa on rajallinen määrä yhden ja kahden hengen huoneita. Metroasemalle on sata metriä, lähellä on paljon kauppoja ja ravintoloita mutta tästä huolimatta katu on rauhallinen ja yöunet taattuja. Huoneiden suuri koko ja hyvä varustelutaso ovat saaneet paljon kiitosta, kuten myös aamiainen.

Estilo Fashion Hotel Budapest

(Váci utca 83)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Pääkävelykadulla, suuren kauppahallin lähellä sijaitseva neljän tähden hotelli, joka soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat tutustua nimenomaan Pestin ydinkeskustan antiin. Huoneita on hyvin 2–3 hengelle, ja niitä on kehuttu siisteiksi ja ilmastointi on kesäisin tullut tarpeeseen. Suomalaiset ovat erityisen paljon pitäneet tästä hotellista, ja kuulemma huone 103 on se, jossa on Váci utcalle antava parveke.

Ibis Styles Budapest Center

(Rákóczi utca 58)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
100 metrin päässä metroasemasta ja ympäri vuorokauden liikkuvien ratikoiden reitin varrella sijaitseva kolmen tähden hotelli, joka on suosittu suomalaisten keskuudessa. Tämä Érzsébetváros-kaupunginosassa oleva hotelli on vanhassa täysin kunnostetussa rakennuksessa, jossa on paljon vanhanajan tunnelmaa. Huoneet ovat erityisen suuria ja myös siistejä, auton saa niin halutessaan sisätalliin ja aamiaisesta on pidetty.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2019/11

Lukijoiden kommentteja

Kenellä on tietoa: hotellin maple tree budget apartments:ista? Olemme menossa 17.8 sinne. Olisi kiva kuulla kommettaja, miten olette viihtyneet siellä? Tämä on meidän eka reissu Unkariin! /sepi J;kylästä

Olisi kiva kuulla, onko kokemuksia Budapestin hotellista Gozsdu Court Apartment?
Paljonko maksaa taksi lentokentältä keskustaan?
Onko kokemuksia junamatkasta/ bussimatkasta Budapestistä kentältä Esztergomiin?
Elokuun alussa 2016 ollaan menossa tyttären kanssa omatoimimatkalle. /Lennu

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti